Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rusalka pisze:Jestem zachwycona postawą Mrusi. Jednakże jestem zła, że Borys nie zachowuje się jak przystało na prawdziwego mężczyznę.
Wczoraj wieczorem, jak przywiozłam Mrusię do domu, od razu wyszła z transportera i obwąchała Borysa i obeszła pokoje, po czym schowała się pod kanapą w pokoju mamy. Raczej nie spodziewałam się, że stamtąd wyjdzie. Zrobiłam dla niej oddzielną kuwetę, naszykowałam jedzonko i wodę koło kanapy. Mała jednak nie wyszła.
Kiedy zapadł zmrok i nadeszła godzina 4:00 nad ranem Mrusia opuściła swoją kryjówkę i postanowiła pospacerować po mieszkaniu. Przyszła do mnie, obudziła mnie i kazała się głaskać po brzuszku. A później znów zniknęła w głębinach kanapy.
Dzisiaj po powrocie z pracy postanowiłam spróbować ją oswoić ze sobą. Wzięłam obydwa koty do jednego pokoju. Mrusia leżała ze mną na łóżku, Borys siedział obok trzymany na kolanach przez moją mamę. Ona patrzyła na niego z roziskrzonymi oczkami, on natomiast syczał. Jestem przekonana, że mój mały książe jest zwyczajnie zazdrosny. Zawsze miał mnie na wyłączność, a teraz nie wie jak dzielić się miłością.
Mimo wszystko jestem cały czas dobrej myśli i mam nadzieję, że kociaki prędzej, czy później się dogadają. Może to głupie, ale Mrusia w jakiś sposób kupiła moje serce wczoraj jak po raz pierwszy na mnie spojrzała. Zależy mi na niej i dlatego zrobię wszystko by ją zatrzymać i by Borys wreszcie zachowywał się wobec niej w porządku. Czas pokaże co będzie, ale nie ma się co łamać. Uśmiech na twarzy i do przodu jak zawsze)))
gosiaa pisze:Nowy domek się zarejestrował i napisał, tyle że w starym wątkurusalka pisze: (...) Może to głupie, ale Mrusia w jakiś sposób kupiła moje serce wczoraj jak po raz pierwszy na mnie spojrzała.
rusalka pisze:[b]Skąd wiesz, że Borysek to przystojniak?
Dopieszczam obydwa koty oczywiścieA z parapetem to moim zdaniem faktycznie dobry znak
[/b]
rusalka pisze:Tak, ale tylko jeden raz. No i wczoraj w transporterze załatwiła swój interes ze strachu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości