cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 15:05 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Marta on w ogóle nie je i dlatego muszę jeździc go karmic na siłę :( Szczególnych wymogów na kociarni nie ma.Oprócz tego że właśnie tylko rano koty dostają mokre jedzenie,oczywiście miski z suchym i wodą obowiązkowo.
Mokrego nie je tylko Tom .No i uważaj na boks 3 i 4 bo siedzą w nimch dziki na sterylki.

Przepraszam ,ale kto w moim bloku wywiesił papierowe ogłoszenia dotyczące Tarkana? 8O
Hidi trzymam kciuki za małą :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon wrz 05, 2011 15:18 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

[quote="mar_tika"]Marta on w ogóle nie je i dlatego muszę jeździc go karmic na siłę :( Szczególnych wymogów na kociarni nie ma.Oprócz tego że właśnie tylko rano koty dostają mokre jedzenie,oczywiście miski z suchym i wodą obowiązkowo.
Mokrego nie je tylko Tom .No i uważaj na boks 3 i 4 bo siedzą w nimch dziki na sterylki.

Przepraszam ,ale kto w moim bloku wywiesił papierowe ogłoszenia dotyczące Tarkana? 8O
Hidi trzymam kciuki za małą :ok:[/
tylko jak tego toma poznac skoro trzy koty sa prawie takie same???

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon wrz 05, 2011 15:30 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Tom siedzi w boksie nr 5 a Tarkan w boksie nr 6(dziś pusciłam wolno Tarkana).Zresztą jak masz problem z identyfikacja kotów zerknij do albumu jest w moim podpisie.

Dziewczyny i chlopaki jezeli ktoś chciałby zasponsorować pakiet ogloszeń dla kociaków KP zapraszam
http://www.dogomania.pl/threads/213828- ... st17547031

Dwa w jednym dzięki tak ogłoszeniom koty może w końcu znajdą domy,no i pieniążki pójdą na pomoc sosnowieckim psom:)

mar_tika

Post » Pon wrz 05, 2011 15:33 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:Tom siedzi w boksie nr 5 a Tarkan w boksie nr 6(dziś pusciłam wolno Tarkana).Zresztą jak masz problem z identyfikacja kotów zerknij do albumu jest w moim podpisie.

Dziewczyny i chlopaki jezeli ktoś chciałby zasponsorować pakiet ogloszeń dla kociaków KP zapraszam
http://www.dogomania.pl/threads/213828- ... st17547031

Dwa w jednym dzięki tak ogłoszeniom koty może w końcu znajdą domy,no i pieniążki pójdą na pomoc sosnowieckim psom:)

wlasnie chodzi o to ze patrzylam i sa tam trzy koty podobne do siebie ale nic to skoro jest w boksie to go znajde :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon wrz 05, 2011 15:56 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:Przepraszam ,ale kto w moim bloku wywiesił papierowe ogłoszenia dotyczące Tarkana? 8O

Ja :oops: :oops:

Mam nadzieję, że nic złego nie zrobiłam. Ogłoszenia są jakie są, innych zrobić nie miałam możliwości, a te pisałam na kolanie w aucie. Wieszałam je z myślą, że są tymczasowe, zanim ktoś druknie jakieś bardziej "profesjonalne", ze zdjeciem. Bardzo empatyzuję z tym kotem i się o niego martwię, że nic nie je. I myślę, że w swoim domu nabrałby chęci do walki.
Ogłoszenia porozwieszalam tam, gdzie miałam info, że kot został znaleziony oraz w okolicy sklepów, etc. Pytałam kogo się dało, niestety nikt kota nie widać, żeby szukał :(

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49

Post » Pon wrz 05, 2011 16:17 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

andua pisze:
mar_tika pisze:Przepraszam ,ale kto w moim bloku wywiesił papierowe ogłoszenia dotyczące Tarkana? 8O

Ja :oops: :oops:

Mam nadzieję, że nic złego nie zrobiłam. Ogłoszenia są jakie są, innych zrobić nie miałam możliwości, a te pisałam na kolanie w aucie. Wieszałam je z myślą, że są tymczasowe, zanim ktoś druknie jakieś bardziej "profesjonalne", ze zdjeciem. Bardzo empatyzuję z tym kotem i się o niego martwię, że nic nie je. I myślę, że w swoim domu nabrałby chęci do walki.
Ogłoszenia porozwieszalam tam, gdzie miałam info, że kot został znaleziony oraz w okolicy sklepów, etc. Pytałam kogo się dało, niestety nikt kota nie widać, żeby szukał :(

Bardzo dziękuję :1luvu: .Sama to powinnam zrobić ale nie mam kiedy :?

mar_tika

Post » Pon wrz 05, 2011 20:24 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Melduje się i ja!

Axa76 pisze:A kto to Ruda? I jak się zmieściła w kieszeni? :lol:

Ruda to moja nowa miłość która wydarłam siłą Basi :P
To jedna z rudego rodzeństwa które 2-3 tyg temu trafiło na kociarnię.
Nie wiem jeszcze jakie będzie imię docelowe ale na razie dominują zawołania "Cholera" "Franca" czy "Zołza" bardzo pasuje też "Harpagan" :ryk:

A jak się zmieściła? hmmm, odkryłam że jeden bok w moim komputerze jest zdjęty, myślę że gdzieś tam wyniuchała i kombinowała. Ona w ogóle lubi komputery i te sprawy bo mało kiedy schodzi z biurka. No chyba żeby pojeździć na psie albo nas powkurzać i pozaczepiać :roll:

Co do dyżurów, poproszę te wolne wieczorne w czwartek i piątek. Jak będzie potrzeba w inne dni to dzwońcie, męża się znowu pozbyłam, na weselu się wybawiłam więc mam znowu wolne. Jeśli w weekend nie przyjedzie do mnie koleżanka z Wrocławia to wezmę też sobotę i niedzielę, dowiem się w środę najpóźniej.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pon wrz 05, 2011 20:33 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Faflok pisze:Melduje się i ja!

Axa76 pisze:A kto to Ruda? I jak się zmieściła w kieszeni? :lol:

Ruda to moja nowa miłość która wydarłam siłą Basi :P
To jedna z rudego rodzeństwa które 2-3 tyg temu trafiło na kociarnię.
Nie wiem jeszcze jakie będzie imię docelowe ale na razie dominują zawołania "Cholera" "Franca" czy "Zołza" bardzo pasuje też "Harpagan" :ryk:

A jak się zmieściła? hmmm, odkryłam że jeden bok w moim komputerze jest zdjęty, myślę że gdzieś tam wyniuchała i kombinowała. Ona w ogóle lubi komputery i te sprawy bo mało kiedy schodzi z biurka. No chyba żeby pojeździć na psie albo nas powkurzać i pozaczepiać :roll:

Co do dyżurów, poproszę te wolne wieczorne w czwartek i piątek. Jak będzie potrzeba w inne dni to dzwońcie, męża się znowu pozbyłam, na weselu się wybawiłam więc mam znowu wolne. Jeśli w weekend nie przyjedzie do mnie koleżanka z Wrocławia to wezmę też sobotę i niedzielę, dowiem się w środę najpóźniej.

Ula podłączyli cię do sieci ? 8O

mar_tika

Post » Pon wrz 05, 2011 20:37 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Jeszcze nie, czekam na aktywacje z orange, to podobno może potrwać do 10 dni :? Więc mają jeszcze kilka dni zanim zrobię im burdę :roll:
Ale jestem chwilę u mamy więc korzystam ile wlezie.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pon wrz 05, 2011 20:45 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Mini Ruda adoptowana przez Ulę :ok:
Obrazek
ale zaraza o z niej jest niesamowita .Adhad do kwadratu :mrgreen:

mar_tika

Post » Pon wrz 05, 2011 20:47 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Ale piękność :P , to kocia panna ? :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon wrz 05, 2011 20:49 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

bubor pisze:Ale piękność :P , to kocia panna ? :D

Tak jak najbardziej to kobitka na 100% :D a tak na marginesie Ula podpisałaś umowę ? :twisted:

mar_tika

Post » Pon wrz 05, 2011 20:56 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

jutrzejsze otwarcie Migotki jednak pod znakiem zapytania... dzis miala kolejne usg- jedna nerka w zlym stanie, druga troche lepsza, ale to zapowiada poczatek niewydolnosci nerek, watroba tez zmieniona, no i pod zoladkiem cien- cos- guz? cysta? ciezko stwierdzic.
mocz- ph 7, 0, duzo bialka i glukozy w moczu, do tego krysztaly... (choc to tak naprawde moze poczekac przy ogromie tego, co jej sie sypie)... Migus wciaz ma goraczke (dzis 40,9, wczoraj bylo to 39,1), wiec leki przeciwgoraczkowe czasem dzialaja, a czasem nie :(
od dzis Migotka jest na diecie nerkowej, ale jest problem, bo od 3 dni nie chce jesc suchego (ma tez zapalenie dziasel)

z pozytywow- spadl jej poziom bialych krwinek (z 38 do 21 w ciagu kilku dni od poczatku leczenia, powinno byc okolo 15), pdskoczyly czerwone z 7 do 8 - powinno byc 9 minimum)

jutro rtg o 19.. i zobaczymy co dalej...

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon wrz 05, 2011 21:03 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

:ok: za poprawę
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon wrz 05, 2011 21:08 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Cudna dziewczyna!!! Niezwykle urodziwa.A jakie charakterne imiona? Chyba wie, że jest pięknością i robi za histeryczną gwiazdę.Ale w życiu codziennym wolę spokojne zwierzaki, które też swoje potrafią zdziałać.
I na pewno mogę powiedzieć, że gdy zostały mi dwa tymczasy + Milka, życie w domu zbliżyło się do normalności. Mogę wszystko zrobić, one mi towarzyszą ale niezbyt psocą. Starucha wybiera pomieszczenia , w których nie ma młodych i jest spokój. Gala dziś dorwała się do czosnku i najpierw szarpała suchy patyczek, ale muuusiaałaa koniecznieeee spróbować ząbeczka!!!! No i było!!! Kichała, piła , piła i kichała. Wiedza kosztuje.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

[poprzednia][następna]