Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prakseda pisze:Operacja kosztowała 300 zł, czyli duzy rabat dostaliśmy, po starej znajomości.
Pieniędzy wpłynęło więćej, bo 470 zł. Czy w związku z tym pozwolicie, że za pozostałą kwotę kupie dla małej dobrą karmę (RC Kitten), jakieś odżywki witaminowo wapienne, potem zaszczepię.
ASK@ pisze:o Boże malutka trzymam kciuki.
Trzymaj się dzieciaku.![]()
Agnieszka na spokojnie. Będzie ok. Ma prawo boleć i boli.
Szkoda kici. Tyle bólu w małym ciałku.
Ja wiem,że każda z nas ma inne doświadczenia. U mnie w drastycznych przypadkach sprawdza sie pierś kurczaka gotowana.Na rosołku rozrobiony kleik ryzowy, wymieszany z pokrojoną piersi i przetarty przez sito. No i strzykawa co 2 godziny. Czasem Conva wywoływała mdłosci u moich . Potem dopiero z nią wchodziłam. Poza tym podawałam Arnikę Montanę CH30 (10 granulek) lub CH 200 (5 granuklek) na szybsze gojenie. Rozpuszczam w wodzie i podaję strzykawką.
Nie napisałam,ale oczywiście nie mam i nigdy nie mialbym sprzeciwu na co zprzeznaczyć pozostałe pieniażki. Są dla Pusi i ona musi mieć wszystko co potrzeba.
ASK@ pisze:Tak to homeopatia.
Arnica tej potencji jest firmy Boiron(jeśli coś nie pokręciłam) .Nie wiem czy w każdej aptece.Ja musze zamawiać u siebie ale w zwykłej. Podobno na CH 200 trzeba recepty.Podobno.
Świecie wierzę w ArnikęAle [odawaną doustnie. Pomaga przy wszelkich operacjach, usuwaniu zebów,siniakach....szybciej sie goi wszystko.Mogę zerknac co jeszcze moze być na kości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MariuszK i 336 gości