serum pisze:Aniu dziękuje Ci pięknieJuż na pw podaje pocztę mojej córki.
Świetnie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Istna pisze:19 sierpnia (piątek, przed godz. 9 rano) pod gabinetem weterynaryjnym przy ul. Spółdzielców na Mierzynie uciekł Boluś - pięcioletni kocurek będący w trakcie leczenia. Tego dnia rano miał otrzymać 4 dawkę antybiotyku - z powodu poważnego stanu zapalnego w pyszczku i gardełku praktycznie nie może jeść.
Wraz z grupą wspaniałych ludzi prowadzimy codzienne, sukcesywne poszukiwania obejmujące tereny Mierzyna i Gumieniec, rozwiesiliśmy też w okolicy i na różnych portalach internetowych ogłoszenia - po Bolusiu jednak nie ma ani śladu
Boluś miał ciężkie życie - urodził się na przystanku tramwajowym, gdzie spędził pierwsze lata życia. Zabrany został stamtąd ranny, wyleczyliśmy go i znaleźliśmy dom - poza Szczecinem, z możliwością biegania po lesie. Boluś doskonale daje sobie radę na dworze, jednakże nie teraz, kiedy nie może nawet otworzyć pyszczka. Przypuszczamy, ze może wędrować - miejsce w którym zaginął obfituje w kocie gniazda i zapewne jako obcy przepędzany jest przez rezydentów.
Boluś jest bardzo przyjazny - i reaguje na swoje imię.
Dziś mija już 6 dzień. On gdzieś tam jest i umiera powolną śmiercią głodową. Bardzo prosimy wszystkich mieszkańców Szczecina - rozglądajcie się za Bolusiem. Każda pomoc na wagę złota!
Willow_ pisze:Ja też się witam
Kartki z NYC rewelacyjneSzykuje się bazarek pocztówkowy z Nowego Jorku
Ja jestem chętna, już mam problem ze zdecydowaniem się którą zamówić
wiora pisze:Dolecielim
Okropnie było.Front atmosferyczny i inne takie turbulencje masakra
ale zyjemy![]()
pozdrawiam
wiora pisze:Iza wpłaciłam dzis na nsze bąbelki ,wpłata powinna jeszcze dziś dotrzeć na konto
iza71koty pisze:wiora pisze:Iza wpłaciłam dzis na nsze bąbelki ,wpłata powinna jeszcze dziś dotrzeć na konto
Piękne DziękiWioruś
![]()
Dobrze że stres już za Tobą.Jak długo zagościsz w Kraju?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 69 gości