Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Szari uciekła. Bellka.
Tweety pisze:Akima pisze:Za 3 tygodnie córka znajomej wychodzo za mąż. To wielk idzień nie tylko dla niej ale i dla nas. Zamiast kwiatów będzie prowadzona zbiórka na nasze koty. Pieniądze zostaną przelane na konto Fundacji.
świetnie![]()
kiedy te Mysłowice? w przyszły weekend prawdopodobnie jedziemy z Miko do domu za Warszawę przez Wrocław więc gdyby nie trzeba było wcześniej to możemy go wtedy odstawić. Tyle, że byłby to wyjazd bez Ciebie, bo kotowóz ma dwa miejsca i nie wiem czy masz ochotę na 1100 km
Tweety pisze:Goldi uciekła, Bella ma białaczkę, Robi jest jakiś byle jaki, Murzynowi z działek trzeba zrobić rhinoskopię i tomografię ... jakieś pytania?
Tosza pisze:Tweety pisze:Goldi uciekła, Bella ma białaczkę, Robi jest jakiś byle jaki, Murzynowi z działek trzeba zrobić rhinoskopię i tomografię ... jakieś pytania?
Kaszmir i Dupek, które mają iśc w weekend do domu pochorowały się. Dupkowi dupa sie nie chce zagoić. Wracają do mnie trzy dorosłe, wypieszczone koty z Zakopanego. Do zagospodarowania mam cztery stare, nieprzyzwyczajone do ludzi ( = nieco agresywne...), niczego nie nauczone, psy, do wydanie razem lub do uśpienia. Lepiej Ci?
Miuti pisze:Courva...
Robi niewyraźny. Niby je, ale niewiele, jest szczupły. Nie chce się bawić z Mrunią i z Milenką Z tego wszystkiego panny wciągnęły do zabawy 7 kg Kici Ici. Wspaniale to wygląda, bo Kicia Icia naprawdę wygląda jak ogromna piłka...
Ale o Robisia się boję.
Jakby co - pamiętajcie: Robiś jest MÓJ.
MÓJ!
Miuti pisze:Jakby co - pamiętajcie: Robiś jest MÓJ.
solangelica pisze:Pani z os. Europejskiego to pani o inicjalach A.B.? Pytam z ciekawosci bo ostatnio dotarla do mnie informacja ze jest pani ktora chce kotka z tamtych rejonow, nie wiem z ktorego pietra i jaki adres, ale kolezanka z pracy tam mieszka i cos wspominala....
to tak na przyszlosc jakby co...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości