Moderator: Estraven
ulvhedinn pisze:....dobrze, że nie słyszałaś, co mamroczę pod własnym adresem.....

PcimOlki pisze: Urinary bez problemu zastepujesz solą kuchenną i wspomnianymi preparatami z żurawiny - na tym działanie tej karmy sie opiera.

Agulas74 pisze:Mogłabym podesłać parę groszy, tylko poproszę nr konta.PcimOlki pisze: Urinary bez problemu zastepujesz solą kuchenną i wspomnianymi preparatami z żurawiny - na tym działanie tej karmy sie opiera.
Trzeba przyznać, że u nas to się sprawdziło. Kot miał problemy z pęcherzem, zalecono karmę Urinary, ale nie mógł jej jeść ze względu na nadwrażliwy przewód pokarmowy. Podobnie nie mógł jeść pasty Uro-Pet, która też zakwasza. Jednak bardzo ładnie zareagował na podawanie wyciągu z żurawiny plus glukozaminy (to składnik, który chroni śluzówkę układu moczowego). Od tego bym zaczęła, no i odpowiedni antybiotyk oczywiście, skoro wyszedł gronkowiec.
ulvhedinn pisze:Mamrotałam AŻ tak głośno?
Gibutkowa pisze:.....
Pod warunkiem że kot nie ma problemu NA PEWNO z ciśnieniem i nerkamiJa bym się bała...
PcimOlki pisze:Gibutkowa pisze:.....
Pod warunkiem że kot nie ma problemu NA PEWNO z ciśnieniem i nerkamiJa bym się bała...
Związek podaży sodu z nadciśnieniem u kotów, jak dotąd, nie jest jasny. Wiele badań przeczy jego istnieniu.
JaEwka pisze:sory że nie byłam w weekend ale nie dałam rady. Jeżeli dzisiaj mi oponę wymienią w aucie to podjadę albo jak od Edyty będę wracać albo jak do niej jechać. Zadzownie jeszcze gdybym jechała no bo na razie nie wiem czy dadzą mi radę zrobić. Ale chyba z jedną mnie przyjmą
JaEwka pisze:A rozumiem,że jak nie będziesz miec to na kawę wpaść nie mogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, madziek*GONZO* i 46 gości