Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga-zgaga pisze:co jokot robi w lesie?
jokot w lesie zbiera koty.
Zofia&Sasza pisze:Też przyszłam... Nie dotykajcie mnie - mamy grzyba
aga-zgaga pisze:kurcze, osiem slodkich glutkow pelzajacych po domu...
to faktycznie za duzo jak na mozliwosci jednego czlowieka.![]()
i co, udalo ci sie je wszystkie wypchnac na posady?
Agneska pisze:Wiga jest rówieśnicą Maluszka, urodzoną w okolicach wiosny 2009. Była w kilku domach tymczasowych, uporczywe leczenie spowodowało, że zaczęła unikać kontaktu z człowiekiem, uciekać i prychać. Wiosną zeszłego roku dostała możliwość zamieszkania w moim ogródku razem z Boleczką. Pokochała Bolkę, pokochała bieganie po drzewach, po czym doszła do wniosku, że jednak bardziej kocha ludzi. Zaczęła się przytulać, mruczy przeraźliwie głośno, a od czasu powrotu do domu omija drzwi na taras szerokim łukiem. Więc znów szuka ciepłego domu.![]()
Pipsi pisze:Ja mam jeszcze książki od Czitki, które mozna sprzedawać na bazarku. One są wszystkie Wasze. Ja jednak nie mam czasu tego koordynować już Bardzo chcetnie komuś przekazę.
Agneska pisze:Pipsi pisze:Ja mam jeszcze książki od Czitki, które mozna sprzedawać na bazarku. One są wszystkie Wasze. Ja jednak nie mam czasu tego koordynować już Bardzo chcetnie komuś przekazę.
Jeśli tylko chcesz przekazać Jokotowi na bazarek, to na pewno chętnie odbierzemy.![]()
W której części Warszawy mieszkasz? Proszę, podaj może mi numer telefonu na pw, to się dogadamy.![]()
A Kostuś i ja czekamy na ten jeden super dom dla słodkiego kotka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: margo74 i 76 gości