Wciąż potrzebna pomoc dla 3 kociaków! Finanse i DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 22:25 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

ruru pisze:
Ciepła pisze:sprobuje namowic Kube na pomoc..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kuba juz zlokalizowal te stacje,przed chwila kolo niej przejezdzal tir-em..
musze czekac az wroci i wplynie kasa,chwilowo jestem splukana :oops:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto lut 01, 2011 10:25 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

Wstawiam zapytanie od Irenaka:
Czy jest szansa, że pan Kuba je wyłapie i przetrzyma? O co chodzi z tą kasą?

majqa36

Od: Nie sty 27, 2008 18:17

Post » Wto lut 01, 2011 15:03 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

zaznaczę wątek, chociaż na razie nijak nie jestem w stanie pomóc :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lut 01, 2011 16:16 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

Kuba to moj maz :1luvu: ..
dzis wrocil z trasy,ale problem wylapania kotow naswietlilam mu juz po krotce wczoraj :roll: ..
tylko,ze my nie mamy klatki lapki i mysle,ze jak pojade ze swoimi do Łodzi to pozycze i bedziemy je lapac na tym BP i od razu zawieziemy do Łodzi :ok: ..
a problem z kasa jest taki,ze firma Kuby od zeszlego tygodnia wisi nam kase :evil: ,a w portfelu mam juz 'zaskorniaki' :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lut 01, 2011 16:42 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

Ciepła pisze:Kuba to moj maz :1luvu: ..
dzis wrocil z trasy,ale problem wylapania kotow naswietlilam mu juz po krotce wczoraj :roll: ..
tylko,ze my nie mamy klatki lapki i mysle,ze jak pojade ze swoimi do Łodzi to pozycze i bedziemy je lapac na tym BP i od razu zawieziemy do Łodzi :ok: ..
a problem z kasa jest taki,ze firma Kuby od zeszlego tygodnia wisi nam kase :evil: ,a w portfelu mam juz 'zaskorniaki' :wink:

Ciepła, baaardzo Cię proszę o kontakt z irenaka, choć na mail, podałam go wcześniej.
Poda Ci nr do osoby, która w W-wie ma klatkę łapkę, warto się skontaktować i pożyczyć.
Tylko... czemu zawieźć do Łodzi? Kociaki mają być przechwycone w W-wie i stamtąd ruszyć do Krakowa.

majqa36

Post » Wto lut 01, 2011 16:46 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

majqa36 pisze:
Ciepła pisze:Kuba to moj maz :1luvu: ..

Ciepła, baaardzo Cię proszę o kontakt z irenaka, choć na mail, podałam go wcześniej.
Poda Ci nr do osoby, która w W-wie ma klatkę łapkę, warto się skontaktować i pożyczyć.
Tylko... czemu zawieźć do Łodzi? Kociaki mają być przechwycone w W-wie i stamtąd ruszyć do Krakowa.

bo wspominano tutaj,zeby je przywiezc do Lodzi..
mnie to naprawde wszystko jedno gdzie kotki zawioze..
najwazniejsze jest je polapac teraz i je przechowac..
jesli transport jedzie trasa nr 7 do Krakowa moge je podrzucic do Grójca..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lut 01, 2011 16:57 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

Na etapie Łodzi nie wiedzielibyśmy co dalej. To tak w dużym skrócie. Obrany jest więc kierunek Krak, gdzie koty skłonna jest przyjąć fundacja. Którędy będzie przejazd, z jakiego punktu W-wy, o której itd... tym bardziej proszę o kontakt z Irenaka (jej dane kontaktowe wstawiłam na wątek).

majqa36

Post » Wto lut 01, 2011 17:01 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

majqa36 pisze:Na etapie Łodzi nie wiedzielibyśmy co dalej. To tak w dużym skrócie. Obrany jest więc kierunek Krak, gdzie koty skłonna jest przyjąć fundacja. Którędy będzie przejazd, z jakiego punktu W-wy, o której itd... tym bardziej proszę o kontakt z Irenaka (jej dane kontaktowe wstawiłam na wątek).

majqa skontaktuje sie z Irenka napewno :ok: ..
potrzebna mi bedzie instrukcja lapania kotow,bo bladego pojecia o tym nie mam 8O :ok:
koty jakby co przechowam u mlodej w pokoiku,wiec z tym tez nie ma problemu..

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lut 01, 2011 17:08 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

Rewelacja, dziękuję. :-)

majqa36

Post » Wto lut 01, 2011 17:14 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

majqa36 pisze:Rewelacja, dziękuję. :-)

majqa za szybko na dziekowanie
najpierw akcja a dopiero pozniej reszta :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lut 01, 2011 18:21 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

W końcu udało mi się zarejestrować na tym forum.
Ciepła, dziękuję serdecznie, za to, że chcesz nam pomóc.
Ponieważ na wątku są chyba jakieś niedomówienia i niejasności, to napiszę streszczenie i mam nadzieję , że wszystko się wyjaśni:
1/ Koty do wyłapania są na stacji BP Wymysłów Żyrardowski.
Z ostatnich wiadomości wynika, że są trzy koty, ale warto sprawdzić, bo może też czwarty gdzieś jest schowany.
2/ Koty mają DS w Krakowie w Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą i transport jest uzgodniony z dziewczyną która przewozi z Warszawy do Krakowa psa.
Transport ma być w piątek ok. 6 rano z Ursynowa.
3/ Jutro wieczorem do Warszawy może być podrzucona klatka - łapka dla tych kotów.

Ciepła, nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałam, że mieszkasz w Łodzi ( ?), jesteś w stanie wyłapać koty i dać im DT?
Tylko co dalej?
Ja nie mam perspektyw na transport Łódź - Kraków

irenaka

Od: Wto lut 01, 2011 17:56

Post » Wto lut 01, 2011 19:32 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

Ciepła, dziękuję za telefon.
Niestety, nie mam dobrych wiadomości w sprawie klatki do łapania kotów.
Dziewczyna nie da rady podrzucić Ci jej, bo zbyt daleko mieszka (30 min samochodem od Warszawy, na trasie do Żyrardowa)
Czy masz gdzieś w okolicach weterynarza? Może On będzie mógł pożyczyć taką klatkę?

irenaka

Od: Wto lut 01, 2011 17:56

Post » Wto lut 01, 2011 19:48 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

irenaka pisze:Ciepła, dziękuję za telefon.
Niestety, nie mam dobrych wiadomości w sprawie klatki do łapania kotów.
Dziewczyna nie da rady podrzucić Ci jej, bo zbyt daleko mieszka (30 min samochodem od Warszawy, na trasie do Żyrardowa)
Czy masz gdzieś w okolicach weterynarza? Może On będzie mógł pożyczyć taką klatkę?

Irena spokojnie moze dam rade pozyczyc z Łodzi zaraz rzuce haslo dziewczynom :ok:
a dokladnie skad ta dziewczyna jest :?:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto lut 01, 2011 20:02 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

Słuchajcie, chyba coś jest nie tak z banerkiem (u Ruru też się nie wyświetla)
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lut 01, 2011 20:42 Re: Stacja BP Gurba - 4 biedne, młode kociaki i pies! Pomocy!

coś mu się stało
temu banerku, nie wiem co
to jeszcze raz:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hc4bp][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/483/bipi.jpg[/IMG][/URL]

Kochana Ciepła i Kuba :aniolek: :aniolek:
zawsze można liczyć :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lut 01, 2011 20:57 przez ruru, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]