» Śro cze 15, 2011 15:27
Re: Schronisko Sosnowiec - nowy wątek
Z nowości jest koteczka tricolor z obróżką. łagodna, dzisiaj z pomocą weta została zaszczepiona odrobaczona i odpchlona. Terenia ma już namiary skąd została przywieziona i ma rozenać teren. ul. Zachdnia!!!!!
Jest również koteczek bało bury miziasty,
jest też czarna koteczka z mała krawatką - jest już w Almavecie bo kuleje i okazało się, że ma złamaną łapkę ale już złamanie się zrosło. dzisiaj ma być decyzja czy będzie miała zabieg czy nie.
Na kwarantannie :
boks1/2 buras - 20.06.2011 idzie na kastrację, a dzisiaj znalazlem u niego w boksie gliste:)
boks3 - Ruduś - 20.06.2011 idzie na kastrację,
boks4 - piękna tricolorka, miziasta nowa dzisiaj zaszczepiona,
boks5 - czarno biała - miziasta franca - za duzo głaskania i syczy, 20.06.2011 idzie na sterylke,
boks6 - Mamuśka - kupa ładna ale cały czas tylko suche na biegunkę i woda, 20.06.2011 idzie do kontroli i może szczepienie.
boks7- młody biało bury miziak, zaszczepiony , odrobaczony, odpchlony.
Adopcje:
Fela i Noska Duża - wczoraj były na kontroli w Almavecie - szycie posterylkowe dobrze się goi, chetnie jedzą, kuwety pełne:)
Szpitalik:
pusto.... i niech tak zostanie:)
Nowa adopcja - fotki zamieści Ewa wieczorem - jest już część siatki, podest do wejścia - wygłada bardzo ładnie, jak wychodziłem to Pan jeszcze malował konstrukcje metalową na brązowo. koniec prac mam nadzieję do końca tygodnia:)
[color=#BF0000]
WIĘC MÓJ APEL DO WSZYSTKICH!!!!!!!
W WEEKEND POTRZEBA RĄK DO PRACY!!!!!
POMIESZCZENIE ADOPCYJNE TRZEBA ZROBIĆ!!!!!
KTO MOŻE NIECH PRZYCHODZI!!!![/color]