WROCŁAW!!! Transfuzja krwi, PILNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 08, 2010 16:08 Re: WROCŁAW!!! Transfuzja krwi, PILNE!!!

A co do mojej fantazji...masz rację,ostatni raz tak sobie zaszalałam wobec prosby obcej mi osoby.
Fakt muszę mieć niezłą fantazję zeby pytać czy moge i jak pomóc na apel"Transfuzja-PILNE".
Fakt pewnie mam zbyt bujną fantazję zeby po przeczytaniu słów autorki-kocurek chyba do rana nie przeżyje,wydzwaniać do swojego weta i przepraszać go za niestosowną pore,po to aby móc nastepnego rana wykonać konieczne dla dawcy badania
Prawda że moja fantazja kazała mi współczuć i rzeczywiście martwić sie o życie kocurka,poszukiwać na wsłasna rekę możliwosci pomocy dla niego, po otrzymanych pw od jego opiekunki,w których ani pół słowem nie dementowała że transfuzja konieczna jest na cito,ze kocurek jest w stanie tragicznym.
Rozumiem że to moja bujna fantazja nie pozwoliła mi dostrzec ze "Transfuzja krwi-PILNE" to dokładnie to samo co "chciałabym się zorientować w mozliwości pozyskania dawcy do transfuzji krwi-PILNE"

Ale yosia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Moja wybujała fantazja już nie szaleje.
Przy kolejnym tego typu apelu,z pewnoscią podejde do sprawy trzeźwo i rozsadnie :smokin:
Legnica

Post » Nie sie 08, 2010 16:10 Re: WROCŁAW!!! Transfuzja krwi, PILNE!!!

yosia pisze:
KocieOczy dziękuję za szczerosc,również postaram się szczerze odpowiedziec.

Bardzo przejęłam się choroba Hugo,tym ze (jak w tytule)-Transfuzja krwi-PILNE-.Tym ze kot ma być moze godziny,przed sobą.
W takiej sytuacji odsuwam własne ważne(wcale nie mniej niż Twoje) sprawy,domownicy poumawiani jeśli miałabym spedzić z Forestem dni/noce poza domem,a wież mi nie jest to dla mnie zbyt łatwe.Wet obdzwoniony w celu zorientowania się w sytuacji zdrowotnej Foresta.Wszystko dopięte na ostatni guzik,żeby móc w każdej chwili na Twój tel. działać.
I po co?
Po to zebys Ty się mogła ZORIENTOWAC :?:
No proszę cię :? czy tobie się wydaje że my tu na forum nie posiadamy emocji :?: nie przeżywamy kłopotów ze zdrowiem Huga :?:

Przykro mi ale jak już się zorientujesz wystarczająco,nie będziesz mogła liczyć na moją pomoc.
Proponuję jednak bank krwi.
Tyle ode mnie.

ten post tak mi brzmi. oczywiscie nie twierdze, ze wpadlas w szal ;) ale wyglada jakbys sie choc troche zdenerwowala/zirytowala

Piszesz o swoim rozumieniu tekstu.
Z pewnoscią nie o moich uczuciach,bo gdybyś rozumiała co tam jets napisane,zauważyłabys ze jedyne określenie tego co czułam to-przykro mi.
Może moje zdanie jest inne od Twojego,ale dla mnie przykrosć i złość to jednak nie to samo.
Legnica

Post » Nie sie 08, 2010 20:09 Re: WROCŁAW!!! Transfuzja krwi, PILNE!!!

Legnica pisze:Prawda że moja fantazja kazała mi współczuć i rzeczywiście martwić sie o życie kocurka,poszukiwać na wsłasna rekę możliwosci pomocy dla niego, po otrzymanych pw od jego opiekunki,w których ani pół słowem nie dementowała że transfuzja konieczna jest na cito,ze kocurek jest w stanie tragicznym.

nie pisalas publicznie, co kocieoczy przekazuje ci na pw, nie moglam wiec wiedziec o tym, ze kiedy na watku pisala, ze ma watpliwosci co do sensu wykonywania transfuzji, na pw prosila cie o pomoc. to zmienia postac rzeczy i mialas prawo zaangazowac sie w sprawe, niemniej nadal nie rozumiem dlaczego z tego powodu stala sie w twoim mniemaniu zadnym zainteresowania dzieckiem ze zmyslonym kotem.

Piszesz o swoim rozumieniu tekstu

no oczywiscie, przeciez nie jestem toba, a piszac na internecie nie wszystkie emocje mozna przekazac, co za tym idzie - moge cie zle zrozumiec, tym bardziej ze twoje "Ja mam wrazenie że o zainteresowanie dziecku chodzi" wskazuje na twoja wrogosc. moge jednak poprawic sie i napisac:

to ze ktos sprawil ci przykrosc nie oznacza, ze zmysla i jest dzieckiem.

i przekaz bedzie taki sam, tak czy siak.
to tyle. przepraszam autorke za zasmiecenie watku, ale jak kolejny raz przeczytalam o trollu i zmyslaniu to mi zylka pekla ;)
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

[poprzednia]