Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:Ma piękny długi, "orientalny" pyszczek i wielkie uszyska![]()
będzie z niego piękny kotek tylko bardzo potrzebny dom...
Kinya pisze:A tak słodko sobie śpi![]()
Mrr, codziennie jeżdżę z nim do lecznicy, bo musi dostawać zastrzyki. W dni kiedy jestem w pracy, zostawiam go tam rano i odbieram wieczorem.
Z wakacyjnego wyjazdu w tym roku już nie zrezygnuję, ale spokojnie, na pewno nie zostawię Pandusia bez opieki![]()
Leczony jest w mojej zaprzyjaźnionej lecznicy w Wieliczce u bardzo dobrej wetki, którą powinnam ozłocić za cierpliwość, złote serce i ulgowe traktowanie bezdomniaków. Nie wiem co bym bez tej pomocy zrobiła...
ruru pisze:Ma piękny długi, "orientalny" pyszczek i wielkie uszyska![]()
będzie z niego piękny kotek tylko bardzo potrzebny dom...
kotx2 pisze:Kinya pisze:A tak słodko sobie śpi![]()
Mrr, codziennie jeżdżę z nim do lecznicy, bo musi dostawać zastrzyki. W dni kiedy jestem w pracy, zostawiam go tam rano i odbieram wieczorem.
Z wakacyjnego wyjazdu w tym roku już nie zrezygnuję, ale spokojnie, na pewno nie zostawię Pandusia bez opieki![]()
Leczony jest w mojej zaprzyjaźnionej lecznicy w Wieliczce u bardzo dobrej wetki, którą powinnam ozłocić za cierpliwość, złote serce i ulgowe traktowanie bezdomniaków. Nie wiem co bym bez tej pomocy zrobiła...
pozdrów i uściskaj ja od nas![]()
![]()
ruru pisze:Banerek dla Pandusia
i kciuki za najlepszy domek forumowy![]()
![]()
![]()
![]()
- Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hfvft][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/6581/pandu.jpg[/IMG][/URL]
Kinya pisze:A tak słodko sobie śpi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 88 gości