Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sovelo pisze:Dzis dostałam wiadomośc od Dzieciaków z pobliskiej miejscowosci. Podobno Peti tam przebywa a nawet sypia w szopce u jednego z Dzieciaków:)) Nie daje się złapac, ucieka. Wysłałam Dzieciakom kilka dodatkowych zdjęć Peti - potwierdziły, ze 100% to jest ONA. (!!!) Dzis po południu tam pojadę. Trzymajcie kciuki.![]()
Dzieciaki założyły Klub Ratowników Kotki Peti. A ja się wzruszyłam......
Delfinko, czekam na wiadomosci od Ciebie. Trochę mnie nosi z niepokoju.
nurmi pisze:o matko, co za wiadomość! zaparła mi dech w piersiach! Sovelo ogromniaste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Może jak się przybunkrowała w szopce to i tą zimę dzięki temu przetrwała?
Koniecznie pisz co i jak jak wrócisz, siedzę tu niespokojnie i myśle o Was!!
nurmi pisze:Sovelo, po tylu miesiącach Peti mogła nabrać podejrzeń do ludzi i zacząć przed nimi uciekać! Nie wiadomo, co się z nią przecież działo, gdzie się błąkała, na jakich ludzi trafiała!
Cudowne dzieciaki, tyle że dzieci to tylko dzieci, zaangażowane, ale mogą nie rozróżniać kotówwiem sama, miałam tysiące alarmów od dzieci
![]()
Ale przecież trzeba sprawdzać wszystkie alarmy, wszystko, bo to może się okazać TEN trop! Sprawdzaj to miejsce koniecznie
No i jak zwykle i caly czas![]()
![]()
Sovelo pisze:Zadnych wiesci..... dzieciaki zabierają sie do łapania kotki, jak przysłowiowy pies do jeża, ja nie mogę za bardzo pomóc.... nie wiem nawet,jak.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 183 gości