Miau Adopcje(11 do adopcji, 3 z budek, 3 rezyd.+TIGRA)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 07, 2011 15:33 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Co z domkami dla kociaków? Rozumiem, że domków szukają jeszcze Pulcheria, Pepsi, Mirinda, Aisha i Tosia? No i rodzynek Kuba, który pojawił się niedawno?
Domki, domki...! Gdzie jesteście? - woła Zoi, wypatrując czy jakiś się nie zbliża..
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Sob maja 07, 2011 15:51 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

RKa pisze:Co z domkami dla kociaków? Rozumiem, że domków szukają jeszcze Pulcheria, Pepsi, Mirinda, Aisha i Tosia? No i rodzynek Kuba, który pojawił się niedawno?
Domki, domki...! Gdzie jesteście? - woła Zoi, wypatrując czy jakiś się nie zbliża..
Obrazek

robie ogloszenia ale cisza...
dobrze ze choć Zoi mam swoje kolana i pytanie kiedy zdecyduje sie na nie wejść?
pozdrawiam
p.s. ładnie Zoi w tym welonie z firanki ;-)
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Sob maja 07, 2011 16:02 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

A może pomóc przy tych ogłoszeniach?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Nie maja 08, 2011 9:41 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

mam wieści- pojawił sie dom w człuchowie który chce aishe i tylko aishę bez wzgledu na jej dzikuskowaty charakter :) jak się okazało- główny jej atut- to brak ogonka :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie maja 08, 2011 14:32 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

sabina skaza pisze:mam wieści- pojawił sie dom w człuchowie który chce aishe i tylko aishę bez wzgledu na jej dzikuskowaty charakter :) jak się okazało- główny jej atut- to brak ogonka :)

Wczoraj Marea mi o tym mówiła.
Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji :ok: :ok: :ok:

Tak zwykle jest koty "z brakami" znajdują najlepsze domki.

EKa - jak masz chwilkę to ja bym poprosiła o pomoc :oops:
Mam dwie zdrowe, wysterylizowane 6-7 miesięczne koteczki, klasyczne buraski, kontaktowe, nie dzikie. Są tak zwyczajne, że nikt o nie nie pyta, wiecie mają ogonki, wszystkie łapki ... itp.
To jest bardziej smukła Viki i bardziej krępej budowy Bernadetka o bursztynowych oczach.
Zdjęcia znajdziesz na stronce pkdt i na allegro - gdybyś mogła porobic im jeszcze jakieś ogłoszenia, na trójmiasto, gratce, i gdzieś jeszcze...
Sabina, przepraszam, że na Twoim wątku :oops:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon maja 09, 2011 12:14 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

nie ma za co przepraszać ;)
a nowy dom dla mirindy zrezygnował :(
jest u mnie od soboty ok 2 letnia wycofana kicia z poznania, od stycznia dt tzymał ją w małej ciasnej klatce, jej opiekunka która powierzyła ja tam- zwiozła mi kotkę- forumowa wikuś. koteczka biedna, wikuś załamana jej stanem. kicia dorotka smutna, je , pije, kuwetkuje, ale bez kontaktu, jakby za szybą :( tak mi jej żal.....
od kilku dni goszczę u siebie kobę od sabiny rudo- białego i dziewczynkę od agnieszki and agnieszki szara kocicę po sterylizacji. kotów przybywa zamiast ubywać.
aisha jedzie w środę do nowego domku- trzymajcie za nią kciuki :ok:
maria jak znajdziesz dla mnie czas z pawłem zapraszam na małą sesję nowych ogonków :lol:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon maja 09, 2011 12:22 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

sabina skaza pisze:nie ma za co przepraszać ;)
a nowy dom dla mirindy zrezygnował :(
jest u mnie od soboty ok 2 letnia wycofana kicia z poznania, od stycznia dt tzymał ją w małej ciasnej klatce, jej opiekunka która powierzyła ja tam- zwiozła mi kotkę- forumowa wikuś. koteczka biedna, wikuś załamana jej stanem. kicia dorotka smutna, je , pije, kuwetkuje, ale bez kontaktu, jakby za szybą :( tak mi jej żal.....
od kilku dni goszczę u siebie kobę od sabiny rudo- białego i dziewczynkę od agnieszki and agnieszki szara kocicę po sterylizacji. kotów przybywa zamiast ubywać.
aisha jedzie w środę do nowego domku- trzymajcie za nią kciuki :ok:
maria jak znajdziesz dla mnie czas z pawłem zapraszam na małą sesję nowych ogonków :lol:

ok.
ale u mnie nadal chwilowa awaria, tata ma sie niewiele lepiej...
kursuje w te i we wte ;-) ehh
Obrazek

maria_kania

Post » Pon maja 09, 2011 14:27 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

sabina skaza pisze:mam wieści- pojawił sie dom w człuchowie który chce aishe i tylko aishę bez wzgledu na jej dzikuskowaty charakter :) jak się okazało- główny jej atut- to brak ogonka :)

:ok: Mam nadzieję że pokochają kiciunię i znajdzie ona tam bezpieczną przyszłośc na lata
Mocno trzymam za to kciuki i dziękuję Monice za pomoc w transporcie :wink:

Trzymam kciuki za wszytskie pozostałe koteczki, by znalazły swoje kochające domki! bo każdy kotek na taki zasługuje! :kotek:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto maja 10, 2011 7:30 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

nie spadamy!
Obrazek

maria_kania

Post » Wto maja 10, 2011 8:59 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Przydałyby się nowe foteczki i aktualizowanie fotorelacji podpopiecznych Sabiny...
Może ktoś z Gdyni z dobrym sprzętem podjąłby się ? :oops:
Przydałyby się ogłoszenia lepsiejsze :oops:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto maja 10, 2011 9:30 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Marea pisze:Przydałyby się nowe foteczki i aktualizowanie fotorelacji podpopiecznych Sabiny...
Może ktoś z Gdyni z dobrym sprzętem podjąłby się ? :oops:
Przydałyby się ogłoszenia lepsiejsze :oops:

fotki zrobimy my z Pawłem, tylko chwilowo awaria nadal z moim tatą tzn nic lepiej u niego... porażka w pierwszej wolnej chwili wpadamy i pstykamy,
a treść sie dokombinuje ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Wto maja 10, 2011 19:52 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Kotki, kotki, do domu! Takie ładne kociaste, komu, komu?!
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro maja 11, 2011 7:05 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

:D
Obrazek

maria_kania

Post » Śro maja 11, 2011 12:51 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Obrazek

maria_kania

Post » Czw maja 12, 2011 7:06 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Obrazek

maria_kania

[poprzednia][następna]