=PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 22:09 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Oj, przeciwna niż jeżdżę :( Ale szef jeździ czasem do Olsztyna, jakby DT wyjechał na trasę to moze dałoby się zorganizować coś :roll: To jakies 30 km, ale nie wiem kiedy byłaby taka opcja :roll:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie gru 12, 2010 22:11 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Dt niestety nie wyjedzie :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie gru 12, 2010 22:30 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Tu jeszcze takie ogłoszenie.
Też daleko:(
http://www.domowe-tygrysy.info/koty_ogl ... ,1420.html

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon gru 13, 2010 9:14 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Ja naturalnie coś mogę pomóc, ale nie zobowiąże się do wykonania całości zadania......
Warto moze zaapelować do warszawianek?
Ja mieszkam w okolicach Serocka - 35 km od Wawy......w stronę Ciechanowa właśnie.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 13, 2010 10:02 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Aa, z tego, co zrozumiałam z rozmowy telefonicznej - pani mówiła mi, że chyba Ty mogłabyś wziąć na siebie część w stolicy, jak rozumiem - szukamy ciągle chętnych do pomocy...

Liwia_

Post » Pon gru 13, 2010 10:10 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Liwia_ pisze:Aa, z tego, co zrozumiałam z rozmowy telefonicznej - pani mówiła mi, że chyba Ty mogłabyś wziąć na siebie część w stolicy, jak rozumiem - szukamy ciągle chętnych do pomocy...

No bo mogę:-) Mogę nawet przenocować. Mogę koleżanki ponagabywać.......żeby kota w nocy przetrzymały......no generalnie, co mogę to zrobie. Ale nie mogę się zobowiązać, ze przyjadę w nocy z Serocka, zrobie testy, zapłacę za nie, przetrzymam parę dni i dowiozę do Ciechanowa.
Bo się mogę i czasowo i finansowo nie wyrobić.

Może po prostu jeszcze by pomógł, co?

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 11:36 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Neigh pisze:
Liwia_ pisze:Aa, z tego, co zrozumiałam z rozmowy telefonicznej - pani mówiła mi, że chyba Ty mogłabyś wziąć na siebie część w stolicy, jak rozumiem - szukamy ciągle chętnych do pomocy...

No bo mogę:-) Mogę nawet przenocować. Mogę koleżanki ponagabywać.......żeby kota w nocy przetrzymały......no generalnie, co mogę to zrobie. Ale nie mogę się zobowiązać, ze przyjadę w nocy z Serocka, zrobie testy, zapłacę za nie, przetrzymam parę dni i dowiozę do Ciechanowa.
Bo się mogę i czasowo i finansowo nie wyrobić.

Może po prostu jeszcze by pomógł, co?

ważne....

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon gru 13, 2010 13:37 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

I korzystając z okazji zapytam - szukam kogoś do przedadopcyjnej w Świętochłowicach.......pani jest napalona na persa. Ale - ponieważ ten jest w większej potrzebie.......to jestem gotowa dać mu pierwszeństwo.
Chce wziąć "mojego" Gerarda.....to co chcecie namiar?

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 14:07 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Neigh pisze:pani jest napalona na persa.

To nie brzmi dobrze... Chyba, że już ją przemaglowałaś? :twisted:
Pytanie czy ma doświadczenie w wyciąganiu bied?
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pon gru 13, 2010 15:44 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Edzina pisze:
Neigh pisze:pani jest napalona na persa.

To nie brzmi dobrze... Chyba, że już ją przemaglowałaś? :twisted:
Pytanie czy ma doświadczenie w wyciąganiu bied?

O tym to juz by trzeba osobiście porozmawiać.......:-) wiesz nie odwaliłam jej w pierwszym podejściu to juz coś:-) Dziś pojechała doszczepiać kota....czyli sie słucha. Wszystkie zwierzaki ( pies i kot są przygarniane).

Ale znowu zeby coś na pewno powiedzieć, to trzeba sie spotkać - bo przez tel to można wszystko powiedzieć.

Ale nie po to tu przyszłam - dodzwoniałam sie jeszcze do Kasi....... fanatyczki persów - też z okolic Wawy - badań nie trzeba robić. Mogę podać numer na pw. Kot może przyjezdzać./Chyba ze macie lepsze pomysły.

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 15:59 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

W tej chwili wygląda to tak - jeżeli skombinujemy jakieś pudełko do przewiezienia, kot mógłby jechać jutro, z tym, że musiałby być odebrany pod wskazanym adresem w nocy z wtorku na środę, około 3...
Żeby jechał do p. Magdy, z którą rozmawiałam - musiałby w Warszawie mieć zagwarantowany odbiór, testy, no i dowiezienie do dt - Neigh może tutaj pomóc częściowo, nie zgłosił się nikt inny, kto mógłby część "zadań" wykonać...

Jeżeli jest inny potencjalny dt dla kocurka to bardzo proszę o podanie mi na niego namiarów - zadzwonię, pogadam...

Neigh - napisz proszę na wątku katowickich Niekochanych w sprawie tej wizyty - tam jest sporo osób z okolicy. Tu ze Śląska są 2, z czego ja teraz totalnie niemobilna :(

Liwia_

Post » Pon gru 13, 2010 16:05 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Liwia_ pisze:W tej chwili wygląda to tak - jeżeli skombinujemy jakieś pudełko do przewiezienia, kot mógłby jechać jutro, z tym, że musiałby być odebrany pod wskazanym adresem w nocy z wtorku na środę, około 3...
Żeby jechał do p. Magdy, z którą rozmawiałam - musiałby w Warszawie mieć zagwarantowany odbiór, testy, no i dowiezienie do dt - Neigh może tutaj pomóc częściowo, nie zgłosił się nikt inny, kto mógłby część "zadań" wykonać...

Jeżeli jest inny potencjalny dt dla kocurka to bardzo proszę o podanie mi na niego namiarów - zadzwonię, pogadam...

Neigh - napisz proszę na wątku katowickich Niekochanych w sprawie tej wizyty - tam jest sporo osób z okolicy. Tu ze Śląska są 2, z czego ja teraz totalnie niemobilna :(

...................

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon gru 13, 2010 16:20 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Spróbujcie się jeszcze skontaktować z Kasią ( podałam namiary)
a. nie trzeba testów
b. to jest bliżej
c. mozliwe ze da radę po kota wyjechać.

Wiecej pomysłów nie mam.

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 16:34 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Napisałam na Niekochanych i poprosiłam, tylko teraz trzeba by namiary jeśli sie ktoś znajdzie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon gru 13, 2010 16:59 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Skontaktowałam się z Kasią, mogą przejąć kotka :) Problem tylko z transportem - bo ten jutrzejszy niespecjalnie pasuje, nie za bardzo jest możliwość wysłania kogoś o 3 w nocy. Dziś jeszcze mam dostać informację, czy nie dadzą rady załatwić przewozu sami....

Liwia_

[poprzednia][następna]