DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 21:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Kurczaczek!!!!Ale miły widok zimą :D Co to za odmiana?Piękny!!!

Azalia : Cannon's Double

jak na nią patrzę to mam ochotę ja zjeść :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto gru 28, 2010 22:22 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti - na PW przesłałam Ci wybrane posty z wątku Ediego dotyczące przebiegu choroby kociastego. Jutro będzie ciąg dalszy. To tak, żebyś nie musiała latać po wątku, którego nie znasz. Mam nadzieję, że będzie pomocne :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto gru 28, 2010 22:28 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Seeerdeczne dzięki. :1luvu:.Chociaż wczoraj przeczytałam cały wątek mogłam nie "pozbierać"wszystkiego tego co najważniejsze :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 28, 2010 22:58 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti - no co Ty :? Przecież to dla pomocy, a nie dlatego żebyś się embarasowała - teraz to ja się :oops: U Edisonka tyle się działo, że naprawdę trudno to ogarnąć :mrgreen: Nawet Marzenia11 się czasami gubiła 8)

Prawda jest taka - jak ma się kota w domu, to się wszystko wie :ok: Niestety przez te prawie 6. miesięcy Edison był w lecznicy - miał dobrą opiekę, ale był jedym z wielu lecznicowych kotów ...........

Aleksandra59

Post » Wto gru 28, 2010 23:03 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Aleksandra59 pisze: U Edisonka tyle się działo, że naprawdę trudno to ogarnąć :mrgreen: Nawet Marzenia11 się czasami gubiła 8)

Prawda jest taka - jak ma się kota w domu, to się wszystko wie :ok: Niestety przez te prawie 6. miesięcy Edison był w lecznicy - miał dobrą opiekę, ale był jedym z wielu lecznicowych kotów ...........

Niestety masz rację... w obu kwestiach :oops: :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 28, 2010 23:19 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia11 pisze:
Aleksandra59 pisze: U Edisonka tyle się działo, że naprawdę trudno to ogarnąć :mrgreen: Nawet Marzenia11 się czasami gubiła 8)

Ło matko - Marzenia11 przepraszam :oops: To nie tak :? No nie gubiłaś się, tylko za mało informacji Ci przekazywałam o stanie Edisona ...
Czasami trzeba się jednak ugryźć w klawiaturę, zanim coś się napisze ....

Aleksandra59

Post » Wto gru 28, 2010 23:23 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Aleksandra59 pisze:
Marzenia11 pisze:

Ło matko - Marzenia11 przepraszam :oops: To nie tak :? No nie gubiłaś się, tylko za mało informacji Ci przekazywałam o stanie Edisona ...
Czasami trzeba się jednak ugryźć w klawiaturę, zanim coś się napisze ....

ale ja się wcale nie obraziłam ani nic z tych rzeczy :D przecież wstawiłam uśmieszek :D :D :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto gru 28, 2010 23:27 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No to spoko :ok: Nieźle zaśmieciłyśmy wątek smarti :oops:

Smarti wybacz :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Aleksandra59

Post » Wto gru 28, 2010 23:29 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

no bez żartów proszę...
sprawy moich tymczasków są moimi sprawami...

...dziewczyny....

..ale ja marzę o kastracji Promysia :mrgreen: :kotek: :piwa: :piwa:

Bardzo proszę mi tego życzyć na Nowy Rok :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 23:37 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:...dziewczyny....

życzę!!!
Z tego co zrozumiałam to jego wyniki mogą być najwcześniej w przyszłym tygodniu? :roll:

Marzenia11

Post » Wto gru 28, 2010 23:38 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Wkleję info - dopóki się smarti do swego watku nie przyzwyczai :ryk: -

smarti pisze:dziś dzwoniła do mnie Mama p.Kasi :D

jesteśmy umówione na Sylwestra rano.
Pani pytała co ma kupić Jadwini bo robi zakupy dla kici-uzgodniłyśmy mieszankę różnych Royali + na wszelki wypadek dodatek Royali wet.

Bo na mokre to Jadzini raczej nikt nie namówi częściej niż raz na kilka dni :kotek: :mrgreen:

...no to nasza najsłodsza Jadwinia powoli pakuje plecaczek :D :piwa: :piwa:

Jadziuniu, kochana, zaciskam kciuki za piatek!!!

Marzenia11

Post » Wto gru 28, 2010 23:43 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:no bez żartów proszę...
sprawy moich tymczasków są moimi sprawami...

...dziewczyny....

Promysiu - na Nowy Rok kot ma być zdrowy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I proszę nie dyskutować :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Smarti - kciuki za wyniki przez cały czas są :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Wto gru 28, 2010 23:45 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia,tzn, ze ja mam teraz pisać tylko tu a "stare" wątki moich kiciów zostają dla tych od których kicie są lub u których kicie są?

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 23:52 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:love: :kotek: melduje się...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto gru 28, 2010 23:57 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Marzenia,tzn, ze ja mam teraz pisać tylko tu a "stare" wątki moich kiciów zostają dla tych od których kicie są lub u których kicie są?

No! :D
Po to masz watek, aby opisywać swoje tymczasy - i rezydentów też :wink: To ma być dla Twojej wygody i dla wygody wielbicieli Twojego dt :mrgreen: Tu piszesz o wszystkim co się z Twoimi kociastymi dzieje - linki do wątków kazdego kota są dla tych, którzy chcą znać historię kota od początku, zanim trafił do Ciebie bądź dla innych, którzy się nim interesują. Mogą tez być dla aktualnego ds, choć częściej dzieje się tak, ze ds zakłada swój własny wątek patrz: Edytka i Lalunia.
Dlatego ważne jest, abyś w wątku każdego kota wkleiła link do swojego wątku z info że odtąd kot bedzie opisywany własnie w Twoim wątku. I ludzie wtedy dotrą do dalszej historii kociastego, z pobytu w Twoim dt.

Osoby zainteresowane Twoimi tymczasami nie muszą juz ganiac po różnych wątkach i również szukać nowych, gdyż z braniem kotów na dt trudno za Tobą nadążyć :D - mają wszystko w jednym miejscu.

Marzenia11

[poprzednia][następna]