aniaandrzej pisze:Tak to widać ze nie rozumiesz...
Zło się dzieje wtedy kiedy dobry człowiek nic nie robi.
Wy jesteście takim dobrymi ludźmi, którzy przecież nic nie mogą zrobić, świat jest taki jaki jest...
Strzelamy do gołąbka a potem chwalimy się że go ratujemy...Przecież to jest absurd.
Smutek mnie ogarnia kiedy słyszę wasze glosy i wiem ze takich jak wy jest miliony dlatego pędzimy w kierunku zagłady.
Może już niedługo przyjdzie moment że kobiety będą sterylizowane po urodzeniu jednego dziecka- przecież trzeba ograniczyć populacje ludzi wy powinniście popierać taki projekt... Ciekawa jestem czy równie szybko przyswoicie sobie tłumaczenia wielkich tego świata ze jest to właściwe i ze nie ma to nic wspólnego z okaleczaniem, ze to tylko mit. Pomyślcie trochę dajcie sobie chwile na zastanowienie, na spojrzenie wgłąb siebie, czy aby te wszystkie wasze przekonania są naprawdę wasze i czy są słuszne....
Z drugiej strony zastanawiam się dlaczego nie usuwamy sobie profilaktycznie macicy albo piersi przecie moglibyśmy w ten sposób nie narażać się na raka....
Każdy z nas będzie musiał kiedyś zrobić podsumowanie swojego istnienia na tej ziemi, dla niektórych może to być bardzo bolesne. Nie mnie jest ocenia.
Dziękuję za techniczne porady- których niestety było tu mało- najwidoczniej prawie nikt nie zwrócił uwagi co było tematem- zresztą to przecież mało ważne - liczy się tylko dyskusja dla samej dyskusji....
I życzę wam abyście nie poznali prawdziwego zdania innych istot, dzięki Bogu koty nie mówią ludzkim głosem i nie mogę się wypowiadać w powyższych kwestiach co daje nam - ludziom prawo do tworzenia własnego porządku, narzucania własnych praw nawet jeśli są one sprzeczne z prawami boskimi...
Ania
Przecież sam napisaleś, że ludzi jest za dużo.