DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 9:47 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

:evil: Witam się - ja też nie w humorze ! Spóźniłam się godzinę do pracy bo jakiś baran zostawił samochód na środku jezdni!!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon lip 04, 2011 13:50 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Ktoś zna tę karmę?

http://animalia.pl/sklep.php?firma=Gran ... t=0&kat=38

zamowiłam stadu - zobaczymy co zrobią :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 04, 2011 22:03 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Pamiętam o smartinkowie... ciekawe czemu taka cisza? :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lip 04, 2011 22:11 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Marzenia11 pisze:Pamiętam o smartinkowie... ciekawe czemu taka cisza? :roll:

Koty przejęły władzę w Smartinkowie.
Ale łapki im nie pasują do klawiatry, to jeszcze tego światu nie ogłosiły,
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lip 04, 2011 22:13 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

W smartinkowie na pewno rządzą i o istnieniu dostępu do netu decydują carlowe maluchy - upodobały sobie kable od kompa i je namiętnie obryzają i rozłączają. To wiem ze źródła. :D

Marzenia11

Post » Pon lip 04, 2011 22:15 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Marzenia11 pisze:W smartinkowie na pewno rządzą i o istnieniu dostępu do netu decydują carlowe maluchy - upodobały sobie kable od kompa i je namiętnie obryzają i rozłączają. To wiem ze źródła. :D

No i wszystko jasne, kociaki Carli odgryzły internet :mrgreen:

taizu

Post » Pon lip 04, 2011 22:24 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

u smarti tak, ale u innych też :?: :?: 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pon lip 04, 2011 22:25 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Marzenia11 pisze:u smarti tak, ale u innych też :?: :?: 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:

T każdy ma koty :mrgreen: A koty gryzą :mrgreen:

taizu

Post » Pon lip 04, 2011 22:31 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

:D :D :D :D :D :D

no właśnie - u Jus87 to chyba się lub ich zagryzły, bo wieści brak.. :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto lip 05, 2011 5:41 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Masa kciuków jest dzisiaj potrzebnych.... ogromna masa... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto lip 05, 2011 6:12 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Cześć Smartinkowo!
U innych to się koty taksówkami rozbijają - ale to w ramach rekompensaty za codzienne kuje.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 05, 2011 8:45 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Dobry :)
Trzymamy za Mikunię :ok:

Zostawiłam ich dzisiaj razem! Co to będzie?? :roll: Rano się tłukli trochę, a potem Gucio poszedł spać na lodówkę, a małe ADHD biegało po mieszkaniu. Oczywiście nie muszę mówić, że siedzę w pracy jak na szpilkach :oops:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto lip 05, 2011 10:14 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Jus87 pisze:Zostawiłam ich dzisiaj razem! Co to będzie?? :roll: Rano się tłukli trochę, a potem Gucio poszedł spać na lodówkę, a małe ADHD biegało po mieszkaniu. Oczywiście nie muszę mówić, że siedzę w pracy jak na szpilkach :oops:

Może na przyszłość warto pomyśleć o jakiejś kamerce internetowej w domu, tak żeby można się z nią połączyć zdalnie z pracy i zobaczyć co się dzieje? :wink: Nie trzeba specjalnych programów, to może być nawet Skype ustawiony na automatyczne odbieranie wideorozmów od wybranych osób (można sobie założyć dodatkowe konto Skype tylko do tego celu). Oczywiście to wymaga zostawienia włączonego komputera, ale to może być jakiś stary z odzysku...

Adam
aburacze

Post » Wto lip 05, 2011 10:37 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

:ok: :ok: :ok: za Mikunię :ok: :ok: :ok:

Taizu-dzięki wielkie za pomoc dla Kulki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Rzeczywiście Carlowe maluszki co i rusz wyciągają kable od routera i wtedy w całym domu dostępu do netu nie ma..

nie mam jak ich zabezpieczyć więc jedyna możl to przeniesienie Carlowych maluszków do szarańczy,zwłaszcza że Carla już nie ma mleka i ma maluszków po kokardę :!: :!: :!: :kotek: :!: :!: :!:

A więc w najbliższym tygodniu sterylka Carli i hopsa po domek :ok:
pan dr ma wolny weekend a więc z tej okazji planujemy ze dwie sterylki -jeśli już można to Carla i któraś ze Szczytniaków-może Buba?? Ona jest taka miziasta i tak potrzebuje domku :D

Muszę też jak najprędzej opustoszyć pokój Coffi-bo niestety,a stwierdzam to z przykrościa,musi zamieszkać w nim nasz Czech, (u weta się nie dało-za daleko :ryk: :ryk: :ryk: )-dziś spał w Kociarni-czyli prywatnych apartamentach naszych rezydentów i on nie był szczęśliwy ale to pikuś,natoniast nasi rezydenci byli wyrażnie wkurzeni i więcej sobie takich sytuacji nie życzą :!: :!: :!: :evil:
Mimo że zamknęłam na noc kocią klapkę żeby spracowany człowiek mógł się wyspać, to i tak w środku nocy Mirkowi KTOŚ :twisted: czyli Durian ,wszedł na twarz :strach: :strach: :strach: -a On się w nocy boi kotów 8O :ryk: :ryk:
Potem jak się kąpał to Kroka chciała mu się dostać do Prysznica-a co-w końc TO JEJ prysznic i ma prawo sobie nie życzyć w nim obcych,no nie? :ryk:
Dlatego myślę intensywnie choć pomysłu nie mam bo Coffi nie dość że jeszcze za mało oswojona :mrgreen: ,maluszki nie dość że opóżnione w rozwoju :ryk: to jeszcze Coffi troszkę karmi a ja nie mam już wolnego ani skrawka powierzchni..

Dlatego każda adopcja jest dla mnie teraz na wagę złota bo nie mam żadnego wyboru-musze" rozładować ten korek" :ryk:

Operacja Kulki jutro o 9-tej-kotunia nie je 12 godz.
Dziś też jadę z Filemonkiem do gab dra Garncarza bo jestem bardzo zaniepokojona jego oczkiem-od wczoraj pojawiła mu się na oczku,wcześniej zupełnie czystym- mgła 8O :strach:
nawet nie warto wspominać o tym że w zw. z ogólną sytuacją życiową,
w zw. z tym co Marzenia napisała w rozliczeniach (na temat ile wydałam ostatnio-jak się tak wydaje po 100 czy 200 to jakoś się nie czuje-dopóki Marzenia nie zrobi rozliczenia :roll:) ,a czego nawet czytać spokojnie nie mogłam :strach: a i nie chciałam :mrgreen: ,
oraz w zw. ze spiętrzeniem chorób jestem fin.mocno pod kreską :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lip 05, 2011 19:58 Re: DT Smarti5-serdecznie zapraszamy !!

Cioteczki, koszty wizyt w lecznicy zaczynają mnie przerastać.
Bardzo Was proszę o podrzucanie bazarku dla Pingusi i wątku na Pchlim Targu :oops:

viewtopic.php?f=20&t=129988
viewtopic.php?f=27&t=128806

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]