Szalony Kot pisze:Przykleję sobie temat, żeby się utwierdzić w przekonaniu, jak bardzo NIE chcę mieć nigdy do czynienia z kotem młodszym niż pół roku
ja tez zaznaczyłam moj 6 lutego skonczył pół roku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Przykleję sobie temat, żeby się utwierdzić w przekonaniu, jak bardzo NIE chcę mieć nigdy do czynienia z kotem młodszym niż pół roku
ASK@ pisze:J.D. pisze:ciekwe na jak długo starczy "podjaranie" się myślą o maluteńkim kotku? A jak maleńki kotek nie będzie przytulaczkiem a "wredną małpą" co to gryzie,psoci,rozwala i brudzi ?Co wtedy julia????? Reklamacja?wymiana na lepszy model ???? Teksty typu"im mniejszy tym lepszy" nie wróżą dobrze kociakowi jeśli podrośnie skoro w/g julii 5-miesięczny kot to "duży kot"
nic dodać nic ująć.
Mnie też podjaranie powaliło.Tym bardziej,ze starałam sie uzyskac zaraz na początku jakieś info o domku.W tym padło pytanie o doświadczenie. Dyskusja ew miała być potem jak uzyskam odpowiedzi. Juz po tym mozna by sie było zorientować co to za domek i racjonalnie tłumaczyc. A tu tylko "podjaranie i napalenie" oraz zero konkretów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: northh i 57 gości