Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 12:03 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

tillibulek pisze:
OKI pisze:I tam, co Ci będziemy drzwi demolować? TŻ z podręczną drabinką i wchodzimy balkonem :twisted:

to bardzo uprzejmie z waszej strony, ale jak wejdziecie na balkon to kto wam otworzy?? bo za dnia balkon jest zamkniety :mrgreen:
wiec tak czy siak wytrych potrzebny :lol: :wink:

No to decyduj, czy wolisz wymieniać drzwi czy szybkę :twisted: Bo ja się wytrychem bawić nie będę, łom posiadam :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 23, 2010 12:06 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

OKI pisze:
tillibulek pisze:
OKI pisze:I tam, co Ci będziemy drzwi demolować? TŻ z podręczną drabinką i wchodzimy balkonem :twisted:

to bardzo uprzejmie z waszej strony, ale jak wejdziecie na balkon to kto wam otworzy?? bo za dnia balkon jest zamkniety :mrgreen:

No to decyduj, czy wolisz wymieniać drzwi czy szybkę :twisted: Bo ja się wytrychem bawić nie będę, łom posiadam :mrgreen:

co do łoma...
pamietaj, OKI, ze wiem gdzie mieszkasz 8) :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lip 23, 2010 12:09 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

tillibulek pisze:
OKI pisze:
tillibulek pisze:to bardzo uprzejmie z waszej strony, ale jak wejdziecie na balkon to kto wam otworzy?? bo za dnia balkon jest zamkniety :mrgreen:

co do łoma...
pamietaj, OKI, ze wiem gdzie mieszkasz 8) :wink:

Chcesz ukraść Polindę :?: Kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 12:14 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

O! jak to miło,że ktoś włazi na koty!!!!
Oj jak to miło,że neon "frajer" świeci swoim niecnym blaskeim i w twojej okolicy.
Radzę bez czapki naciągniętej na czółko nie wychodzić. Łatwiejsze to niż łażenie z transporterkiem.
W ostateczności zadzwonisz to doniosą.

kicio miód i malina!!!!
Gratulacje...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 23, 2010 12:44 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

OKI pisze:Chcesz ukraść Polindę :?: Kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

krasc to nie, ale skoro Ty do mnie z łomem, to ja do Ciebie przyjde z rogami, dziurki w podlodze porobic (zebys nie miala lepiej niz ja) :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 12:53 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Tillibulek, a balkonik osiatkowany? Bo jeszcze nożyce do cięcia drutu trzeba szykować :mrgreen:
joluka, wyposażenie spacerowe Ci przyrasta w tempie straszliwym :twisted:

piesa jest przecudowna :1luvu: ja za psami tak sobie, ale jak patrzę na taką inteligentną twarz to nie wiem, czy się nie przebranżowić :wink:
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Pt lip 23, 2010 12:54 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

Mojemu parkietowi to już nic nie zaszkodzi :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 13:48 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

OKI pisze:Mojemu parkietowi to już nic nie zaszkodzi :ryk: :ryk: :ryk:

to cos innego sie wymysli :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 13:49 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

wiem! wpuszcze chomika, zeby poprzegryzal nowa instalacje elektryczna :wink:

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 13:53 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

a do nas jakoś nikt po Mentosa albo Malwinkę nie chce się włamywać..... :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lip 23, 2010 13:57 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

tillibulek pisze:wiem! wpuszcze chomika, zeby poprzegryzal nowa instalacje elektryczna :wink:

No coś Ty, przecież wszystko pod tynkiem :mrgreen:

Bierz Polindę i w nogi :mrgreen:

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 13:59 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

joluka pisze:nikt po Mentosa albo Malwinkę nie chce się włamywać..... :(

joluka Obrazek
do mnie też nikt nie dzwoni... :(
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Pt lip 23, 2010 14:01 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

joluka pisze:a do nas jakoś nikt po Mentosa albo Malwinkę nie chce się włamywać..... :(

wiesz, Asiu, bo to sa wlamania hipotetyczne - tak na serio to nie jest latwo znalezc dom dla kotka :(

a co to ja zlodziej, ze sugerujesz, zebym koty kradla :roll: :roll: :wink: :lol:

a co do chomika to na pewno jakies kable wpadna mu w oczy - jesli nie te od instalacji, to zawsze sa jeszcze inne: od tv, od komputera, ładowarka do tel, od lampy :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt lip 23, 2010 14:03 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

tillibulek pisze:
joluka pisze:a do nas jakoś nikt po Mentosa albo Malwinkę nie chce się włamywać..... :(

wiesz, Asiu, bo to sa wlamania hipotetyczne - tak na serio to nie jest latwo znalezc dom dla kotka :(

a co to ja zlodziej, ze sugerujesz, zebym koty kradla :roll: :roll: :wink: :lol:

a co do chomika to na pewno jakies kable wpadna mu w oczy - jesli nie te od instalacji, to zawsze sa jeszcze inne: od tv, od komputera, ładowarka do tel, od lampy :mrgreen:

Ładowarka schowana - zgadnij czemu :mrgreen: Resztę niech gryzie :twisted: Tylko niech uważa na potwory :wink:

OKI

Post » Pt lip 23, 2010 14:36 Re: Znalazłam kota -przy trzech awantura, to przybył czwarty :-(

tillibulek pisze:a co to ja zlodziej, ze sugerujesz, zebym koty kradla :roll: :roll: :wink: :lol:

Tobie sama bym oddała - nie musiałabyś kraść... :D

założyłam białemu maleńtasowi wątek adopcyjny na Kociarni (viewtopic.php?f=13&t=114748)- a nóż/widelec.....??? :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

[poprzednia][następna]