Sterylizacja aborcyjna-dylemat etyczny

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 22:16 Re: Sterylizacja aborcyjna-dylemat etyczny

zaba331 pisze:Jakoś nie dociera do mnie sterylka aborcyja , jak czytałam na różnych forach ludzie piszą kot nie wie ,kot nic nie czuje nie wie że jest w ciąży , przeciesz to są brednie to tak jak by ktoś stwierdził że my też nie czujemy a pprzeciesz kochamy nasze maleństwa od chwili poczęcia a zwierze to też istota żywa .
Też mam kotke i kocura MC i włąśnie oczekujemy naszych pierwszych kociaczków i stwierdzam razem z mężem nigdy bym nie zabiła kociaczków !!

czytaj: http://www.chatul.pl/viewtopic.php?t=1094

proponuję także obejrzeć zdjęcia. I moooooooocno się zastanowić nad swoim postępowaniem.

mam nadzieję, że kotka przeżyje poród- nie jest to takie pewne. I prawdą jest, że kotka nie wie, że jest w ciąży (planowanie potomstwa i sex dla przyjemności to domena ludzi).

Mięso jadasz?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]