Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
julieta pisze:Ja jestem zielona, mnie trzeba wybaczyć. Skoro dla Maniusia ważne są nawet godziny, bo tak napisałyście, to powinno sie dać szanse kotu i TDT. To całe 10 dni na szukanie DT! Wiem, nie można tak kota przerzucać, trzeba też brać czarny scenariusz pod uwagę (brak DT), ale jeśli ma żyć, to albo ten TDT, albo nadal czekamy na DT, albo ... nie będzie dla kogo szukać tego DT ...
Sis pisze:Twoje odchodzenie nie jest tak widowiskowe ani medialne. Wyglądasz "dobrze", za dobrze. Nie masz zaropialych oczu ani rasowca w rodzinie.
Jesteś tylko burym dachowcem, którego pani trafiła do domu spokojnej starości.
Masz 5 lat. I nie czeka Cię spokojna ani żadna inna starość, odchodzisz cicho, za cicho, a ja nie umiem krzyczeć głośniej.
Podobnie jak Ty wyglądał Bubu 2 i tak samo nie jadł. Fatalne wyniki wątrobowe, stłuszczenie wątroby. Był w schronie tylko tydzień. Ty zacząłeś tam trzeci.
Sis pisze:Potrzebny jest bardzo bardzo dt ale na dłużej niż 10 dni. Chyba że już teraz znalazłby się dt na okres po tych 10 dniach.
przepraszam, ze tak piszę. Tyle na podstawie doświadczenia.....
Bardzo dziękuję za odzew i propozycje pomocy, gdyby po tych 10 dniach było wiadomo, co dalej....
mozemy wziąć koteczka nawet od dzis do maksymalnie 20 lipca,a potem ewentulanie wziać znow od 9 sierpnia do konca wrzesnia.moze w tej przerwie znajdzie sie ktos kto go przygarnie.nasza niedyspozycja miedzy 20 lipca a 9 sierpnia spowodowana jest praktykami ktore musimy odbyc w innym miescie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości