Jestem KochamCię, mam 3 miesiące, mam DS, będę miał imię :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 24, 2011 17:32 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

drobna pomyłka w tym banerku, kotek nie jest w DT jest w pomieszczeniu gospodarczym pod opieka znajomej Agaty :D
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Nie lip 24, 2011 17:34 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

to w końcu jak maluszek się ma?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Nie lip 24, 2011 17:36 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

O rety ja ślepa!

Zadowolona wkleiłam sobie banerek i heja... Już poprosiłam o poprawkę. Kochamcię jest u swojej Dużej w pomieszczeniu gospodarczym, jutro będę u niego, może mi się uda zrobić zdjęcie jako takie.

Małe ma ogłoszenie na tablicy i w allegro, pomału zrobię jeszcze, ale to jak dziecko łaskawie zaśnie bo z okazji pogody przechodzi sam siebie...
najszczesliwsza

Post » Nie lip 24, 2011 17:40 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

dziś pewnie trudno stwierdzić bo budynek w którym mieszka jest otwarty od poniedziałku do piątku, pomieszczenie w którym przebywa jest że tak powiem "oglnoniedostępne". Jest otwarte okienko przez które śmiga jego śliczna mamusia, on sam jest na szczęście zbyt mały by się tamtędy wydostać (za wysoko)
cukier krzepi

jokototo

Post » Nie lip 24, 2011 17:45 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

najszczesliwsza pisze:O rety ja ślepa!

Zadowolona wkleiłam sobie banerek i heja... Już poprosiłam o poprawkę. Kochamcię jest u swojej Dużej w pomieszczeniu gospodarczym, jutro będę u niego, może mi się uda zrobić zdjęcie jako takie.

Małe ma ogłoszenie na tablicy i w allegro, pomału zrobię jeszcze, ale to jak dziecko łaskawie zaśnie bo z okazji pogody przechodzi sam siebie...

to mocne kciuki za Kochamcię :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Nie lip 24, 2011 17:58 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

Heniowy banerek też już się nieco zdezaktualizował 8)
cukier krzepi

jokototo

Post » Nie lip 24, 2011 18:00 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

jokototo pisze:

Heniowy banerek też już się nieco zdezaktualizował 8)

Też o tym pomyślałam... Zaraz, zaraz, momento, momento...
najszczesliwsza

Post » Nie lip 24, 2011 18:04 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

Poprawiałam :

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/h5xh8][IMG]http://i.imgur.com/NtQ0s.gif[/IMG][/url]

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie lip 24, 2011 18:16 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

to kciuki za domeczek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon lip 25, 2011 10:18 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

Cześć ślicznotku :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 25, 2011 10:56 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

Dziś odrobaczenie, mamusi i syneczka.
Będzie założona książeczka zdrowia i umówiony termin sterylizacji mamusi.

Kciuki za domek :ok: dla Kochamcię!
najszczesliwsza

Post » Pon lip 25, 2011 11:00 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

najszczesliwsza pisze:Dziś odrobaczenie, mamusi i syneczka.
Będzie założona książeczka zdrowia i umówiony termin sterylizacji mamusi.

Kciuki za domek :ok: dla Kochamcię!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: oczywiście są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pon lip 25, 2011 11:01 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

Pewnie, że potrzymam :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 28, 2011 16:41 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

kociak szuka domku!

:ok:
najszczesliwsza

Post » Czw lip 28, 2011 17:22 Re: Dymny koci dzidziuś jestem, potrzebuję pomocy!

a ja zapytam jak się miewa to maleństwo słodkie?
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]