Na ten przykład nie podoba mi się fota MISZY - O!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:[A co, ze mnie też dobra kobieta.]
mirka_t pisze:bardzo proszę nie daj się prowokować i nie odpowiadaj na posty trolli.
casica pisze:Agn pisze:[A co, ze mnie też dobra kobieta.]
Niestety nie pogadamy sobie jak dobra kobieta z dobrą kobietą bomirka_t pisze:bardzo proszę nie daj się prowokować i nie odpowiadaj na posty trolli.
Sama rozumiesz.
Agn pisze:casica - załóż sobie wątek na KŁ o temacie jakże ogólnym i nic nie insynuującym:
"Nie toleruję dużej ilości kotów w cudzym domu" i tam sobie popisz, wraz z innymi.
Jak będę miała czas i nastrój to się w nim wpiszę, co by wątek nie umarł i żeby dać Ci okazję do zaprezentowania swoich mądrości. [A co, ze mnie też dobra kobieta.]
vega013 pisze:Ty chyba jakaś przewrażliwiona jesteś. Nikt nigdy nie życzył Ci zdrowia? Nie wgłębiam się w Twój dosyć pokrętny tok rozumowania. Umknął Ci kontekst tych życzeń - niezależnie od tego, czy ktoś się ze mną zgadza, czy nie, życzę mu doskonałego zdrowia i powodzenia w życiu.
mirka_t pisze:Zaraz "zło". Przecież jest bardzo grzeczny, sam je, wydała do kwety, sam się bawi. Kot idealny.
jaaana pisze:Dostałam PW od kameo, bym nie psuła wątku Mirki.
Po pierwsze: kameo, możesz mi wskazać miejsce, gdzie go psuję? Albo który wątek i jak popsułam? To jakaś paranoja. Każdego przechodnia mijanego na ulicy też podejrzewasz, że Cię uderzy?
Po drugie: dostałam 16 odpowiedzi i wymian zdań między kameo a innymi osobami, które jej odpowiedziały. W ferworze dyskusji zapomniały sprawdzić, do kogo wysyłają.
Uprzedzam, że przeczytałam trzy, resztę kasuję. Jeśli ktoś ma do mnie sprawę, niech napisze jeszcze raz.
Po trzecie: czy pytanie o kota, który mnie interesuje, muszę też kierować na PW? Myślałam, że od tego jest wątek.
Może gdzieś jest o nim napisane, ale nie będę się przekopywać przez setki stron. Skoro jest info o kotach do adopcji w pierwszym poście, to mogłoby być też po parę zdań o każdym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murraynah i 52 gości