ASK@ pisze:ewar pisze:Dorota oddzwoniła! Kotek pomieszkuje na balkonie u jej koleżanki.Blok jest praktycznie na terenie parku.Jutro tam idę.
uff
uffffffffffffffffffffff kamien z seca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:ewar pisze:Dorota oddzwoniła! Kotek pomieszkuje na balkonie u jej koleżanki.Blok jest praktycznie na terenie parku.Jutro tam idę.
uff
ewar pisze:Rzadko płaczę, bo ja twarda baba jestem, ale dzisiaj ryczałam za wszystkie czasy.Raz z bezsilności , a potem dwa razy ze szczęścia.Zadzwoniła do mnie Joasia.Znalazła wątek kotka.Zaoferowała tymczas w Warszawie, ale kotek musi być przebadany.Przelała pieniądze od siebie i swojej siostry i podała moje konto na FB.Ma być zbiórka. Czuję się zażenowana, ale naprawdę jest mi w tej chwili ciężko.Jutro jestem umówiona na testy i odrobaczanie ( dzisiaj kotka odpchliłam), potem kastracja i szczepienie.No i nie będzie musiał chyba być w lecznicowej klatce, bo ( i tu znowu ryczałam) Dorotea82 zaproponowała TDT.Dorota
Ma dwie kotki, boi się , czy się dogadają, rozumiem i w razie kłopotów biorę Nektara, tak bowiem go nazwałam.
A teraz najważniejsze! Kotek jest u mnie w kuchni.Podjadł sobie, ale tylko mokre, w kuwetce jeszcze nie był.Jest przesłodki, przytulał się do mnie, chciał spać na kolanach.Moje koty są żywo nim zainteresowane, zaglądają przez kratkę w drzwiach, nawet Julcia była zobaczyć, co to takiego się pojawiło.Teraz Nektar leży na posłanku, zaraz wkleję zdjęcia.Jest okropnie brudny, ale to pikuś, już go trochę wyczesałam.Biedak trochę wystraszony, były syki przez drzwi, ale to normalne.To chyba młodziutkie, ząbki ładne, dziąsła bladoróżowe, węzły nie powiększone, ale to moje "badanie".Oczka czyste, uszy brudne, ale nie umiem powiedzieć, czy to świerzb, czy po prostu brud.Z tym damy sobie łatwo radę.Dałam mu zabawki, ale albo nie umie się bawić, albo jeszcze zestresowany.Zobaczymy jak kuwetka i jak minie noc.Nie znoszę izolowania kotów, ale inaczej nie mogę.Mam nadzieję, że żadne nie otworzy drzwi kuchennych, pomyślę, jak je dodatkowo zabezpieczyć.Zaraz wklejam zdjęcia i wszystkim dziękuję za pomoc i wsparcie.![]()
![]()
Jak będzie u Doroty można pomyśleć o ładnych zdjęciach i go ogłosić, fajnie gdyby od razu pojechał do DS, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 59 gości