ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 12, 2011 8:02 Re: ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI

XAgaX pisze:
Alisia pisze:Jak już pisałam czwórka została zwrócona kocicy. Na prawdę nie wiem co jest z tym piątym.

To jest dla mnie jakaś abstrakcja- postępowanie koleżanki i cała ta sytuacja. Uważam, że źle się stało, że ślepe mioty nie zostały humanitarnie uśpione, jak jeszcze był na to czas.

Mam nadzieję, że uda się szybko wykastrować kotki w Koterii i zapobiec podobnym sytuacjom. Znam teren, wracam tamtędy we wtorki z zajęć które prowadzę, chętnie pomogę nie tylko we wtorki.

Kastrować będziemy, ale w JOKOCIE, znajomej fundacji. :roll:

Alisia

Od: Wto lut 15, 2011 20:16

Post » Wto cze 14, 2011 9:26 Re: ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI

Alisia pisze:
XAgaX pisze:
Alisia pisze:Jak już pisałam czwórka została zwrócona kocicy. Na prawdę nie wiem co jest z tym piątym.

To jest dla mnie jakaś abstrakcja- postępowanie koleżanki i cała ta sytuacja. Uważam, że źle się stało, że ślepe mioty nie zostały humanitarnie uśpione, jak jeszcze był na to czas.

Mam nadzieję, że uda się szybko wykastrować kotki w Koterii i zapobiec podobnym sytuacjom. Znam teren, wracam tamtędy we wtorki z zajęć które prowadzę, chętnie pomogę nie tylko we wtorki.

Kastrować będziemy, ale w JOKOCIE, znajomej fundacji. :roll:

może być i w JoKocie, ważne, żeby to zostało zrobione. Pisałam o Koterii, ponieważ to najbardziej znany ośrodek pomagający w takich sytuacjach.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro wrz 05, 2012 19:30 Re: ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI - pomocy!

Znów muszę poprosić o pomoc. Tym razem chodzi o 5 sztuk 3-tygodniowych kociąt. Są dwa buro białe, dwa pingwinki i jedno srebrne ze skarpetkami. Dziś przyszły, jadły. Nie mogę ich zabrać (jesteśmy po pp), jestem i tak jutro zmuszona zabrać niecało tygodniowe kociątko którego zostawiła matka, o ile przeżyje noc. Ktoś tam podobne sterylizuje kotki ale kociaki są nadal.
Chciałam też zapytać - lepiej temu tygodniowemu dać Conwa czy kocie mleko? Nie zdobędę jutro nic innego.

Alisia

Post » Czw wrz 06, 2012 18:27 Re: ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI

Tygodniowego dzieciaka przyniosłam dziś ok. 8 rano. Zmarł między 10 a 11. Całą noc musiał siedzieć sam. Zbyt się wyziębił.
3 z 5 starszych kociaków mają początki KK. Prosimy o pomoc! Dodam niedługo zdjęcia tych kociaków.

Alisia

Post » Czw wrz 06, 2012 19:08 Re: ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI

a co Ci jest potrzebne konkretnie?

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Czw wrz 06, 2012 20:52 Re: ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI

Z malcami już nie ma problemu. Teraz szukamy DT dla przemiziastego, biało dymnego (szarego?) kocurka. Ma ok. roku, jest niekastrowany.

Alisia

Post » Śro wrz 12, 2012 14:24 Re: ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI

Nikt nie chce dymniaczka? On tak się pcha na kolana :cry:

Alisia

Post » Czw wrz 13, 2012 11:56 Re: ZNALAZŁAM KOCICĘ Z KOCIĘTAMI

Alisiu, Twój banerek Paluchowy nie prowadzi mnie do kociarni, a mam gazety. Chciałabym przekazać je.
Masz jakiś pomysł?

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

[poprzednia]