Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agi pisze:O, własnie! Trovet Struvite ! Polecil mi go dietetyk weterynaryjny, dostałam próbkę, Fidel się zakochał![]()
Fajny facet, ma sklep na Kabatach, jest dietetykiem od 40 lat, testował wszelakie karmy - dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałam
Kasia D. pisze:Trovet 3kg kosztuje u mnie 70zł.
Zaraz dopisze pod cennikami.
primary pisze:Agi pisze:O, własnie! Trovet Struvite ! Polecil mi go dietetyk weterynaryjny, dostałam próbkę, Fidel się zakochał![]()
Fajny facet, ma sklep na Kabatach, jest dietetykiem od 40 lat, testował wszelakie karmy - dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałam
Agi, czy to jest ten sklep przy ulicy Pod Lipą, koło lecznicy?
Katy pisze:Kasia D. pisze:Trovet 3kg kosztuje u mnie 70zł.
Kasiu, ale czy to ten RRD?
Kasia D. pisze:Katy pisze:Kasia D. pisze:Trovet 3kg kosztuje u mnie 70zł.
Każdy 3kg worek jest w tej cenie. Na razie, bo jak ruszy sklepik to liczę na wzrost zamówień i wyższy rabat...
Agi pisze:Kasia D. pisze:Katy pisze:Kasia D. pisze:Trovet 3kg kosztuje u mnie 70zł.
Każdy 3kg worek jest w tej cenie. Na razie, bo jak ruszy sklepik to liczę na wzrost zamówień i wyższy rabat...
O ile pamiętam, to chyba dziś![]()
Kasia D. pisze:Agi pisze:O ile pamiętam, to chyba dziś![]()
No nie...w Walentynki.
archie pisze:Jenny, podaj mi swoje namiary na PW, podrzucimy Ci wszystko po drodze.
Kasia D. pisze:Każdy 3kg worek jest w tej cenie. Na razie, bo jak ruszy sklepik to liczę na wzrost zamówień i wyższy rabat...
justy pisze::placz: zagapilam sie ..... musze poczekac do nastepnego razu .... pozdrowienia dla wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1214 gości