Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 12:16 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

moniksz pisze:witam,dzis kotka bedzie miała pobieraną krew wiec moge poprosic o zrobienie testów, tylko nie wiem o jaki dokładnie testy chodzi?

FelV i FIV ( za całosc u mnie płaciłam chyba ok 70zł )

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Czw sty 20, 2011 12:23 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

ok testy zrobimy.

moniksz

Od: Pon mar 09, 2009 22:04

Post » Czw sty 20, 2011 12:25 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

dziękuje i czekamy na wyniki :D

Maykaw

Post » Czw sty 20, 2011 12:33 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

W cenie 70 zl zapewne sa testy paskowe, niekoniecznie miarodajne...no ale moze warto zrobic....
Moniko powalcz z facebookiem i dolacz tam do nas :wink:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw sty 20, 2011 12:36 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Marea pisze:W cenie 70 zl zapewne sa testy paskowe, niekoniecznie miarodajne...no ale moze warto zrobic....

Wynik ujemny jest w miarę miarodajny...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sty 20, 2011 12:37 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Dodajcie na pierwszą stronę link z fb :) żeby wszyscy widzieli :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sty 20, 2011 12:40 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Biamilaaaa..hallloo... Wrzuc linka do facebooka w pierwszym poscie.

Zaloze kici watek i na innym popularnym forum :wink:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw sty 20, 2011 12:52 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Zofia&Sasza pisze:
Marea pisze:W cenie 70 zl zapewne sa testy paskowe, niekoniecznie miarodajne...no ale moze warto zrobic....

Wynik ujemny jest w miarę miarodajny...

Owszem w miarę ... ale jesli wyjdzie dodatni, mozna zrobic PCR, a majac w domu inne zdrowe koty warto chyba wiedziec :wink:

Maykaw

Post » Czw sty 20, 2011 15:29 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

bylam u kici,krew pobrano,chyba ma juz dosyc tego kłucia,dzis płakała przy pobieraniu,nic dziwnego w sumie,
Pani doktor jednak nie zrobi jeszcze testów gdyz trzeba by pobrac duzo wiecej krwi a julcia jest zdecydowanie za słaba,jutro bedą wyniki,potem odpocznie z tydzien,musi przytyc i nabrac sił,wtedy o ile wyniki pozwolą bedzie zabieg i zrobi sie testy.
a testów paskowych nie mają

moniksz

Od: Pon mar 09, 2009 22:04

Post » Czw sty 20, 2011 17:07 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Za zdrówko koteczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Czw sty 20, 2011 17:20 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

:piwa: :piwa: :piwa: :ok: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw sty 20, 2011 17:46 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sty 20, 2011 19:21 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Tak, dziękuję Wam za kciuki Kochani.
Kochany mój Człowieku, napiszę parę słów jak pozwolisz....
Była dziś (jak zresztą codziennie) Monika - mój Anioł. Dziś miałam ciężki dzień - pobieranie krwi..niemiłe to badanie, ale wiem, że potrzebne...krew słabo leciała...byłam zdenerwowana. Wiem, że to konieczne, lecz mówię Wam to boli, więc dziś się troszkę kręciłam, za co chcę przeprosić.
Monika mówiła, że za oknem śnieg i znów nieprzyjemnie. Nie ma nic piękniejszego, niż siedzieć sobie na parapecie w ciepłym Domu i "łapać płatki", to takie kocie zajęcie. Ale też nie ma nic straszniejszego jak poczuć samotność, chłód i głód będąc bezdomną porzuconą istotą. Dom, Dom kochany marzy mi się. Boję się, bo znowu odważyłam się marzyć....marzyć o najważniejszym. Jakie to piękne śnić o Domu. W nim jesteś Ty. Ja czekam na parapecie i łapię dla ciebie płatki śniegu lub promienie słonka, aby jak przyjdziesz do Domu ofiarować Ci. Potem pokrzątamy się troszkę, zrobimy coś do jedzonka. Opowiesz mi co u Ciebie. Ja powiem Ci co słychać i jak bardzo za Tobą tęskniłam. Potem sobie usiądziemy przed kompem, czy też zobaczymy coś sobie w tv, albo zatopimy się w lekturze. A może popatrzymy sobie w okno i zobaczymy jak pięknie nam słonko zachodzi w cudowny sposób malując światło na naszych buźkach...Czy mogę marzyć? czy lepiej nie liczyć na tak Dużo...na wszystko? na Dom? Czy wyciągniesz ręce do mnie, bym tak nie przeszła mimo....bym znowu żyła, była. Teraz nadszedł już zmierzch, ciemno jest w koło. Przyjdź, proszę przyjdź będę czekać do rana śniąc o tym jak wspaniale będzie nam razem...Przyjdź, nie miń mnie ja czekam ja czekam na Ciebie.
Twoja Bezimienna.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw sty 20, 2011 20:53 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

Pięknie :)
Zastanawia mnie jedno. Czy osoba, która wyrzuciła malutką nie przypomni sobie o niej jak wyzdrowieje... Może ją przecież w necie rozpoznać i powie że kot mu uciekł, on szukał, płakał... :evil:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw sty 20, 2011 20:54 Re: Chciał mnie uśpić, nie udało się więc wyrzucił jak śmieć:(

;(
:ok: :ok: :ok:
do góry! Trzymam mocno kciuki za spełnienie marzeń!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

[poprzednia][następna]