Pufa i Cwaniak całkiem nowe foty :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 11:43 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dziękujemy za komplementy :)
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Wto maja 31, 2011 19:46 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Mija tydzień odkąd Cwaniak do nas dołączył.Już jest lepiej nie ma już syków nie ma warczenia i szczekania.Jeszcze tylko zostało czasem skakanie boczkiem :wink:
Pufa się przyzwyczaja daje się nosić na rączkach całować głaskać miętosić.
Małego udaje, że nie widzi. Zachowuje się troszkę tak jakby nastolatce starzy podrzucili malca i kazali pilnować.Nastolatka ma już przecież swoje życie. :wink: a co tu robić z takim brzdącem którego jeszcze za własnym ogonem ganianie bawi :wink:

Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Post » Wto maja 31, 2011 19:49 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Na pewno :ok:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto maja 31, 2011 19:50 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

nikaxx pisze:Mija tydzień odkąd Cwaniak do nas dołączył.Już jest lepiej nie ma już syków nie ma warczenia i szczekania.Jeszcze tylko zostało czasem skakanie boczkiem :wink:
Pufa się przyzwyczaja daje się nosić na rączkach całować głaskać miętosić.
Małego udaje, że nie widzi. Zachowuje się troszkę tak jakby nastolatce starzy podrzucili malca i kazali pilnować.Nastolatka ma już przecież swoje życie. :wink: a co tu robić z takim brzdącem którego jeszcze za własnym ogonem ganianie bawi :wink:

Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz lepiej :ok:

teraz bedzie tylko lepiej,pierwsze koty za płoty :D :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto maja 31, 2011 20:01 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Mały ma przechlapane.Do tej pory miałam tylko Pufkę i różowe zabawki.
Mały biega w pysku z różową piłeczkę z piórkami :ryk: .Zrobię zdjęcia jak mi się naprawi aparat :)
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Wto maja 31, 2011 22:13 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Czekam jeszcze na to aż Pufa przestanie dawać małemu w pyskol.
Podchodzi do Młodego i uderza go delikatnie w pychol z otwartej ale bez pazurków na szczęście.Mały albo się jej odmacha zazwyczaj nie trafia albo patrzy zdezorientowany i leci za nią.
Pufa w tym czasie się dostojnie oddala.
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Śro cze 01, 2011 21:59 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Jutro idziemy z młodym do weta.Na szczepienie i na ogólne zapoznanie się z naszą wetką :wink:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw cze 02, 2011 8:29 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Pufa dzisiaj liznęła małego po głowie :ok:
Pierwszy raz :ok:
Do tej pory Mały jest w szoku co się stało :lol:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw cze 02, 2011 9:02 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dobrze jest :ok:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw cze 02, 2011 9:20 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Dolaczam do kciukow i watku :) Sliczne kociszcza obydwa :) Krolewna laskawa bardzo, ze dyscyplinuje mlodego sama lapa :)

I zazdroszcze :)

Czuje, ze jeszcze bedzie tu milosc wielka :kotek:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw cze 02, 2011 12:33 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Zuza witamy :)

Aleba masz rację jak wróciliśmy z wojaży jedno spało grzecznie obok drugiego :lol:

Szkoda, że w naszym łóżku. :wink:
Coś mi się wydaje, że na temat czyje to jest łóżko koty mają odmienne zdanie :wink:

Dziewczyny jest dobrze :D
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw cze 02, 2011 13:11 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

No jak to czyje? Rodzinne :kotek:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw cze 02, 2011 13:55 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Było by rodzinne gdyby one się tak nie rozwalały, że miejsca brak i trzeba kombinować.Pufa to 6 kg kota.Jak się na środku wyrka uwali to trzeba się nieźle nakombinować.Mały bierze z niej przykład a jak się go chce ruszyć to tak się wydziera, że głowa mała.

Mają charakterki :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

nikaxx

Post » Czw cze 02, 2011 14:19 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

Ciesz się, że nie rozkłada Ci się na głowie, jak mój Władzio :mrgreen: Chociaż nie mogę narzekać, bo bardzo lubię ten poranny rytuał. Natomiast moja 7 kg brytyjka posiadła taką umiejętność, że unosi się na kołdrze, rozluźnia się i nie muszę się nią przejmować :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Czw cze 02, 2011 19:12 Re: Pufa rozpieszczona arystokratka i jej nowy amant :)

oby wszystkie dokocenia tak przebiegały ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]