Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
carmella pisze:Klara dopiero badania będzie miała robione, jeszcze kilka dni może zostać u Berni, więc na spokojnie będzie miała robione testy.
ptaszydło pisze:Dopiero teraz tu trafiłam.
Za dwa dni (w sobotę po południu) będę jechać z Bielska do Gliwic (Gliwice sąsiadują z Zabrzem więc ten kawałeczek dalej to żaden problem) i mogłabym zabrać kotkę ale chyba z badaniami tak ekspresowo się nie uda. Później też będę jeździć ale to dopiero za jakieś 2,5-3 tyg.
Teraz jadę bez swoich zwierząt więc mam spokojnie miejsce, za te 2-3 tyg będę jechać z psem i 2 kotami.
Jakby co Berni m mój nr tel.
berni pisze:Ptaszydło to się jakoś dogadamy.
posłalam pw
Klara czuje się dobrze, kiedy weszłam z jedzeniem to Klarcia wyszła z budki. Jest już znacznie bardziej wyluzowana niż na początku a to przecież zaledwie tydzień kiedy jest u mnie.
W środę byłysmy na kontoli u weta. Klara bardzo grzecznie jechała w transporterku i ciekawie rozglądała się wokół. W poczekalni, żeby efektywnie wykorzystać czas na polepszanie kocioludzkich relacji, mizialam Klarę w transporterku i burasce bardzo się to spodobało. Sama nadstawiałą łepek, mruczała jak najęta i wygladałą na bardzo zadowoloną. U weta troszke się bała i chciala jak najszybciej wrócić do transporterka. Dostała jeszcze antybiotyk i wyciągnęliśmy szwy.
Klara waży 2,8 kg.
Dzwoniłam wczoraj do karmicielki powiedzieć że Klara nie wraca do piwnicy. Bardzo się ucieszyła.
Dziękuję Mar9
carmella pisze:Tak się cieszę, że się Klarze udało
mar9 pisze:carmella pisze:Tak się cieszę, że się Klarze udało
nio, ja też, niedługo założymy Klub Seniora, Klara, Docuś i ...ja
![]()
![]()
![]()
ptaszydło pisze:Też się cieszę, że ta szybka akcja idzie tak sprawnie.
Mam nadzieję, że wszystko do końca pójdzie gładko i Klata się bez problemu zaaklimatuzuje u Mar9.
mar9 pisze:carmella pisze:Tak się cieszę, że się Klarze udało
nio, ja też, niedługo założymy Klub Seniora, Klara, Docuś i ...ja
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości