Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 10:07 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Podnoszę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jeżeli byłaby potrzebna karma - nasze ogonki się podzielą.

s.dulska

Od: Pt wrz 24, 2010 11:12

Post » Wto cze 07, 2011 10:14 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

viewtopic.php?f=13&t=128306
Chłopak robi, co może, sam nie da rady!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto cze 07, 2011 11:41 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

podaję kod do bannerka akcji:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128588][img]http://miau5.republika.pl/syc.gif[/img][/url]
:)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto cze 07, 2011 13:11 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

w łapaniu raczej nie pomogę :oops: ale finansowo jak najbardziej
Myślę że faktycznie warto się skontaktować z grupą lokalnych wolontariuszy(nawet nie wiedziałam że taka jest :oops: )
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Wto cze 07, 2011 13:27 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

OOOOOOOOo jaki ruch :D może i czasem warto krzyknąć :mrgreen:
W tym wypadku forumowicze muszą ,po prostu nie maja innego wyjścia i muszą stanąć na wysokości zadania i pomóc temu dzieciakowi-[bez obrazy Uns :wink: ] 15-letni chłopcy nie zajmują się raczej ratowaniem kotów więc tym bardziej taki skarb trzeba wspierać :ok: Nie możemy go zawieżć!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto cze 07, 2011 13:57 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Jestem zadziwiony tym, że taki duuuży odzew spowodowaliście. Dziękuję, ratujecie te zwierzęta!

Chciałem zrobić zdjęcia, ale...ktoś mnie przegonił, groził, że wezwie właścicieli. Dawno tam nie byłem, ale z informacji wciąż wynika, że koty mnożą się i mnożą. Ostatnie małe, które widziałem, urodziły się W ZIMĘ! Nie miały szans, a te które przeżyły (bodaj dwa w stylu whiskasowym) nie widziały, były ślepe...Najprawdopodobniej koci katar. Wychudzone, biedne. Modlę się, żeby tam tak nie było teraz. W piątek przejdę się tam i postaram się zrobić zdjęcia. Dziękuję za bannerek.
Pomóżmy im, potrzebują naszej pomocy!
06.09.2011 r. - Malinko, nigdy Cię nie zapomnę [*].

Uns

Od: Sob maja 28, 2011 21:00

Post » Wto cze 07, 2011 14:01 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Uns pisze:Jestem zadziwiony tym, że taki duuuży odzew spowodowaliście. Dziękuję, ratujecie te zwierzęta!

Chciałem zrobić zdjęcia, ale...ktoś mnie przegonił, groził, że wezwie właścicieli. Dawno tam nie byłem, ale z informacji wciąż wynika, że koty mnożą się i mnożą. Ostatnie małe, które widziałem, urodziły się W ZIMĘ! Nie miały szans, a te które przeżyły (bodaj dwa w stylu whiskasowym) nie widziały, były ślepe...Najprawdopodobniej koci katar. Wychudzone, biedne. Modlę się, żeby tam tak nie było teraz. W piątek przejdę się tam i postaram się zrobić zdjęcia. Dziękuję za bannerek.
Pomóżmy im, potrzebują naszej pomocy!

jeśli mam pytać koleżankę z TOZ, co robić dalej, proszę o cynk - jeśli nie uda się po dobroci, trzeba będzie zwierzęta odebrać administracyjnie, a właścicieli pociągnąć do odpowiedzialności.

edit: profilaktycznie napisałam, jak się czegoś dowiem, wstawię odpowiednie namiary.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto cze 07, 2011 21:58 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Podniosę
Anna Kubica

Post » Śro cze 08, 2011 6:55 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Mamy ofertę pomocy z wrocławskiego TOZ: klatki łapki i talony na sterylki. Kto da DT i może tam jechac?
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro cze 08, 2011 7:26 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

:dance: :dance2: :dance: Może się uda? :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro cze 08, 2011 7:28 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Szukamy transp. szukamy DT, szukamy weszelkiej pomocy.
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro cze 08, 2011 8:46 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Też oferuję pomoc, z racji odległości pewnie bardziej finansową, bazarkową. Zresztą pieniądze da się uzbierać na forum, bo forum nigdy w takich sytuacjach nie zawiodło. Oby tylko udało się pomóc tym biedakom :ok: .

Uns, jestem pod wrażeniem Twojej wrażliwości, gdyby więcej było takiej młodzieży, ten świat byłby dużo lepszy. Tak trzymaj, chłopaku :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro cze 08, 2011 13:14 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

Mam transport, mam 1 osobę do pomocy, mam klatki łapki, mam talony. Brak DT, brak finansów.
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro cze 08, 2011 13:22 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

No to trzeba organizowac finanse-na fb przydałoby się ogłosić i podać jakieś konto do wpłat;tam zawsze są chętni do pomocy :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro cze 08, 2011 13:25 Re: Potrzebna pomoc-koty w TRAGICZNYM stanie, okolice Wrocławia!

J.D. pisze:No to trzeba organizowac finanse-na fb przydałoby się ogłosić i podać jakieś konto do wpłat;tam zawsze są chętni do pomocy :ok:

popieram, chętnie się tym zajmę, proszę o info co zawrzeć i nr konta- najlepiej organizacji :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]