TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 11:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Mysiu... Trzymaj sie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 16, 2011 14:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Myszuniu, :1luvu: Skarbeczku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lut 16, 2011 18:18 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

I jak się czuje Mysia?

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Śro lut 16, 2011 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Luinloth pisze:I jak się czuje Mysia?

Muszunia jest juz po dwóch kroplówkach , przy pierwszej wymiotowała , ale przy drugiej juz nie .
Nic nie zjadła dziś ale wetka mówi że przy kroplówce może nie chcieć jeść .
W gabinecie tez dostała kilka zastrzyków .

Dziś dostałam piękną kartkę na dzień kota od LSVC , coś pięknego :1luvu: :1luvu: :1luvu: Na żywo te dzieła sa jeszcze ładniejsze , naprawdę :lol: :lol: :lol:

Tez dziś dotarł prezent od Kociary82 dla Matyldzi , kocyk do transporterka i na parapet :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lut 16, 2011 22:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

ciesze sie, ze dotarl prezencik :) a jak sie to szanownej Kici podoba?

Kociara82

Post » Czw lut 17, 2011 10:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Dziś Dzień Kota :kitty:

wszystkiego najlepszego mruczusie :1luvu:
dużo zdrówka, jeszcze więcej szczęścia i samych super domków :)

peate

Od: Czw paź 11, 2007 21:58

Post » Czw lut 17, 2011 14:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

mam niemila wiadomosc... obroza zamowiona dla Matyldzi wlasnie dotarla ale... wysypal sie z niej jakis proszek, byla cala twarda, a jak Justa chciala kici ja zalozyc, to pekla :evil: :evil:
To juz druga taka sytuacja z allegro w przypadku Justy.

W przyszlym tygodniu to wezme od Justy z calymi papierami i wysle gosciowi spowrotem z zadaniem zwrotu pieniedzy :evil:

Monia, zapodaj jeszcze raz linka do tej aukcji z obroza...

mrusie, wszystkiego co najlepsze, czego tylko pragniecie z okazji Swiatowego Dnia Kota :1luvu:

Kociara82

Post » Czw lut 17, 2011 15:34 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Wszystkiego najlepszego z okazji Światowego Dnia Kota :kotek: :1luvu: Dużo zdrówka, wyjątkowych domków i rozpieszczania na co dzień i od święta oraz tuńczyków, łososiów, kurczaczków i innych przysmaków :ryk:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Czw lut 17, 2011 20:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kotki, wszystkiego najlepszego :piwa:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw lut 17, 2011 20:43 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kociara82 pisze:mam niemila wiadomosc... obroza zamowiona dla Matyldzi wlasnie dotarla ale... wysypal sie z niej jakis proszek, byla cala twarda, a jak Justa chciala kici ja zalozyc, to pekla :evil: :evil:
To juz druga taka sytuacja z allegro w przypadku Justy.

W przyszlym tygodniu to wezme od Justy z calymi papierami i wysle gosciowi spowrotem z zadaniem zwrotu pieniedzy :evil:

Monia, zapodaj jeszcze raz linka do tej aukcji z obroza...

8O 8O 8O :evil:
Prosze: http://allegro.pl/feromonowa-kojaca-obr ... 27353.html
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 17, 2011 21:23 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kota :D
Obrazek
:ok: za domki
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw lut 17, 2011 22:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

dzieki Monis... rece opadaja... Pisalam Kasi o tym... jest zla... nie ma sie co dziwic... coz... podsunela mi, gdzie szukac takiej obrozy, zobacze, co da sie zrobic, ale za ten bubel... bezwarunkowo zwrot pieniedzy musi byc! Znajde te moje namiary na moje konto na allegro, ale suchej nitki na gosciu nie zostawie :evil: Matyldzia bedzie miala te obroze, moze pozniej niz planowane bylo, ale coz... co sie odwlecze to nie uciecze podobno. Ech...

mimo wszystko jeszcze raz kochanym mrusiom
Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw lut 17, 2011 23:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Tyskie mruczki dziękują za miłe życzenia :1luvu:

Mało mam czasu na neta bo Myszunia kilka razy dziennie jest na kroplówce , jest troszkę lepiej ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 18, 2011 13:57 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Myszunia rano dostała kolejna kroplówkę , już dobę nie wymiotuje :)

W środę Czort dostał Insol bardzo drogi lek na grzybice koszt to 300 zł a przed Insolem dostał 3 razy Zilexis to ponad 150 zł :x Na samego Czorta wychodzi ponad 450 zł :x Czy ktoś pomoże :? Jakiś czas temu prosiłam o pomoc osobę która mi dała znać o nim . Usłyszałam że nawet jak go uśpię to nikt do mnie nie będzie miał żalu :roll: , fakt że koszt leczenia ogromny , ale czy tak łatwo mam sie poddać , czy mam postępować tak jak na schroniskach bo się nie opłaca takiego nie adopcyjnego kota leczyć , nie wiem jak to spłacę a przecież jeszcze inne zwierzęta sa na leczeniu :x
Błagam o pomoc :cry: :cry: :cry:
Najpóźniej jutro rozliczę styczeń .

Dziś na sterylizacji jest Lussi .
Czy ktoś może zrobić bezpłatne ogłoszenia dla Ediego , Czarnej , Kikuni i Lussi , nie mam z czego ich opłacić :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 18, 2011 14:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh