Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szejbal pisze:Kallla pisze:u mnie futro jest karmione Schezir Cat - co myślicie o tej karmie ?
w kakadu kupuje 1,5 kg za 40 zł
Dlaczego nie wolisz kupić zdrowszej suchej -> np. bezzbożowej Taste Of The Wild, która w przeliczeniu na kg kosztowałaby Cię max 18 zł?
MaggLbn pisze:ja ostatnio z powodu braku funduszy zmuszona bylam (chwilowo nadal jestem ;/) do karmienia mojego kota marketowymi chrupkami. Wiem, że w przeliczeniu na kg niewiele drozej wychodziloby mi kupno czegoś porządnego, z tym, że nie mam pieniedzy zeby od razu kupic wielki worek. Mogłybyście polecić mi jakąś karme w mniejszych workach w miare rozsadnej cenie?
Szejbal napisał(a):
Kallla napisał(a):
u mnie futro jest karmione Schezir Cat - co myślicie o tej karmie ?
w kakadu kupuje 1,5 kg za 40 zł
np. bezzbożowej Taste Of The Wild, która w przeliczeniu na kg kosztowałaby Cię max 18 zł?
Znalazłam w jakims sklepie int 2,27 kg za 42 zł - chyba zainwestuje tylko czy ta wybredna menda bedzie chciała to jeść ?
Miśka74 pisze:Puchacz991 -
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... f_the_wild
felin pisze:modernpet jeszcze przez 2 dni ma male opakowania (2,27 kg) po 35 zl.
Kallla pisze:kupiłam na próbę trochę sanabelle sensitive - póki co futro siedzi przy misce i je i je i je
spróbuj inne smaki - jest tego trochęMiśka74 pisze:szczęściaraspecjalnie Rudolfowi kupiłam, bo to niby z odkłaczaczem, a on strasznie linieje i się zakłacza-skład też dobry, i co? I gucio
![]()
![]()
popatrzył tylko na mnie jakbym niespełna rozumu była...
Kallla pisze:kupiłam na próbę trochę sanabelle sensitive - póki co futro siedzi przy misce i je i je i je
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 37 gości