Bulwa... przejechała całą Polskę ! Już na swoim :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2011 21:26 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

kinia098 pisze:Jest poogłaszana, ale na takich portalach jak np. gumtree, morusek, cafeanimal itd. Więc każde dodatkowe ogłoszenie, nawet na tych samych portalach, na pewno się przyda Stron ogłoszeniowych jest masa, nie wiadomo gdzie czeka dom na Bulwę

kinia098 ja ostatnio znalazłam dom dla psa na mojeryby :D więc coś w tym jest :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto maja 17, 2011 1:55 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

Czy Bulwa jak była na przetrzymaniu po sterylce, to kuwetkowała? I jak reaguje na inne koty?
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Wto maja 17, 2011 15:05 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

ulvhedinn pisze:Czy Bulwa jak była na przetrzymaniu po sterylce, to kuwetkowała? I jak reaguje na inne koty?

Z kuwetką trochę ciężko mi powiedzieć.. Była w jednym pokoju, to raz zdarzyło się jej zrobić, a raz nie trafiła.. :roll: Więc nie mam pojęcia, jak by się zachowała, gdyby mogła swobodnie chodzić po całym domu :oops: :| Ale to chyba do wypracowania ? ;) Glucio na początku też nie za bardzo chciał siusiać do kuwetki, teraz wszystko pięknie robi :D :ok:
Do innych kotów- swojego synka Glucika kochała, co widać na zdjęciach wyżej ;) Ogólnie nie wszczyna w stadzie jakichś awantur, ale zauważyłam ( jednak nie za często, sporadycznie ), że jak coś się jej nie spodoba, jakiś kot ją zdenerwuje, wejdzie jej w drogę, to walnie łapką :mrgreen:

Właśnie pada, a ona tam biedna czeka i czeka... :cry:
Ale... trzymajcie kciuki. Pojawiło się malutkie światełko w tunelu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto maja 17, 2011 20:28 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

To jeszcze tu umieszczę miniaturę plakatu Bulwy na akcję plakatową (oryginał w A3):

Obrazek

Adam :)
aburacze

Post » Wto maja 17, 2011 23:41 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

Kinga może pod innym imieniem ją ogłaszaj, inne zdjecia, może to coś da.
Ja osobiście nie lubię pięć razy oglądać takie same ogł, bo znam je już na pamięć. Powinno być takie co przyciągnie do czytania.

CatAngel

Post » Wto maja 17, 2011 23:50 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

CatAngel pisze:Kinga może pod innym imieniem ją ogłaszaj, inne zdjecia, może to coś da.
Ja osobiście nie lubię pięć razy oglądać takie same ogł, bo znam je już na pamięć. Powinno być takie co przyciągnie do czytania.

Coś w tym jest :( Do końca bieżącego Allegro Bulwy zostało 1,5 dnia a jest na razie 357 wejść. Niby nieźle, ale mam wrażenie że początkowo było duużo więcej. Do tego byli obserwatorzy, a teraz ich nie ma. Glutek ma dla porównania 434 odsłony, a to jest jego pierwsze Allegro.

Może więc warto pomyśleć, żeby nowe Allegro było inne, z innym zdjęciem i ew. imieniem? Na pewno zmienię tytuł, trzeba zaznaczyć od razu miziastość kotki :)

Adam
aburacze

Post » Śro maja 18, 2011 0:12 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

Tak na szybko pobawiłam się trochę w zdjeciach (mam Déjà vu :? 8O ) treść poprzestawiałam, i imię zmieniłam. Zastanawiałam się nad Scarlett, ale już tak puściłam jedną kotkę więc chyba nie bardzo by było :?
http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z283373772 (potem jak będzie inna treść podmienię)

I oczywiście ona zostaje dla nas jako Bulwa :D ale inne imię bedzie dla innych :)

CatAngel

Post » Śro maja 18, 2011 8:37 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

Wszystko co kojarzy sie z kawą jest super, więc i NESCA :1luvu:
tzn. Bulwa :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 18, 2011 8:41 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

morelowa pisze:Wszystko co kojarzy sie z kawą jest super, więc i NESCA :1luvu:
tzn. Bulwa :lol:

Spać mi się już chciało i jakoś pomyślałam o kawie :lol:

CatAngel

Post » Śro maja 18, 2011 16:30 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

Super, dziękuję bardzo :1luvu: Muszę się tylko oswoić z imieniem Nesca :mrgreen: bo jak ktoś mi zadzwoni, to żebym nie powiedziała, że takiego kota nie mam :ryk:
wersja tekstu trochę starsza chyba, bo ostatnio pisałam, że ew. pomożemy finansowo w operacji/leczeniu oczka :ok: :ok: :ok:

edit: na nowe zdjęcia na razie nie macie co liczyć, bo jestem bez aparatu :( chyba, że uda mi się pożyczyć... zapytam..
Obrazek

kinia098

Post » Śro maja 18, 2011 17:43 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

Już się bałam, że może pomyślałaś że to spam :lol: jak będzie inny tekst to podmienię :)

CatAngel

Post » Śro maja 18, 2011 19:11 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

"Pozbyłam się męża, bo Kot miał alergię."

:ryk:
podobają mi sie te niektóre podpisy, oj tak :lol:

Ale ogólnie to fajnie ma większość [chyba?] z tymi TŻ-etami/tkami, pomagającymi, głaskającymi, wspierającymi, wożącymi i ogólnie kochającymi koty...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 18, 2011 22:22 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

Być może jutro odwiedzę Bulwisię ;) Chociaż pogłaskam tą bidulkę troszkę :cry:
Obrazek

kinia098

Post » Pt maja 20, 2011 20:00 Re: Bulwa... ruchliwa ulica, wrodzy działkowicze.. Pomocy ! DT !

Bulwek dziś był, oczywiście przyszła do nas na mizianki :(
Troszkę jej się schudło ;) :ok: :mrgreen:
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]