smarti pisze:Kurczaczek!!!!Ale miły widok zimąCo to za odmiana?Piękny!!!
Azalia : Cannon's Double
jak na nią patrzę to mam ochotę ja zjeść

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Kurczaczek!!!!Ale miły widok zimąCo to za odmiana?Piękny!!!
Aleksandra59 pisze: U Edisonka tyle się działo, że naprawdę trudno to ogarnąćNawet Marzenia11 się czasami gubiła
![]()
Prawda jest taka - jak ma się kota w domu, to się wszystko wieNiestety przez te prawie 6. miesięcy Edison był w lecznicy - miał dobrą opiekę, ale był jedym z wielu lecznicowych kotów ...........
Marzenia11 pisze:Aleksandra59 pisze: U Edisonka tyle się działo, że naprawdę trudno to ogarnąćNawet Marzenia11 się czasami gubiła
![]()
Prawda jest taka - jak ma się kota w domu, to się wszystko wieNiestety przez te prawie 6. miesięcy Edison był w lecznicy - miał dobrą opiekę, ale był jedym z wielu lecznicowych kotów ...........
Niestety masz rację... w obu kwestiach![]()
Aleksandra59 pisze:Marzenia11 pisze:Aleksandra59 pisze: U Edisonka tyle się działo, że naprawdę trudno to ogarnąćNawet Marzenia11 się czasami gubiła
![]()
Niestety masz rację... w obu kwestiach![]()
Ło matko - Marzenia11 przepraszamTo nie tak
No nie gubiłaś się, tylko za mało informacji Ci przekazywałam o stanie Edisona ...
Czasami trzeba się jednak ugryźć w klawiaturę, zanim coś się napisze ....
smarti pisze:...dziewczyny....
..ale ja marzę o kastracji Promysia![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo proszę mi tego życzyć na Nowy Rok
smarti pisze:dziś dzwoniła do mnie Mama p.Kasi![]()
jesteśmy umówione na Sylwestra rano.
Pani pytała co ma kupić Jadwini bo robi zakupy dla kici-uzgodniłyśmy mieszankę różnych Royali + na wszelki wypadek dodatek Royali wet.
Bo na mokre to Jadzini raczej nikt nie namówi częściej niż raz na kilka dni![]()
![]()
...no to nasza najsłodsza Jadwinia powoli pakuje plecaczek![]()
![]()
smarti pisze:no bez żartów proszę...
sprawy moich tymczasków są moimi sprawami...
...dziewczyny....
..ale ja marzę o kastracji Promysia![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo proszę mi tego życzyć na Nowy Rok
smarti pisze:Marzenia,tzn, ze ja mam teraz pisać tylko tu a "stare" wątki moich kiciów zostają dla tych od których kicie są lub u których kicie są?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 8 gości