Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
melancholia4 pisze:Rozumiem, że nie wiadomo czy sterylizowana, szczepiona, odrobaczana i testy białaczkowe były robione ?
JaEwka pisze:Jeżeli będziecie wiedzieć co jej jest to napiszcie proszę mi pw (nie zawsze zaglądne na wszystkie wątki) we Wrocławiu mamy też z wyłysieniami i się zastanawiamy co jej może być
viewtopic.php?f=1&t=126548&p=7352966#p7352966
EDIT: mam nadzieję, że się nie gniewacie że dałam linka do wątku ale każda rada nam się przyda - wiadomo najlepiej jak się zrobi dokładne badania ale w schronie to mało możliwe
Catnaperka pisze:JaEwka pisze:Jeżeli będziecie wiedzieć co jej jest to napiszcie proszę mi pw (nie zawsze zaglądne na wszystkie wątki) we Wrocławiu mamy też z wyłysieniami i się zastanawiamy co jej może być
viewtopic.php?f=1&t=126548&p=7352966#p7352966
EDIT: mam nadzieję, że się nie gniewacie że dałam linka do wątku ale każda rada nam się przyda - wiadomo najlepiej jak się zrobi dokładne badania ale w schronie to mało możliwe
JaEwka ja dałam na wątku Eleny wątek do tego wątku i też napisałam, że podobny problem![]()
melancholia4 pisze:Witam
Mam takiego pomysła : mogę dać dom tymczasowy dla tych kotek tylko trzeba by je wcześniej wyciągnąć ze schroniska, wziąć do weta żeby je oglądnął i zrobić koniecznie testy białaczkowe. To jest mój "warunek" bo nie chcę narażać własnego kota na ryzyko. Poza tym też ważna sprawa : czy one są kuwetkowe ?
melancholia4 pisze:Witam
Mam takiego pomysła : mogę dać dom tymczasowy dla tych kotek tylko trzeba by je wcześniej wyciągnąć ze schroniska, wziąć do weta żeby je oglądnął i zrobić koniecznie testy białaczkowe. To jest mój "warunek" bo nie chcę narażać własnego kota na ryzyko. Poza tym też ważna sprawa : czy one są kuwetkowe ?
melancholia4 pisze:Co proponujecie ? A jeśli wyjdzie białaczka ? Liczę się z tym, że kot/y mogą u mnie zostać do końca ale z kuwetą to ważne. Miałam ostatnio kotkę na tymczasie, która jak się okazało nie była kuwetkowa. Wytrzymałam 4 dni, nie było czym oddychać, dramat:(.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 49 gości