Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:gdyby ktos z Warszawy sie wybieral, to ja moge podarowac:
- proszek (chyba bryza, w otwartym plastikowym pudelku)
- papier - co prawda nie sniadaniowy, ale bardzo podobny szary nie woskowany - mam na duzej rolce (wys. chyba 1,5 m) moge spokojnie z 10metrow podarowac
-we wrzesniu bede wymieniac deske klozetowa, stara do wziecia
tylko te pierwsze dwie rzeczy do odebrania ode mnie (Tarchomin wa-wa) jutro... potem wyjezdzam i mozliwy odbior po 6 wrzesnia
andorka pisze:Beata pisze:gdyby ktos z Warszawy sie wybieral, to ja moge podarowac:
- proszek (chyba bryza, w otwartym plastikowym pudelku)
- papier - co prawda nie sniadaniowy, ale bardzo podobny szary nie woskowany - mam na duzej rolce (wys. chyba 1,5 m) moge spokojnie z 10metrow podarowac
-we wrzesniu bede wymieniac deske klozetowa, stara do wziecia
tylko te pierwsze dwie rzeczy do odebrania ode mnie (Tarchomin wa-wa) jutro... potem wyjezdzam i mozliwy odbior po 6 wrzesnia
delfinka się oferowała z przyjazdem z Warszawy, może się z nią skontaktuj czy będzie jechała?
delfinka pisze:będę szczera do bólu - ode mnie nie kalkuluje się jechać przez Tarchomin po drobiazgi, bo gdybym jechała do Łodzi, to olejożernym dostawczym. Przykro mi.
marija pisze:Basiu, luz![]()
Szafki z fachową pomocą dite odmalujemy w sobotę![]()
Szafy powykładam jakimiś zeszłorocznymi plakatami na temat czipowania i sterylek![]()
A drobiazgi typu decha czy ociekacz moze ktoś z łodzian będzie miał, może kupimy jak niedrogie będzie...
marija pisze:
Dziś walczę sama. Zaraz lecę kupić paniom świeżej ceraty, odczyszczę blat w kuchni i zakupioną ceratą pokryję.
Mam też w planach poczyścić kratki wentylacyjne, bo od lat pięćdziesiątych ścierki nie widziały![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości