Happyend jak z marzeń :) Molly vel Miśka :)))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 9:03 Re: Ciężarna łapana, a kicia z obrazu szuka pilnie DT/DS HELP!

No to lipa. Może dawaj więcej jedzenia na końcu klatki poza zapadnią a przez długość klatki tylko po odrobince w dwóch miejscach. A powiedz mi czy w tej kanciapce mogłabyś Miziastą zamykać na noc i dać jej tam jakieś pudło czy to nie wchodzi w grę. A w biurze jakoś patrzą przychylnie na kotkę czy nie
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt sie 05, 2011 14:17 Re: Ciężarna łapana, a kicia z obrazu szuka pilnie DT/DS HELP!

Na FB jest wpis Magilajny:"Hello! Jestem umówiona na 18 z DT :) Proszę o trzymanie bardzo mocnych kciuków. " :!:

A więc trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pt sie 05, 2011 18:33 Re: Ciężarna łapana, a kicia z obrazu szuka pilnie DT/DS HELP!

Denerwuję się makabrycznie.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt sie 05, 2011 18:41 Re: Ciężarna łapana, a kicia z obrazu szuka pilnie DT/DS HELP!

Mała już w DT. Bardzo początkującym i przejętym DT, więc kciuki się jeszcze przydadzą :)

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt sie 05, 2011 19:07 Re: Ciężarna łapana, a kicia z obrazu szuka pilnie DT/DS HELP!

Madzia no i co :?: Dawaj jakieś wiadomości Kobieto :!: :!: :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pt sie 05, 2011 20:15 Re: Ciężarna łapana, Mała przylepa w DT ! :)))))))

Ufff! Dotarłam do domu :) Mała jest w fajowym DT u Oli. To jej pierwszy "obcy" tymczas, ale siostra ma kota, rodzice mają dwa, a Ola okazjonalnie się nimi opiekuje. Gdy teraz podczas urlopu rodziny opiekowała sie kotami, a potem te koty zabrano - Ola zatęskniła i postanowiła zostać DT (odpowiedzialna Dziewczyna - DT, bo za rok ma zamiar wyjechac i nie ma pewności, że będzie mogła zabrac kota). Ola jest bardzo sympatyczna, obiecała zalogować sie na forum. Mozliwośc bycia DT znalazła sobie sama, nie znając w ogóle miau i tym podobnych miejsc działania :) Gadałam Oli godzinę chyba - pewnie miała mnie dość ;) Kitka w tym czasie wpakowała jej się na kolana i poszła spać. Nie powiem - byłam zazdrosna :D Postanowiłyśmy sprawdzić jak Mała zachowuje się w transporterze. PO włożeniu do środka i zamknięciu dzwiczek - położyła się na plecach i poszła spać :D To jest kot wyjatkowy. Kotopies :D:D Na dobry początek - zwaliłam na Olę przyjemnośc nadania Kotce imienia :)

Najważniejsze, że teraz można na spokojnie poszukać pożądnego DS.
Już za nią straszliwie tęsknię :(:(:(

Dziękuję wszystkim za kciuki i wsparcie :1luvu:

Kotkę ciężarną będę nadal próbowała złapać.

Magilaina

Od: Pon paź 16, 2006 10:41

Post » Pt sie 05, 2011 20:22 Re: Ciężarna łapana, Mała przylepa w DT ! :)))))))

No masz szczęście, że się odezwałaś :mrgreen: Cudne wieści. Może jednak zostanie u Oli.
Uratowałaś już drugie kocie życie dziewczyno :1luvu:

P.S.
Magilaina jak bedziesz bardzo tęsknić, zawsze możesz ją zabrać z powrotem do biura. Szefostwo się ucieszy :ryk:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pt sie 05, 2011 20:24 Re: Ciężarna łapana, Mała przylepa w DT ! :)))))))

ewan pisze:Magilaina jak bedziesz bardzo tęsknić, zawsze możesz ją zabrać z powrotem do biura. Szefostwo się ucieszy :ryk:

Rozważam to :D

Jana - dziękuję :1luvu:

Magilaina

Post » Pt sie 05, 2011 20:27 Re: Ciężarna łapana, Mała przylepa w DT ! :)))))))

:mrgreen:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt sie 05, 2011 20:31 Re: Ciężarna łapana, Mała przylepa w DT ! :)))))))

Mogę się spokojnie położyć spać, nie myśląc co się dzieje z tą biedą w nocy :lol:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pt sie 05, 2011 22:26 Re: Ciężarna łapana, Mała przylepa w DT ! :)))))))

Witam, tutaj wyzej wspomniana ola :).
Kotka jest u mnie w domu tymczasowym. Jak wspomiala wczesniej Magda nosze sie z zamiarem wyjazdu w perspektywie roku, wiec nie moge dac domu stalego. A wielka szkoda! Kotka jest przeurocza i grzeczna (jak narazie :wink: )
Bede wdzieczna za pomoc w znalezieniu domu stalego dla niej.
Dolaczam zdjecia.

aleksandra.koteczek

Od: Pt sie 05, 2011 22:01

Post » Pt sie 05, 2011 22:46 Re: Ciężarna łapana, Mała przylepa w DT ! :)))))))

Zdjęcia od Oli. Co za zdradziecki kot :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Ola - nie ma zmiłuj - musisz być Matką Chrzestną. Dumaj nad imieniem :)

A ja idę spac, bo dzisiejszy dzień mnie wykończył. Dobranocki :)

Magilaina

Post » Pt sie 05, 2011 23:07 Re: Ciężarna łapana, Mała przylepa w DT ! :)))))))

Jana pisze:Mała już w DT. Bardzo początkującym i przejętym DT, więc kciuki się jeszcze przydadzą :)
No to dalej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I dziękujemy Olu - oby takich DT wciąż przybywało, :D :piwa:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

[poprzednia][następna]