lutra pisze:miszelina pisze:A KUFEL?
On ma rok, jest z września 2010....
i Gil!
Tak, tak - to wiem.
Na razie to wszystko ogarniam.
Maila odebrałam.
Też sugeruję, żeby kocięta jeszcze podzielić na dwa zestawy według płci.
Maluszek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:miszelina pisze:A KUFEL?
On ma rok, jest z września 2010....
i Gil!
lutra pisze:poszła i wróciła.
nadal szuka.
lutra pisze:Od kiedy robale zabiły Wróbla, to jestem wyczulona potwornie. Od razu kroplówki i cała reszta. W dodatku objawy są b. nietypowe, np. Fajka przestała chodzić, nóżki zaczęły się jej plątać, wyglądało, jakby sobie coś w te łapięta zrobiła...
Myślę, że kroplówkowanie jej b. pomogło.
Ale ona większa niż był ten maluch.
PS
Mahob, też tak uważam, ale nikt więcej (oprócz Ciebie i namidy) się nie zgłosił...
Tak samo potrzebna jest pomoc dla dziewczyn, które robią allegro...
Etiopia pisze:lutra pisze:Od kiedy robale zabiły Wróbla, to jestem wyczulona potwornie. Od razu kroplówki i cała reszta. W dodatku objawy są b. nietypowe, np. Fajka przestała chodzić, nóżki zaczęły się jej plątać, wyglądało, jakby sobie coś w te łapięta zrobiła...
Myślę, że kroplówkowanie jej b. pomogło.
Ale ona większa niż był ten maluch.
PS
Mahob, też tak uważam, ale nikt więcej (oprócz Ciebie i namidy) się nie zgłosił...
Tak samo potrzebna jest pomoc dla dziewczyn, które robią allegro...
Lutra on był codziennie u weta dostawał kroplówki, leki rozkurczowe, leki na poślizg, codzienne lewatywy i miał zmieniany antybiotyk. Był odrobaczany kolejne odrobaczenie miało być 15.09 nie doczekał ..
Ja wysiadłam nie mam już siły na nic kompletnie na nic żyć mi się nie chce.....
Psica w stanie ciężkim
![]()
![]()
gerardbutler pisze:Dziewczyny nie wiecie czy sa jakies talony w krk na sterylke?
viewtopic.php?f=1&t=133065
Zlloty pisze:gerardbutler pisze:Dziewczyny nie wiecie czy sa jakies talony w krk na sterylke?
viewtopic.php?f=1&t=133065
Pomijając kwestię tego, że sterylki się skończyły, nie jestem pewien czy:
1. jest sens ruszać koty z wiejskiego środowiska (rozumiem, że ładne, milusie, itp., ale skoro tam żyją, to chyba sobie radzą?)
2. sterylki finansowane przez gminę Kraków w celu ograniczenia populacji kotów na terenie tejże gminy powinny być przeznaczane na sterylizacje kotów spoza miasta. Tym bardziej, że dla "miejskich" brakuje sterylek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Murraynah i 26 gości