Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Czy dr Monika dała Ci Ditrivet dla Longera ? Klimkowi też by się przydał.
wiesiak pisze:http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Czy ktoś może mi udostępnić powyższy filmik tak aby można go było nagrać w całości na płytkę CD mam pewien pomysł pozyskania pieniędzy ale do jego realizacji potrzebny by był cały filmik a nie link do filmiku .
terenia1 pisze:Przypominam o dyżurach na następny tydzień![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.06.-19.06.2011
13.06. pon. rano Bona44 wie. Teresa
14.06. wt. rano brak wie.MaraS.
15.06. śr. rano Asia i Bogusia wie. MaraS.
16.06. czw.rano brak wie. Cookie
17.06. piat rano Bona44 wie. Teresa
18.06. sob. rano brak wie. brak
19.06. niedz. Dorotka wie. brak
Mara S pisze:Filomen pisze:Czy dr Monika dała Ci Ditrivet dla Longera ? Klimkowi też by się przydał.
Tak - Jest ten Ditrivec dla Longera w witrynce -zdajsie ma brać 3/4 tabletki w masle 1 x na dobę. Jak trzeba to niech ktoś weźmie przy okazji dla Klimka - ostatnio miewał lepsze kupy więc miał być na samym Prokolinie.
Filomen pisze:a u nas w domu też nowy tymczas - Noska ze schronu, strasznie odwodniona, biegunkowa. Kotka ma ok roku a waży 1,3 kg![]()
od rana na kroplówkach
a w chatce mamuśka - Maniusia ma nowego dziusia. Przynieśli to schronu taką biedę maleńką. Na szczeście Monika go przywiozła do chatki a mamuśka nie odrzuciła maluszka, umyła i dała cyca
Filomen pisze:Mara S pisze:Filomen pisze:Czy dr Monika dała Ci Ditrivet dla Longera ? Klimkowi też by się przydał.
Tak - Jest ten Ditrivec dla Longera w witrynce -zdajsie ma brać 3/4 tabletki w masle 1 x na dobę. Jak trzeba to niech ktoś weźmie przy okazji dla Klimka - ostatnio miewał lepsze kupy więc miał być na samym Prokolinie.
Mara - litościnic mi nie powiedziałaś ani nikomu, ze są dla niego leki. Piszmy i mowmy sobie takie rzeczy bo zrobi sie bałagan a jest to szczegolnie niebezpieczne w przypadku podawania leków. "Zdaje sie" to nie jest dla mnie jasne dawkowanie, zadzwonię jutro do Almavetu.
jadziaII pisze:Wiec wstepnie Wiki planujemy z Ewa na poniedzialek w takim razie wieczorny niedzielny dyzur niech wlozy ja do boksu bez jedzonka tylko z piciem.
W pon.najprawdopodobnie Piotr ja zawiezie do Almawetu a co do odbioru to dogadamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 442 gości