Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:PILNIE szukamy osoby lub grupy osób, które mogą popracować w SOBOTY, 8-17, centrum Warszawy, przy zarządzaniu ruchem na parkingu! Ważne, by to było regularne, więc albo jedna osoba co tydzień albo kilka, które obejmą po 1 sobocie w miesiącu.
Agneska pisze:A ja mam pytanie czy ktoś zechciałby robić 'bazarki' dla Jokota? Dostajemy od dobrych ludzidobra wszelakie z przeznaczeniem na KB.
Potrzeba zrobić zdjęcia, założyć wątek na KB, monitorować i wysyłać. Kto może pomóc?
Agneska pisze:A ja mam pytanie czy ktoś zechciałby robić 'bazarki' dla Jokota? Dostajemy od dobrych ludzidobra wszelakie z przeznaczeniem na KB.
Potrzeba zrobić zdjęcia, założyć wątek na KB, monitorować i wysyłać. Kto może pomóc?
renatab pisze:Agneska pisze:A ja mam pytanie czy ktoś zechciałby robić 'bazarki' dla Jokota? Dostajemy od dobrych ludzidobra wszelakie z przeznaczeniem na KB.
Ja też mogę pomóc w robieniu bazarków dla Jokota
Agneska pisze:renatab pisze:Agneska pisze:A ja mam pytanie czy ktoś zechciałby robić 'bazarki' dla Jokota? Dostajemy od dobrych ludzidobra wszelakie z przeznaczeniem na KB.
Ja też mogę pomóc w robieniu bazarków dla Jokota
To bardzo chętnie podrzuciłabym Ci torbę z fantami.
Aleba pisze:Już wrobiłam alix76 w cześć bazarków
Ale gdyby ktoś jeszcze miał moce przerobowe, to chętnie przekażę kolejne fanty.
Aleba pisze:Hopnę
A przy okazji pytanie do renatyb - masz możliwość zrobić kolejny bazarek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 104 gości