Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 18, 2010 20:45 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

Jakie kruszynki, ja tylko podrzucę niestety.

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Czw lis 18, 2010 20:58 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

A może skoro Tina, to jeden z maluszków będzie Frodo ? Tak nazwałam braciszka Tinusi :)
Tinusia i Frodo są na moim banerku - pierwszym od lewej.
Pokaż mi swoje zwierzątko, a powiem Ci jaki jesteś.

elsia

Od: Pon wrz 10, 2007 10:25

Post » Czw lis 18, 2010 22:13 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

A może od smerfów im jakieś imionka dać, skoro takie malusie :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lis 18, 2010 22:15 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

tak czy inaczej te kociaki Ci łatwo pójdą bo piękne są :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 18, 2010 22:26 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

jasdor pisze:A może od smerfów im jakieś imionka dać, skoro takie malusie :mrgreen:

jasdor a może pamietasz imiona krasnoludków?
krynia08

Post » Czw lis 18, 2010 22:28 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

krynia08 pisze:
jasdor pisze:A może od smerfów im jakieś imionka dać, skoro takie malusie :mrgreen:

Najpopularniejsze skrzacie imiona to:

Apsik, Biedronek, Błystek, Chwastek, Gapcio, Gburek, Hałabała, Koszałek Opałek, Mądraczek, Mędrek, Modraczek, Mordziaczek, Nieśmiałek, Osiłek, Płaczek, Poziomka, Pracuś, Słomiaczek, Śpioszek, Wesołek, Żagiewka, Żółtaszek.
krynia08

Post » Czw lis 18, 2010 22:35 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

smarti pisze:tak czy inaczej te kociaki Ci łatwo pójdą bo piękne są :)

Zwłaszcza czarne. Uwielbiam czarne.
I szylkretki.
Tak właściwie to mam fioła na ich tle :oops:

Mnie tylko martwi jak z ich zdrówkiem.
Ostatnio edytowano Czw lis 18, 2010 22:45 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw lis 18, 2010 22:38 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

krynia08 pisze:
krynia08 pisze:

Najpopularniejsze skrzacie imiona to:

Apsik, Biedronek, Błystek, Chwastek, Gapcio, Gburek, Hałabała, Koszałek Opałek, Mądraczek, Mędrek, Modraczek, Mordziaczek, Nieśmiałek, Osiłek, Płaczek, Poziomka, Pracuś, Słomiaczek, Śpioszek, Wesołek, Żagiewka, Żółtaszek.

No tak, a dziewczynki ???

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lis 18, 2010 22:42 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

a dziewczynki to powinny mieć imiona na B od okolicy z której pochodzą :D
krynia08

Post » Czw lis 18, 2010 22:44 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

Bajka Bójka i Brawurka :mrgreen:
A chłopak Mojojojo.

magaaaa

Post » Czw lis 18, 2010 22:48 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

magaaaa pisze:Bajka Bójka i Brawurka :mrgreen:
A chłopak Mojojojo.

a ja pojadę zdrobnienie od BALBINY- Balbinka, Binka, Bisia, Balbisia
krynia08

Post » Czw lis 18, 2010 23:34 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

Miałam juz iść spać, ale pomyslałam, że zaglądne jeszcze do karzełków. Zaglądam, a tu taka niespodzianka, tyle cioteczek i nawet wujek. Dziękuję, że jesteście u maluszków. A imion ile i jakie ładne. Jutro coś wybiorę, bo dziś już głowa niekumata. Wstałam o 5 rano i ciągle położyć się nie mogę :wink: . Muszę wybrać tak, żebym się nie myliła. Muszę ochrzcić 8 kiciów, wszystkie czarne. Na szczęście już potrafię ich odróżnic.
:1luvu: :ryk: Dobranoc Wszystkim, kocich snów życzę :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt lis 19, 2010 7:32 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

smarti pisze:tak czy inaczej te kociaki Ci łatwo pójdą bo piękne są :)

bardzo, bardzo byśmy chciały, bo to nie życie,
ukrywane w najmniejszym pokoiku wśród gromady psów, a nie wszystkie są miłe dla kociów.....
gdyby ktoś z Warszawy i okolic się zdecydował dać im DT to mogę po nie jechać choćby dziś :kotek:
one sa naprawdę miłe, mruczą i pchają się na ręce :1luvu:
a pod oknem Irenka zrobiła im zjeżdżalnię: deska obciągnięta materiałem po której się wspinają i obserwują świat :wink:

ps. Kasa Kastracyjna się pyta ( bo stanęłam w kolejce) na kiedy i ile pieniążków będzie potrzebne dla mamy karzełków? Irenko?
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pt lis 19, 2010 8:48 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

O Rany!!!
Ciachajcie koniecznie!!! :ok: :ok: :ok:

magaaaa

Post » Pt lis 19, 2010 8:49 Re: 4 Karzełki i ich bieda...ok. B-stoku-szukamy DT

Ja też się zamelduję u dobrej duszy, która kruszynkę z Wiejskiej uratowała :1luvu:
Pipi, jesteś WIELKA! :aniolek: :ok: Po wypłacie dorzucę chociaż mały woreczek karmy dla tych kruszynek słodkich.
Dziś Promyk, ten kocio z mojego osiedla, dla którego szukałam lokum, jedzie pod Warszawę do Smarti.
Jak odepnę jego banerek, podepnę maluszki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]