Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ostatniaszansa pisze:Zofio bardzo, bardzo Ci dziękuje za tak błyskawiczny odzew. Zosiu czy ten, który ma obydwa ślepka zainfekowane nie ma jakiś zmian neurologicznych czy jest tak wycieńczony ? Czułam się cholernie bezradna jak widziałam kiedy przewracał się na jedną stronę. I ten żałosny płacz ... Ponadto ciągle mi się wydawalo, ze jakiś bidulek spadł za tapczan i nie ma siły sie wydostać, stąd sadziłam, ze ich może być 6. Byłam służbowo w sprawie Pani... nie mogłam tak naciskać i zglądać kątów. Mnie dalej przed oczami ten dorosły bidak Kaziu z tymi ranami na szyi...i ta biała malutka Balbinka. Na jaką cholerę jej kolejny kociak nie ma kasy na leczenie ,wyżywienie? Zbieractwo - trzeba wreszcie zacząć kwalifikować jako chorobę psychiczną -zaburzenia i poddawać przymusowo leczeniu. Strasznie to wszystko przygnębiające. Ewa
gaota pisze:Zofio, napiszesz coś więcej o kociakach? Gdzie są, jakie są rokowania itp? Na fotki czekam z niecierpliwością...
gaota pisze:Zofio, wybieracie się do Garncarza? Gdyby coś, służę transportem.
jasdor pisze:Boże,nawet czytać tego nie mogę, a jak będą zdjęcia to się na pewno poryczę
![]()
A ja do tej pory myślałam, że u nas jest źle. Nie umiem sobie nawet wyobrazić Waszej sytuacji. Chwała tym DT, że zechciały sie nimi zająć
Zofia&Sasza pisze:Przyszła pani wet, czyli Karolina po prostu nas zastrzeliła ta propozycją![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 731 gości