Moderator: Estraven
sama nie pisze, więc ją zdradzę
ryśka pisze:Klaudia nie została dzisiaj wpuszczonachciała też zabrać dużego psa, na którego ktoś już czeka
Będzie próbować jutro... Musimy zacisnąć zęby i uzbroić się w dużo cierpliwości, bo to grząski grunt. Z dobrych wiadomości: pojawił się ten mały, chory czarnuszek!!! ale podobno zaraz sobie poszedł (wiadomość od pracownika). Jest nadzieja, nie możemy się poddawać.
Druga trikolorka nie pokazuje się od kilku dni - tak sobie z Klaudią rozmawiamy, że istnieje ryzyko, że poszła gdzieś urodzić
Oby nie!!! Jutro Klaudia po nie pojedzie, albo my po nie pojedziemy - nie wiem jeszcze, będziemy się organizować! Żeby tylko rudasek grzecznie w klatce w trikolorką siedział, bo mam tylko 1 klatkę...
Potrzymajcie kciuki proszę do jutra...
ryśka pisze:Zaufajcie - robimy wszystko, co na tą chwilę jest możliwe. Z czasem pomyślimy o innych, bardziej kompleksowych rozwiązaniach, ale to nie na "łapu capu", bo więcej to przyniesie szkody, niż dobrego.
ryśka pisze:Pracownikowi udało się zamknąć w pomieszczeniu gospodarczym rudaska i jedną trikolorkę!!!![]()
Druga trikolorka nie pokazuje się od kilku dni - tak sobie z Klaudią rozmawiamy, że istnieje ryzyko, że poszła gdzieś urodzić
Oby nie!!! Jutro Klaudia po nie pojedzie, albo my po nie pojedziemy - nie wiem jeszcze, będziemy się organizować! Żeby tylko rudasek grzecznie w klatce w trikolorką siedział, bo mam tylko 1 klatkę...
Potrzymajcie kciuki proszę do jutra...

Betaka pisze:Kciuki nieustające są
ryśka pisze:Zaufajcie - robimy wszystko, co na tą chwilę jest możliwe. Z czasem pomyślimy o innych, bardziej kompleksowych rozwiązaniach, ale to nie na "łapu capu", bo więcej to przyniesie szkody, niż dobrego.
Ale gdyby coś, to my tu jesteśmy

ryśka pisze:
Ze wspaniałych wiadomości: obydwu jutrzejszych kotów nie będę musiała wypuszczać po sterylizacji z powrotem w bezdomność!!!
Rudasek zatrzyma się u mar9, a koteczka u Nayi!![]()
![]()
Dziewczyny, jesteście wspaniałe!
![]()
Mar9, Naya
ryśka pisze:Marzę o tym, że w następnej kolejności znajdzie się Bezłapek...

naya pisze::oops:U nas przygotowania na przyjęcie kotki trwają...
Chiara pisze:ryśka pisze:Marzę o tym, że w następnej kolejności znajdzie się Bezłapek...
Bezlapku, czekamy na ciebie. Przyjdz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Bizkopt i 83 gości