KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 21:41 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

terenia1 pisze:
wolontariusz pisze:No mam se zajeb... banerki :)
hehe.... taka mała rzecz a cieszy:)

Piotrek :mrgreen: normalnie wymiękłam ze śmiechu na widok banerków :ryk: no ty faktycznie świr jesteś :mrgreen: wywal jeden banerek bo zaraz dostaniesz upomnienie od moderatora masz za długi podpis i rozwalasz stronkę :ryk: :ryk:

A już myslalem, że jeszcze ze dwa wlepię w podpisie :(
Ale teraz mam dylemat który wywalić???? - bo wszystkie fajne
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pon kwi 11, 2011 21:44 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

No to znika baner z miejsca czwartego bo na nim się nic nie rusza:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 21:46 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Fajnie tak sobie was poczytać. Można się nieźle ubawić :D
Mama moja po ataku Pati aż musi na rehabilitację pojechać i mnie zostawia samą na placu boju :D ŻART taki ;) Tak serio to jedzie podreperować zdrówko na kuracyjkę i was wszystkich serdczniaście pozdrawia :D Wróci za 3 tygodnie z nowymi siłami do walki po stronie braci mniejszych :D
No i melduję się na wątku ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Pon kwi 11, 2011 21:48 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Guido wita ponownie wszystkich i pragnie przypomniec że też ma nadzieję kiedyś doczekać się stałego domku i kochającego wlaściciela tylko dla siebie .Tymczasem w niedzielę poszedł do koscioła.Pewnie poprosić o zdrowie i domki dla wszystkich kotków oraz by Kocia Chatka wygrała konkurs Krakvetu.
Pozdrawiamy gorąco
Guido i Wiesia
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Pon kwi 11, 2011 21:55 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Iweta pisze:
wolontariusz pisze:
Czyli nie musze do niego jechać po opis :ok:

Wszystkie zdjęcia trafią do Almavetu, więc nie ma problmu:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 21:57 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

No jeszcze dziś trzeba poruszyć jedną sprawę :D KOCIA IMPREZA jak co roku odbędzie się jak zwykle u mnie z przyczy wiadomych impreza o charakterze ogródkowo-grillowym, każdy przynosi to co chce :D no oprócz kotów :mrgreen: Czas najwyższy pomyśleć o terminie bo z organizacją nie będzie problemu :)
Ja jeśli chodzi o termin to proponuję w tym roku 02.07.11r. czyli pierwsza sobota lipca :!: :!: :!: czasu jest sporo więc chyba wszyscy, któryz będą mieli ochotę przybyć zabukują sobie ten terminek :piwa:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon kwi 11, 2011 22:02 Re: chatka

Ale gnacie :mrgreen: Co do dyplomow dla Elfika to w niedziele sprawdzalam w chatce i juz ich nie ma więc chyba przekazane
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon kwi 11, 2011 22:04 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

terenia1 pisze:No jeszcze dziś trzeba poruszyć jedną sprawę :D KOCIA IMPREZA jak co roku odbędzie się jak zwykle u mnie z przyczy wiadomych impreza o charakterze ogródkowo-grillowym, każdy przynosi to co chce :D no oprócz kotów :mrgreen: Czas najwyższy pomyśleć o terminie bo z organizacją nie będzie problemu :)
Ja jeśli chodzi o termin to proponuję w tym roku 02.07.11r. czyli pierwsza sobota lipca :!: :!: :!: czasu jest sporo więc chyba wszyscy, któryz będą mieli ochotę przybyć zabukują sobie ten terminek :piwa:

No to tym miłym akcentem mogę zakończyć poniedziałkowy wieczór... Tereniu tylko zamów około 20 st.C. i proszę o rezerwację miejsca w lodówce na moje napoje (tylko heineken), a żona tylko soczek, woda mineralna, sok z brzozy i inne świństwa:) i żeby komarów nie było!!!!!
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 22:06 Re: chatka

Dorota Wojciechowska pisze:Ale gnacie :mrgreen: Co do dyplomow dla Elfika to w niedziele sprawdzalam w chatce i juz ich nie ma więc chyba przekazane

Dyplomy dla Elfików ja zawiozłam do P. Moniki do Almavetu :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon kwi 11, 2011 22:07 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Zaznaczę sobie.
MIKUŚ

Post » Pon kwi 11, 2011 22:21 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Już pisałem o aktorach... więc Ci, którzy się spalili dajcie sobie spokój!!!!
Reklamę na naszym wątku zawsze możecie sobie robić, ale my wiemy o co chodzi!!!!
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 22:22 Re: chatka

wolontariusz pisze:Tereniu - Filomen i mąż Filomena ma na tymczasie jeszcze 4-go Gremlina (Zuzię)!!!!!
Więc czekam na zmianę!!!

8O Ło matko to Gremliny byly 4 8O Tó ja nachalnie w Chatce dó jednego z nich mowie Zuziu przy myciu oczka :twisted: Jak nic potrzebny bedzie psycholog :ryk: dla kota oczywiscie :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon kwi 11, 2011 22:24 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

terenia1 pisze:No jeszcze dziś trzeba poruszyć jedną sprawę :D KOCIA IMPREZA jak co roku odbędzie się jak zwykle u mnie z przyczy wiadomych impreza o charakterze ogródkowo-grillowym, każdy przynosi to co chce :D no oprócz kotów :mrgreen: Czas najwyższy pomyśleć o terminie bo z organizacją nie będzie problemu :)

Zapisuje w kalendarzu i zawiadomię Majke gdyby przypadkiem przeoczyła informacje :wink:
Majka chyba jeszcze zdąży uwzględnic tą date w grafiku dyżurów :ok: a może i Lidzia nareszcie dojedzie na imprezkę :)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon kwi 11, 2011 22:36 Re: chatka

Dorota Wojciechowska pisze:
wolontariusz pisze:Tereniu - Filomen i mąż Filomena ma na tymczasie jeszcze 4-go Gremlina (Zuzię)!!!!!
Więc czekam na zmianę!!!

8O Ło matko to Gremliny byly 4 8O Tó ja nachalnie w Chatce dó jednego z nich mowie Zuziu przy myciu oczka :twisted: Jak nic potrzebny bedzie psycholog :ryk: dla kota oczywiscie :ryk:

Zuźka też ma oko kaprawe tylko jest mniejsza niż wszystkie Gremliny, ale jej zachowanie jest takie samo - każda miska z mokrym musi być jej, dlatego dostaje jedzenie w łazience - dopiero jak zje reszta naszych małych braci - zostaje wypuszczona i wylizuje do podłogi resztę misek!!!
Jak za długo siedzi w łazience to tak się wydziera, że sąsiedzi chcą dzwonić na policję, bo myslą, że obdzieramy ją ze skóry!!
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 22:47 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Ależ tu wesoło:))
Trochę się czlowiek zagapi a tu juz tyle stron naklepali,chyba nie macie co robić :ryk:
Imprezę zapisuje, moze tym razem się uda.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]