ruru pisze:Ciepła pisze:sprobuje namowic Kube na pomoc..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuba juz zlokalizowal te stacje,przed chwila kolo niej przejezdzal tir-em..
musze czekac az wroci i wplynie kasa,chwilowo jestem splukana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:Ciepła pisze:sprobuje namowic Kube na pomoc..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciepła pisze:Kuba to moj maz..
dzis wrocil z trasy,ale problem wylapania kotow naswietlilam mu juz po krotce wczoraj..
tylko,ze my nie mamy klatki lapki i mysle,ze jak pojade ze swoimi do Łodzi to pozycze i bedziemy je lapac na tym BP i od razu zawieziemy do Łodzi..
a problem z kasa jest taki,ze firma Kuby od zeszlego tygodnia wisi nam kase,a w portfelu mam juz 'zaskorniaki'
majqa36 pisze:Ciepła pisze:Kuba to moj maz..
dzis wrocil z trasy,ale problem wylapania kotow naswietlilam mu juz po krotce wczoraj..
tylko,ze my nie mamy klatki lapki i mysle,ze jak pojade ze swoimi do Łodzi to pozycze i bedziemy je lapac na tym BP i od razu zawieziemy do Łodzi..
a problem z kasa jest taki,ze firma Kuby od zeszlego tygodnia wisi nam kase,a w portfelu mam juz 'zaskorniaki'
Ciepła, baaardzo Cię proszę o kontakt z irenaka, choć na mail, podałam go wcześniej.
Poda Ci nr do osoby, która w W-wie ma klatkę łapkę, warto się skontaktować i pożyczyć.
Tylko... czemu zawieźć do Łodzi? Kociaki mają być przechwycone w W-wie i stamtąd ruszyć do Krakowa.
majqa36 pisze:Na etapie Łodzi nie wiedzielibyśmy co dalej. To tak w dużym skrócie. Obrany jest więc kierunek Krak, gdzie koty skłonna jest przyjąć fundacja. Którędy będzie przejazd, z jakiego punktu W-wy, o której itd... tym bardziej proszę o kontakt z Irenaka (jej dane kontaktowe wstawiłam na wątek).
majqa36 pisze:Rewelacja, dziękuję.
irenaka pisze:Ciepła, dziękuję za telefon.
Niestety, nie mam dobrych wiadomości w sprawie klatki do łapania kotów.
Dziewczyna nie da rady podrzucić Ci jej, bo zbyt daleko mieszka (30 min samochodem od Warszawy, na trasie do Żyrardowa)
Czy masz gdzieś w okolicach weterynarza? Może On będzie mógł pożyczyć taką klatkę?
[URL=http://tiny.pl/hc4bp][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/483/bipi.jpg[/IMG][/URL]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 376 gości