Ogonka w swoim Domu:-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2011 17:20 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Krzysiekbolo pisze:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133176][img]http://miau5.republika.pl/ogon.gif[/img][/url]

:ok:

dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro wrz 21, 2011 10:03 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Na Paluchu nie odbierają telefonu i nie mogę się niczego dowiedzieć o koteńce :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro wrz 21, 2011 13:52 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Udało mi się dodzwonić i wiem że kicia została odrobaczona, odpchlona i jest w stanie ponoć ogólnym dobrym. Pan, małomówny, czytał raport z kompa i powiedział że za dużo jest kotów żeby miał coś więcej wiedzieć o tym jednym...
Ja to rozumiem, ale trochę serca by nie zaszkodziło. Za dużo irytacji na zadawane pytania jak dla mnie, ale cóż. O rzekomym zabiegu nic nie wiedział.
Zmarwiło mnie tylko przekonanie ów pana że pewnie kot niedługo zarazi się kk więc będzie z niego leczony. Mam nadzieję że uda mi się do tego czasu znaleźć domek dla tej biednej, doświadczonej już kociny :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw wrz 22, 2011 8:46 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Nikt już nie zagląda po nowe wieści o Ogonku :( a my wciąż szukamy domku :?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw wrz 22, 2011 8:49 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

zagląda - czeka - ale ma głowę wypełnioną torpedami i nie zawsze może pisać... :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw wrz 22, 2011 13:00 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Dostałam dziś pokrzepiającą wiadomość od Kasi :1luvu:
Kicia ma się dobrze, jest wesoła i trzymajmy kciuki aby się nie rozchorowała to wtedy będzie miała sterylkę i jeśli zdrówko będzie dopisywało kicia będzie do odbioru.
Powoli dojrzewam do wizyty na Paluchu...
Boże daj mi więcej odwagi. Domku zgłaszaj się po swoją Ogonkę bo ona czeka własnie NA CIEBIE :!: :!: :!:

jamkasica, bardzo bardzo dziękuję :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw wrz 22, 2011 13:37 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

To faktycznie pokrzepiająca wiadomość :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw wrz 22, 2011 17:29 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Super wiadomość :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 22, 2011 22:00 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
dom pilnie potrzebny :!: :!: :!:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt wrz 23, 2011 0:56 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Domku gdzie jesteś?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt wrz 23, 2011 1:37 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

JolaJ pisze:Powiedzcie mi dlaczego ludzie nie lubią kotów...

Np. dlatego, że przy kotach wydają się o wiele bardziej brudni i niezgrabni. ;)

JolaJ pisze:Kicia ma się dobrze, jest wesoła i trzymajmy kciuki aby się nie rozchorowała to wtedy będzie miała sterylkę i jeśli zdrówko będzie dopisywało kicia będzie do odbioru.
Powoli dojrzewam do wizyty na Paluchu...
Boże daj mi więcej odwagi. Domku zgłaszaj się po swoją Ogonkę bo ona czeka własnie NA CIEBIE :!: :!: :!:

No właśnie. Domku, gdzie się szwędasz? Czemu drzwi jeszcze nie są otwarte na oścież?

Ogonka wypatruje domku, na razie z lewa.

Obrazek

Nowa kotociota mocno zaciska kciuki!

Z tym zakładanym szybkim złapaniem kociego kataru - powiedziane beznamiętnym, biurokratycznym głosem... ciarki na plecach.

Życzę odwagi przed wizytą na Paluchu, bo będzie jej trzeba, oj tak. Ale Pani na pewno nie jest tchórzliwa i ze wsparciem forumowym da radę. Wierzę, że uda się kicię jak najszybciej wyciągnąc z tego przybytku niedoli. Dla Ogonki.

Kocimięci

Od: Czw wrz 22, 2011 12:54

Post » Pt wrz 23, 2011 10:45 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

za domek :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt wrz 23, 2011 22:11 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Dziękuję ciotkom za dobre słowa.
Jutro szykuję paczuszkę dla Ogonki bo ciocia jamkasica jest tak miła że przekaże :1luvu:
Kici nadal nikt nie chce :cry:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt wrz 23, 2011 23:08 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

A kto ma ją chciec jak nikt o niej nie wie? Ma ogłoszenia? :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob wrz 24, 2011 9:22 Re: Szukasz Przyjaciela na zimowe dni- pokochaj Ogonka

Marzenia11 pisze:A kto ma ją chciec jak nikt o niej nie wie? Ma ogłoszenia? :ok: :ok: :ok:

na fb? nie :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]