DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 16, 2011 21:40 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

bagheera pisze:Niby wiadomo, że człowiek nie wszechmocny, wszystkich nie obskoczy, i co z tego
A co z maluszkami? Nie rozumiem, czemu budka w krzakach :evil:

Bardzo bardzo mocne kciuki!!! (zamieniam się w stonogę, bo tyle potrzebnych)

Też próbuję znaleźć wytłumaczenie, ale niestety nie potrafię. Tamta karmicielka pozwala aby Mamusia +3 spały pod dziurawymi deskami :evil: - a steropianową budkę przestawiła i stoi pusta :| niestey moja wyobraźnia , choć bardzo wybujała, nie ogarnia tego :?
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon paź 17, 2011 7:21 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

A ja, na swoje nieszczęście, miałam wczoraj okazję widzieć ten domek z desek. Makabra. Przepraszam, ale karmicielka jest jakąś kretynką. Mało, że one tam zimno mają (a nocami poniżej 0 spada) to jeszcze ta eksluzywna zakopiańska chatka stoi może 10 metrów od ulicy. Nie chce nawet myśleć jak te maluchy zaczną bardziej brykać :evil:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Pon paź 17, 2011 9:30 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Przywitałam się rano z kluseczkami z Mamuśką :1luvu: Myślę, że porozmawiam z karmicielką o oddaleniu "budki" od ulicy. Albo poproszę o konsultację z lekarzem lub farmaceutą :ryk: :? Zdjęcia kluseczek wrzucę ...
Obrazek

animalon

Post » Pon paź 17, 2011 22:12 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Zakopiańska pewnie ładniejsza... :twisted:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto paź 18, 2011 7:32 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

bagheera pisze:Zakopiańska pewnie ładniejsza... :twisted:

Jest taka malutka , że Mamusia śpi na dachu 8O 8O 8O ponieważ się nie mieści
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 18, 2011 12:33 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

A to z wczorajszego ranka

trojaczki w pełnej krasieObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 18, 2011 12:43 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

ObrazekObrazekObrazek .... ale z oczu miłość mu patrzy

Dzisiaj też z trojaczkami się przywitałam - szczerze mówiąc gdy do nich idę to się zastanawiam czy żaden nie wpadł pod samochód , lis nie porwał , albo pies nie zagryzł..... no w takim miejscu odsłonionym są , że strach .... jak na patelni
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 18, 2011 13:03 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Jakie śliczne te kociątka :( i tak smutno, że bez szansy na dom :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto paź 18, 2011 13:50 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

... właśnie myślę komu je podrzucić na DT ... takie kocikoci łapki ... takie tłuściutkie. Co jak co , ale trzeba przyznać p. karmicielce, że o nie dba :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 18, 2011 13:52 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Można by je jakoś odrobaczyć i poszczepić. Będzie większa szansa, że nie złapią jakiegoś choróbska. To można zrobić nawet w warunkach polowych, ale mam nadzieję, że jednak jakiś kącik się dla nich znajdzie przy jakimś człowieku :ok:

jasdor

Post » Wto paź 18, 2011 15:33 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Takie kluseczki chyba mają największe szanse .... chciaż mając w pamięci MINIe.... po 2-ch tygodniach była już w kochanym domku :1luvu: .A takie kluseczki szybko rosną :ok:
Obrazek

animalon

Post » Wto paź 18, 2011 20:17 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

A się tak przyglądam i nie widzę daszku 8O Czy one spały na takim poletku gołym. A gdzie daszek ???
Kurczę !!!!!!!!!!!!

ja1

Post » Wto paź 18, 2011 20:36 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Może im trzeba jakieś ogłoszenia zrobić? Takie śliczne pierdołki, może akurat ktoś by zechciał do siebie do domku przygarnąć

jasdor

Post » Śro paź 19, 2011 6:20 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Masz rację Jasdor. Pierdołki schodzą najlepiej. Animalonie poproszę o zdjecia każdej sztuki osobno, tak by prezentowała się wyśmienicie. Ja wykupię u Cat Angel ogłoszenia :ok:

Dzisiaj wizyta w domku Lusi :dance:
Już się doczekać nie mogę :mrgreen:

ja1

Post » Śro paź 19, 2011 7:11 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

witam z ranka .... wczoraj deszcz a Mamusia śpi na budce, nie w budce , bo się nie mieści .Co jaaaaa za konstrukcję uczyniłam...... zdjęcia pokażą wszystko :ok:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]