Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witt-1981 pisze:Zofia&Sasza pisze:Koty jadą do IKI 6. Wątek - prawy bannerek w moim podpisie.
Jesteś kobieto nienormalna, ale jest w tym jeden plus przez takie cyrki jakie robisz właśnie wywalczyłaś to że nie chcę mieć z
Tobą nic wspólnego, dopiszę jeszcze to że jak zawsze wiesz tyle że nic nie wiesz i niechaj tak pozostanie do końca Twoich dni!
Cameo pisze:Mam nadzieję że transport się nie znajdzie![]()
Zosiu, jesteś pewna że one jadą do IKI?
ALICJA Borgelt pisze:TO NIE JEST DOBRY DOM DLA TWOICH KOTÓW, PROSZĘ NIE UŚMIERACAJ ICH ŚWIADOMIE, NIE RÓB TEGO, JESTEŚ TO WINIEN SWOIM KOTOM
Danusiu Witku, poczekajcie , domki się znajdą dla tej dwójki, może nie tak szybko, ale wybór jaki dokonaliście NIE JEST DOBRY,
JAK JA MAM WAS PRZEKONAĆ, OTWÓRZCIE SERCA I NIE DAJCIE UMRZEĆ TYM BIEDAKOM.
NIKT NIE CHCE DLA WAS I DLA KOTÓW ŹLE, KAŻDY TERAZ SIĘ TYLKO MARTWI, PROSZĘ POSŁUCHAJ INNYCH.
Fredziolina pisze:ALICJA Borgelt pisze:TO NIE JEST DOBRY DOM DLA TWOICH KOTÓW, PROSZĘ NIE UŚMIERACAJ ICH ŚWIADOMIE, NIE RÓB TEGO, JESTEŚ TO WINIEN SWOIM KOTOM
Danusiu Witku, poczekajcie , domki się znajdą dla tej dwójki, może nie tak szybko, ale wybór jaki dokonaliście NIE JEST DOBRY,
NIKT NIE CHCE DLA WAS I DLA KOTÓW ŹLE, KAŻDY TERAZ SIĘ TYLKO MARTWI, PROSZĘ POSŁUCHAJ INNYCH.
Ika6 prowadzi obóz zagłady dla kotów, a nie dom tymczasowy!
Każdy kto tam koty przekazuje, skazuje je na pewną śmierć :(
Zofia&Sasza pisze:Cameo pisze:Mam nadzieję że transport się nie znajdzie![]()
Witt pisze, że nic nie wiem. Oby. Jednak z wymiany pw i z wątku wynika mi to raczej jednoznacznie...
ALICJA Borgelt pisze:Fredziolina pisze:ALICJA Borgelt pisze:TO NIE JEST DOBRY DOM DLA TWOICH KOTÓW, PROSZĘ NIE UŚMIERACAJ ICH ŚWIADOMIE, NIE RÓB TEGO, JESTEŚ TO WINIEN SWOIM KOTOM
Ika6 prowadzi obóz zagłady dla kotów, a nie dom tymczasowy!
Każdy kto tam koty przekazuje, skazuje je na pewną śmierć :(
Witku Danusiu, przeciwko tej pani będzie złożone doniesienie o przestępstwie, cała ta sprawa pewnie taki będzie miała finał, Forum jest po to by pomagać i ostrzegać
![]()
![]()
, czasami ludzie się przepychają słownie, sam wiesz najlepiej, ale teraz jest za poważnie by koty miały trafić do takiego domu
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:Zofia&Sasza pisze:Cameo pisze:Mam nadzieję że transport się nie znajdzie![]()
Witt pisze, że nic nie wiem. Oby. Jednak z wymiany pw i z wątku wynika mi to raczej jednoznacznie...
Witek odbierz pw,wszak sama Ci dom poleciłam w dobrej wierze spory czas temu![]()
Wiem,ze nikt ich nie chce, ja oceniac nie bede ...ale zaistniały rózne fakty i musisz sam podjac decyzje...Strasznie mi przykro,ze tym razem nie jestem pewna niczego juz...
Moze któraś za wsparcie finansowe da tym zdrowym kotom tymczas na czas szukania im domu![]()
Łatwo jest gadac, a Wiitek nie ma co z kotami zrobić i to jest fakt...Na ulice je ma wypuscic?
Cameo pisze:Nie wierzę że dziewczyna popełniła samobójstwo z powodu forumnapewno były inne powody. Gdyby forum faktycznie "zabijało" - to już dawno byłabym na tamtym świecie
![]()
Chętnie wziełabym tę dwójeczkę na DT - ale nie mogę: mam już osiem kotów (w tym kilka niekuwetkujących), masę wydatków, i sprzeciw rodziny. Ale wierzę, że ktoś pokocha ten duecik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek, raksa, Sandi870 i 102 gości