Mokrego nie je tylko Tom .No i uważaj na boks 3 i 4 bo siedzą w nimch dziki na sterylki.
Przepraszam ,ale kto w moim bloku wywiesił papierowe ogłoszenia dotyczące Tarkana?

Hidi trzymam kciuki za małą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Tom siedzi w boksie nr 5 a Tarkan w boksie nr 6(dziś pusciłam wolno Tarkana).Zresztą jak masz problem z identyfikacja kotów zerknij do albumu jest w moim podpisie.
Dziewczyny i chlopaki jezeli ktoś chciałby zasponsorować pakiet ogloszeń dla kociaków KP zapraszam
http://www.dogomania.pl/threads/213828- ... st17547031
Dwa w jednym dzięki tak ogłoszeniom koty może w końcu znajdą domy,no i pieniążki pójdą na pomoc sosnowieckim psom:)
mar_tika pisze:Przepraszam ,ale kto w moim bloku wywiesił papierowe ogłoszenia dotyczące Tarkana?
andua pisze:mar_tika pisze:Przepraszam ,ale kto w moim bloku wywiesił papierowe ogłoszenia dotyczące Tarkana?
Ja![]()
![]()
Mam nadzieję, że nic złego nie zrobiłam. Ogłoszenia są jakie są, innych zrobić nie miałam możliwości, a te pisałam na kolanie w aucie. Wieszałam je z myślą, że są tymczasowe, zanim ktoś druknie jakieś bardziej "profesjonalne", ze zdjeciem. Bardzo empatyzuję z tym kotem i się o niego martwię, że nic nie je. I myślę, że w swoim domu nabrałby chęci do walki.
Ogłoszenia porozwieszalam tam, gdzie miałam info, że kot został znaleziony oraz w okolicy sklepów, etc. Pytałam kogo się dało, niestety nikt kota nie widać, żeby szukał
Axa76 pisze:A kto to Ruda? I jak się zmieściła w kieszeni?
Faflok pisze:Melduje się i ja!Axa76 pisze:A kto to Ruda? I jak się zmieściła w kieszeni?
Ruda to moja nowa miłość która wydarłam siłą Basi![]()
To jedna z rudego rodzeństwa które 2-3 tyg temu trafiło na kociarnię.
Nie wiem jeszcze jakie będzie imię docelowe ale na razie dominują zawołania "Cholera" "Franca" czy "Zołza" bardzo pasuje też "Harpagan"![]()
A jak się zmieściła? hmmm, odkryłam że jeden bok w moim komputerze jest zdjęty, myślę że gdzieś tam wyniuchała i kombinowała. Ona w ogóle lubi komputery i te sprawy bo mało kiedy schodzi z biurka. No chyba żeby pojeździć na psie albo nas powkurzać i pozaczepiać![]()
Co do dyżurów, poproszę te wolne wieczorne w czwartek i piątek. Jak będzie potrzeba w inne dni to dzwońcie, męża się znowu pozbyłam, na weselu się wybawiłam więc mam znowu wolne. Jeśli w weekend nie przyjedzie do mnie koleżanka z Wrocławia to wezmę też sobotę i niedzielę, dowiem się w środę najpóźniej.
bubor pisze:Ale piękność, to kocia panna ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 708 gości