Kicia po ciężkim wypadku UMARŁA['] - dług spłacony.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 17:04 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za domek
Anna Kubica

Post » Śro sty 26, 2011 17:25 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Jest miejsce w szpitaliku, załatwi je AnielkaG.
Anielko podczas badań w Żyrardowie nie wykryto innych obrażeń. Nie wiemy co dokładnie powiedział Chirurg, który operował koteńkę. O to chyba należy pytać Orchidkę.
magdajedral

Post » Śro sty 26, 2011 22:11 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Szukamy DT dla Kici z wypadku. Domek musi być odpowiedzialny, bo to będzie na pewno kotek o którego trzeba będzie bdć w zupełnie inny sposób. Szpitalik jest fajnym wyjściem i jesli nie będzie innego wyboru tam kicię ulokujemy, ale będą też potrzebne fundusze. We dwie z Natalią nie damy rady.......

Mam zdjęcie koteczki z lecznicy (nie widać jej odbrażeń) Po prostu leży w narkozie, ale chyba nie powinnam go wstawiać.
magdajedral

Post » Śro sty 26, 2011 22:31 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Kciuki za małą!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw sty 27, 2011 8:02 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Magda wstaw zdjęcie, wiem że pewnie nie jest miłe ale uważam że można wstawić.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Czw sty 27, 2011 8:09 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

co do funduszy, to chyba pierwszy raz proszę o pomoc, ale nie dam rady, pieniążki które wydałam na kicię były przeznaczone na fotelik dla mojego dziecka...jeśli ktoś może pomóc będę bardzo wdzięczna.

Tusinka

Post » Czw sty 27, 2011 9:32 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

jak kotka ogólnie się czuje? kiedy trzeba ją zabrać lecznicy?
AnielkaG

Post » Czw sty 27, 2011 10:09 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Nie mamy jeszcze informacji, myślę że stan się nie poprawił ani nie pogorszył (jeśli by nastąpiła zmiana Orchidka miała dac znać),

Tusinka

Post » Czw sty 27, 2011 10:11 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Tusinka pisze:co do funduszy, to chyba pierwszy raz proszę o pomoc, ale nie dam rady, pieniążki które wydałam na kicię były przeznaczone na fotelik dla mojego dziecka...jeśli ktoś może pomóc będę bardzo wdzięczna.

Podtrzymuję słowa Tusinki. Proszę o każdą pomoc finansową.
magdajedral

Post » Czw sty 27, 2011 11:57 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Kochana dzielna Kiciunia już w narkozie

Obrazek

Jak patrzę na to zdjęcie to mi się wszystko przypomina i łzy stają w oczach. Jak ta kitka cierpiała.....
magdajedral

Post » Czw sty 27, 2011 12:51 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

tak biedna jest, na zdjęciu nie wygląda tak strasznie jak w rzeczywistości.

Tusinka

Post » Czw sty 27, 2011 13:07 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Teraz będzie tylko lepiej!

Niech tylko DT się znajdzie...
najszczesliwsza

Post » Czw sty 27, 2011 13:54 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Magda, powieś może w okolicy wypadku ogłoszenia, to pewnie czyjaś kotka wychodząca, może ktoś się martwi...
AnielkaG

Post » Czw sty 27, 2011 13:58 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Jutro mam dzień wolny to zamierzam polazić po sąsiadach i popytać i ewentualnie zrobię ogłoszenia. Bo od kilku dni do domu wracałam po 22 więc głupio mi było do obcych chałup się pakować.
magdajedral

Post » Czw sty 27, 2011 15:12 Re: KOT PO WYPADKU PILNIE DT MSZCZONOW INF MAGDAJEDRAL

Madzia zrób ogł A3 ze zdjęciem kici-takie "listy gończe" aby od razu rzucały się w oczy.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]