Domki, domki...! Gdzie jesteście? - woła Zoi, wypatrując czy jakiś się nie zbliża..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:mam wieści- pojawił sie dom w człuchowie który chce aishe i tylko aishę bez wzgledu na jej dzikuskowaty charakterjak się okazało- główny jej atut- to brak ogonka
sabina skaza pisze:nie ma za co przepraszać
a nowy dom dla mirindy zrezygnował
jest u mnie od soboty ok 2 letnia wycofana kicia z poznania, od stycznia dt tzymał ją w małej ciasnej klatce, jej opiekunka która powierzyła ja tam- zwiozła mi kotkę- forumowa wikuś. koteczka biedna, wikuś załamana jej stanem. kicia dorotka smutna, je , pije, kuwetkuje, ale bez kontaktu, jakby za szybątak mi jej żal.....
od kilku dni goszczę u siebie kobę od sabiny rudo- białego i dziewczynkę od agnieszki and agnieszki szara kocicę po sterylizacji. kotów przybywa zamiast ubywać.
aisha jedzie w środę do nowego domku- trzymajcie za nią kciuki![]()
maria jak znajdziesz dla mnie czas z pawłem zapraszam na małą sesję nowych ogonków
sabina skaza pisze:mam wieści- pojawił sie dom w człuchowie który chce aishe i tylko aishę bez wzgledu na jej dzikuskowaty charakterjak się okazało- główny jej atut- to brak ogonka
Marea pisze:Przydałyby się nowe foteczki i aktualizowanie fotorelacji podpopiecznych Sabiny...
Może ktoś z Gdyni z dobrym sprzętem podjąłby się ?![]()
Przydałyby się ogłoszenia lepsiejsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 167 gości