KOCINIEC,czyli DT u Seji II- REJCIA W DS!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 19:21 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

ifokry pisze:Powiem Ci tak - przez pierwsze parę dni spoko, kocia wyluzowana jak gepard chester :) A później zaczęła się drpać, drpać, drapać :D I tak się skończyła przygoda z "calm obróżką" :) Teraz feliway w kontakcie. Ale mam wrażenie, że średnio działa...
Muszę wpaść po książkę do Ciebie :oops:

Drapanie jest przejściowo.
Minia się drapała, potem przestała.

Książka czeeeeeeeka :) i czeka :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto kwi 05, 2011 20:36 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Mówisz, że też się drapała? Doczytałam na opakowaniu, że obroża może uczulać... Mnie tam się podobała Punia w gustownej, fioletowej obróżce :D I łaciata maupa zaprzestała wyskubywania sierści, jak miała obrożę.
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Wto kwi 05, 2011 20:42 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

ALe słodkie te maluszki Twoje :1luvu:
A ja Cię cholerka zaczynam gonić, już mam trzech żłobkowiczów, a lada chwila kolejnych dwóch mi przywiozą :D Mi.. mi, co to "nie, ja nie mam zamiaru nic tymczasować, nie.."
Haha....się porobilo :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto kwi 05, 2011 20:54 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

KaleidoStar pisze:ALe słodkie te maluszki Twoje :1luvu:
A ja Cię cholerka zaczynam gonić, już mam trzech żłobkowiczów, a lada chwila kolejnych dwóch mi przywiozą :D Mi.. mi, co to "nie, ja nie mam zamiaru nic tymczasować, nie.."
Haha....się porobilo :D

Uważaj ,bo to uzależnia :) skończysz jak ja :wink:

seja

Post » Wto kwi 05, 2011 21:20 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

E no...najwyżej :D Grunt, żeby wesoło było ;) Wizja starej panny z kotami coraz wyraźniejsza, hahaha :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Wto kwi 05, 2011 21:24 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

KaleidoStar pisze:Wizja starej panny z kotami coraz wyraźniejsza, hahaha :D

A ja tam chce byc panna z kotami ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto kwi 05, 2011 21:31 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

No do starej chyba mi jeszcze trochę brakuje, ale już niezbyt dużo.. za trzy miesiące trzydziecha pyknie. Ałć :D

KaleidoStar

Post » Wto kwi 05, 2011 22:11 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

KaleidoStar pisze:No do starej chyba mi jeszcze trochę brakuje, ale już niezbyt dużo.. za trzy miesiące trzydziecha pyknie. Ałć :D

Ja w sobote swietuje 20stke :lol:
Ale i tak wiem, ze mam zadatki na tzw. "stara" panne (nie podoba mi sie to sformulowanie :P), koty kocham, dzieci wrecz przeciwnie ... :ryk:

A Seja prowadzac zlobek to moze czerpie nieco mlodosci z kociatek ? ;>

Agor-ia

Post » Śro kwi 06, 2011 10:39 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Czary mary hokus pokus :) i czerpię młodość :)

Poranek cudny...jak przez pare dni był spokój , tak dziś sobie odbiły...

seja

Post » Śro kwi 06, 2011 10:49 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Moze postanowily, ze zrobia raz, a dobrze... :lol:

Kaleido, moze jeszcze chcesz jakies malce, sa 4 znaleziska w GDA :ryk:

A tak serio serio - poprosilabym o hopsniecie raz na jakis czas, moze komus szczesliwie kotow ubedzie ...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=126298

Agor-ia

Post » Śro kwi 06, 2011 13:58 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Agor-ia, Troja by nas zabiła. Już i tak z Alą odwołałyśmy dowóz pozostałych dwoch i mamy do mnie w tym tygodniu, niech dojdzie do siebie... Bo po sterylce krwotok ma. Przed chwilą dostała zastrzyki na powstrzymanie. Niech spokojnie odpoczywa na razie....

KaleidoStar

Post » Śro kwi 06, 2011 14:00 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Kaleido, zartowalam, ja bym sobie nie wyobrazala tylu kocich dzieciakow na glowie, nie kazdy jest taka sprawna i cierpliwa nianka jak Seja :ryk:
Troja to kota Twoja, tak ? ;)
Nie dojrzalam do tej pory Twojego watku, jest jakis ? 8)

Agor-ia

Post » Śro kwi 06, 2011 14:04 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Tak, Troja to moja domowniczka, ze schroniska w Sopocie - trafiła do mnie rok temu. Tu nasz wąt viewtopic.php?f=1&t=119986&start=1080 :)
Przyznaję, że tymczasowanie maluchów jest fajne, ale póki co moje raczej bezproblemowe, chociaż krówek dziś nasikał pod stołem. Zobaczymy, czy jednorazowo, czy kuwetkę ma za nic (chociaż numer dwa w kuwecie zrobił).
Jeszcze trochę i nabędę doświadczenia Sejowego :)

KaleidoStar

Post » Śro kwi 06, 2011 14:06 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Cierpliwa :ryk:
Już przestałam walczyć :) sprzątam i tyle :) dam jeść, pogłaszczę :)

Myślałam , że poranny burdel ogarnęłam, ale mam kilka quniespodzianek...po kątach od czarnych diabłów...
Minia też dziś była produktywna...

Wczoraj sobie kupiłam nową ŁOPATĘ do kuwety :) z łopatką nie ma nic wspólnego :D
Jest duża :)

Śmiać mi się dziś strasznie chciało, bo Bino się władował do Willusia myśląc , że to mamusia i szukał za cyckiem :)
Willuś skonsternowany :D nie prychał czy coś , ale wyraz pyszczka :) bezcenny :)

seja

Post » Śro kwi 06, 2011 14:18 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Seja, daleko mieszkasz od ulicy Legionow ?
Forumowiczka chce wziac dwa kotki na DT wlasnie z tej ulicy, ale nie ma transporterka, a bedzie jechac pociagiem i tak mysle, kto by mogl pozyczyc ...

edit: No tak wlasciwie to jak blisko skmki to tez dobrze.. ja nie mysle za bardzo momentami :lol:

Agor-ia

[poprzednia][następna]