Chyba, że kociak może mieć pół roku i spore gabaryty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Aaaa, są jeszcze scury Agneskowe, tak?
ASK@ pisze:Szalony Kot pisze:Aaaa, są jeszcze scury Agneskowe, tak?
i u mnie byłe Agnskowe ale JoKotowe Igiełki.Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś. Mają iść na umowę Jokota. Czy jest mozliwosc ogłaszania ich na waszej stronie?
Zofia&Sasza pisze:ASK@ pisze:Szalony Kot pisze:Aaaa, są jeszcze scury Agneskowe, tak?
i u mnie byłe Agnskowe ale JoKotowe Igiełki.Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś. Mają iść na umowę Jokota. Czy jest mozliwosc ogłaszania ich na waszej stronie?
Czyli namiar na Olę, tak?
jopop pisze:a co do ciecia mlodych tak ogolnie - kotki stanowczo lepiej PRZED pierwsza rujka, to jest duzo zdrowsze ze wzgledu na ryzyzko nowotworow sutka. u suk jest zdaje sie nieco inaczej, bo tam wchodza w gre sprawy trzymania moczu. ale na sukach sie nie znam. natomiast co do kotek nie mam watpliwosci.
zosiu - wszystkiego nie przeskoczysz, czasem BEDA sie lizac. uwazaj tylko by sie nie lizaly krotko po smarowaniu. na pewno warto na wszeli wypadek te ranke pokazac temu wetowi ktory ja jako pierwsz widzial, bedzie miec porownanie czyjest ok.
jopop pisze:seidhee - tez obstawiam rujke.
a co do ciecia mlodych tak ogolnie - kotki stanowczo lepiej PRZED pierwsza rujka, to jest duzo zdrowsze ze wzgledu na ryzyzko nowotworow sutka. u suk jest zdaje sie nieco inaczej, bo tam wchodza w gre sprawy trzymania moczu. ale na sukach sie nie znam. natomiast co do kotek nie mam watpliwosci.
Szalony Kot pisze:Cisnę na FB ile się da...
U mnie tylko czasu brak, praca :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: noora i 686 gości