ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 9:42 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Hej - jeśli chodzi o mnie raczej bez większych problemów się dostosuję (chybo że wypadnie mi coś, czego nie jestem w stanie przeiwidziec).
Jesli chodzi o czwartek - dla mnie ok.
Jesli chodzi o łapanie na klatkę łapkę - możecie liczyć na moją pomoc, mam wprawę 8)
Ale tak jak pisze Asia (co zretsza też pisałam nieco wyżej, zresztą koś jeszcze też - może umknęło ;) ) teraz nie czas na sterylki (chyba ze awaryjne).
Ale możemy pojechać na rozeznanie, może jakies fotki strzelić, zrobimy ogłoszenia, może zdarzy się cud i znajdą się jakieś domki, tymczasy.... (dobra, chyba jestem naiwna...) Ale może chociaż uda nam sie ocenić, czy ktoś się tam tymi kociakami zajmuje, może chociaż jakieś budki uda się ustawić, żeby biedaki nie marzły....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katimal

Od: Śro lis 19, 2008 9:47

Post » Pon lis 22, 2010 9:48 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

katimal pisze:Hej - jeśli chodzi o mnie raczej bez większych problemów się dostosuję (chybo że wypadnie mi coś, czego nie jestem w stanie przeiwidziec).
Jesli chodzi o czwartek - dla mnie ok.
Jesli chodzi o łapanie na klatkę łapkę - możecie liczyć na moją pomoc, mam wprawę 8)
Ale tak jak pisze Asia (co zretsza też pisałam nieco wyżej, zresztą koś jeszcze też - może umknęło ;) ) teraz nie czas na sterylki (chyba ze awaryjne).
Ale możemy pojechać na rozeznanie, może jakies fotki strzelić, zrobimy ogłoszenia, może zdarzy się cud i znajdą się jakieś domki, tymczasy.... (dobra, chyba jestem naiwna...) Ale może chociaż uda nam sie ocenić, czy ktoś się tam tymi kociakami zajmuje, może chociaż jakieś budki uda się ustawić, żeby biedaki nie marzły....

Planujemy rozeznanie w sobotę ok. godz. 13-14.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon lis 22, 2010 9:48 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

agatka84 pisze:W takim razie w sobotę zrobimy wstępne rozeznanie.
Zdaję sobie sprawę, że łapać najlepiej w tygodniu, żeby kot od razu trafił na stół.
Ostatnio widziałam tam jakiegoś pracownika-stróża może. Nie wiem kto to był. Ktoś czuje się dobrze w prowadzeniu rozmów? Chodzi mi o to, żeby ewentualnie wypytać się o ilość kotów, karmienie i czy rzeczywiście mają schronienie przed zimnem.

Ponawiam prośbę o DT. Idzie zima :(

Aha - jak coś ja mogę gadać - byle nie trafić na debila :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katimal

Post » Pon lis 22, 2010 9:49 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Czwartek tez ok.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katimal

Post » Pon lis 22, 2010 9:50 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

katimal pisze:
agatka84 pisze:W takim razie w sobotę zrobimy wstępne rozeznanie.
Zdaję sobie sprawę, że łapać najlepiej w tygodniu, żeby kot od razu trafił na stół.
Ostatnio widziałam tam jakiegoś pracownika-stróża może. Nie wiem kto to był. Ktoś czuje się dobrze w prowadzeniu rozmów? Chodzi mi o to, żeby ewentualnie wypytać się o ilość kotów, karmienie i czy rzeczywiście mają schronienie przed zimnem.

Ponawiam prośbę o DT. Idzie zima :(

Aha - jak coś ja mogę gadać - byle nie trafić na debila :twisted:

:twisted: Debili akurat nie brakuje, więc jest duża szansa, że taki się trafi :twisted:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lis 22, 2010 9:56 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Poardzimy sobie i z takim :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katimal

Post » Pon lis 22, 2010 10:50 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Sobota 27.11. godz.13-14
Skład na rozeznanie:
PearlRain
katimal
golla
i ja.
Chyba nikogo nie pominęłam :roll:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lis 22, 2010 11:08 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

No to do dzieła :ok:
Jak sobie pomyślę, że Fundacja Kota ma ze 100 sztuk do zrobienia to rzeczywiście potrzeby są OGROMNE. Na wiosnę jeszcze ich przybędzie. Przydałoby się więcej talonów, muszę nad tym pomyśleć. Najważniejsze, że rąk do pracy nie brakuje. :wink:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Pon lis 22, 2010 11:09 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

agatka84 pisze:Chyba nikogo nie pominęłam :roll:

Katimal licz razy dwa. :mrgreen:

Kciuki za Was trzymam - ja niestety odpadam. :oops:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon lis 22, 2010 11:14 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

agatka84 pisze:Sobota 27.11. godz.13-14
Skład na rozeznanie:
PearlRain
katimal
golla
i ja.
Chyba nikogo nie pominęłam :roll:

Ja będę obecna sercem! Patrzyłam na mapie, że z roboty nam kawałeczek, ale jakimiś wertepami. Niestety w sob nie ma szans na wyrwanie się- inwentaryzacja z naczelnym kierownictwem :roll: .. Będę czekać na informacje co tam się dzieje! :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon lis 22, 2010 11:23 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Agn pisze:

:twisted: Mam brać auto TŻa w takim razie? Moje autko osobiste jest małe. :mrgreen:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lis 22, 2010 11:27 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

agatka84 pisze:
Agn pisze:

:twisted: Mam brać auto TŻa w takim razie? Moje autko osobiste jest małe. :mrgreen:

Nie trzeba...
Kaśka pakowna jest. :mrgreen:

Kasiu, sorki, za żarciki. :oops:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon lis 22, 2010 11:29 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

:mrgreen:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lis 22, 2010 13:31 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Podniosę. Wiem, że kotów wszędzie jest za dużo, ale może ktoś...
Mogę dowieźć kociaki do innego miasta.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lis 22, 2010 14:03 Re: Toruń-KotyzCmentarza.PilnieDTdlaKOCIĄT.ZapewniamUtrzymanie

Właśnie, my tutaj umawianie, sterylki, a najważniejsze na razie jest to, żeby te dzieciaki zabrać na zimę w jakieś ciepłe miejsce.. W pierwszej kolejności chociaż te najmłodsze.. :kitty:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

[poprzednia][następna]