Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 16:53 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Koty jadą do IKI 6. Wątek - prawy bannerek w moim podpisie.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon lip 26, 2010 16:56 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

---
Ostatnio edytowano Pon lip 26, 2010 19:42 przez Witt-1981, łącznie edytowano 1 raz

Witt-1981

Od: Wto cze 01, 2010 14:39

Post » Pon lip 26, 2010 16:58 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Witt-1981 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Koty jadą do IKI 6. Wątek - prawy bannerek w moim podpisie.

Jesteś kobieto nienormalna, ale jest w tym jeden plus przez takie cyrki jakie robisz właśnie wywalczyłaś to że nie chcę mieć z
Tobą nic wspólnego, dopiszę jeszcze to że jak zawsze wiesz tyle że nic nie wiesz i niechaj tak pozostanie do końca Twoich dni!

A to że nie chcesz ze mną miec nic wspólnego, to faktycznie plus 8O
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon lip 26, 2010 17:00 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Mam nadzieję że transport się nie znajdzie :oops:

Zosiu, jesteś pewna że one jadą do IKI?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lip 26, 2010 17:02 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Cameo pisze:Mam nadzieję że transport się nie znajdzie :oops:

Witt pisze, że nic nie wiem. Oby. Jednak z wymiany pw i z wątku wynika mi to raczej jednoznacznie...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon lip 26, 2010 17:06 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Skoro nie potwierdził a na pewno nie zaprzecza, to pewnie jadą :(

Ciekawe skąd pewność, że tam będą mieć lepiej niż w schronisku???

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon lip 26, 2010 17:29 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

TO NIE JEST DOBRY DOM DLA TWOICH KOTÓW, PROSZĘ NIE UŚMIERACAJ ICH ŚWIADOMIE, NIE RÓB TEGO, JESTEŚ TO WINIEN SWOIM KOTOM

Danusiu Witku, poczekajcie , domki się znajdą dla tej dwójki, może nie tak szybko, ale wybór jaki dokonaliście NIE JEST DOBRY,
JAK JA MAM WAS PRZEKONAĆ, OTWÓRZCIE SERCA I NIE DAJCIE UMRZEĆ TYM BIEDAKOM.

NIKT NIE CHCE DLA WAS I DLA KOTÓW ŹLE, KAŻDY TERAZ SIĘ TYLKO MARTWI, PROSZĘ POSŁUCHAJ INNYCH. :cry:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon lip 26, 2010 17:33 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

ALICJA Borgelt pisze:TO NIE JEST DOBRY DOM DLA TWOICH KOTÓW, PROSZĘ NIE UŚMIERACAJ ICH ŚWIADOMIE, NIE RÓB TEGO, JESTEŚ TO WINIEN SWOIM KOTOM

Danusiu Witku, poczekajcie , domki się znajdą dla tej dwójki, może nie tak szybko, ale wybór jaki dokonaliście NIE JEST DOBRY,

NIKT NIE CHCE DLA WAS I DLA KOTÓW ŹLE, KAŻDY TERAZ SIĘ TYLKO MARTWI, PROSZĘ POSŁUCHAJ INNYCH. :cry:

Ika6 prowadzi obóz zagłady dla kotów, a nie dom tymczasowy!
Każdy kto tam koty przekazuje, skazuje je na pewną śmierć :(

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon lip 26, 2010 17:38 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Fredziolina pisze:
ALICJA Borgelt pisze:TO NIE JEST DOBRY DOM DLA TWOICH KOTÓW, PROSZĘ NIE UŚMIERACAJ ICH ŚWIADOMIE, NIE RÓB TEGO, JESTEŚ TO WINIEN SWOIM KOTOM

Witku Danusiu, przeciwko tej pani będzie złożone doniesienie o przestępstwie, cała ta sprawa pewnie taki będzie miała finał :cry: , Forum jest po to by pomagać i ostrzegać :!: :!: :!: , czasami ludzie się przepychają słownie, sam wiesz najlepiej, ale teraz jest za poważnie by koty miały trafić do takiego domu :cry: :evil:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon lip 26, 2010 17:38 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Zofia&Sasza pisze:

Witt pisze, że nic nie wiem. Oby. Jednak z wymiany pw i z wątku wynika mi to raczej jednoznacznie...

Witek odbierz pw,wszak sama Ci dom poleciłam w dobrej wierze spory czas temu :roll:
Wiem,ze nikt ich nie chce, ja oceniac nie bede ...ale zaistniały rózne fakty i musisz sam podjac decyzje...Strasznie mi przykro,ze tym razem nie jestem pewna niczego juz...
Moze któraś za wsparcie finansowe da tym zdrowym kotom tymczas na czas szukania im domu :?:

Łatwo jest gadac, a Wiitek nie ma co z kotami zrobić i to jest fakt...Na ulice je ma wypuscic?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 18:37 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

ALICJA Borgelt pisze:
Fredziolina pisze:

Witku Danusiu, przeciwko tej pani będzie złożone doniesienie o przestępstwie, cała ta sprawa pewnie taki będzie miała finał :cry: , Forum jest po to by pomagać i ostrzegać :!: :!: :!: , czasami ludzie się przepychają słownie, sam wiesz najlepiej, ale teraz jest za poważnie by koty miały trafić do takiego domu :cry: :evil:

Tak to z miejsca odpowiadam a czy prokuratura wie o atakach na dziewczynę która nie łudźmy się z waszego powodu popełniła samobójstwo?
ataki i słowa mają ogromną moc, słowa muszą być wyważone wszystkie za i przeciw wzięte pod uwagę a nie jedna małpa coś napisze i zaraz niczym istoty pozbawione rozumu rzucacie się na swoją ofiarę! zagranicą można ładnie za takie coś posiedzieć!

Witt-1981

Post » Pon lip 26, 2010 18:41 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Witek odbierz pw,wszak sama Ci dom poleciłam w dobrej wierze spory czas temu :roll:
Wiem,ze nikt ich nie chce, ja oceniac nie bede ...ale zaistniały rózne fakty i musisz sam podjac decyzje...Strasznie mi przykro,ze tym razem nie jestem pewna niczego juz...
Moze któraś za wsparcie finansowe da tym zdrowym kotom tymczas na czas szukania im domu :?:

Łatwo jest gadac, a Wiitek nie ma co z kotami zrobić i to jest fakt...Na ulice je ma wypuscic?

słuchaj na to wszystko po prostu brak słów nie warto z kimś takim dyskutować wielokrotnie próbowałem z nimi normalnie dyskutować
zapomnij nie da się jest jedno dobre przysłowie nie ruszaj g... to nie śmierdzi jeśli widzisz obojętność i ignorancję na to co piszesz rób wobec nich dokładnie tak samo...był czas i miejsce na inną pomoc, wielokrotnie prosiłem o pomoc... więc to jest jeszcze i tak najlepsze wyjście mało
tego to tylko dom przejściowy na 2-3 miesiące, ta osoba ma im szukać domu na własną rękę taka jest umowa.

Witt-1981

Post » Pon lip 26, 2010 18:43 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Nie wierzę że dziewczyna popełniła samobójstwo z powodu forum :!: napewno były inne powody. Gdyby forum faktycznie "zabijało" - to już dawno byłabym na tamtym świecie ;)

Chętnie wziełabym tę dwójeczkę na DT - ale nie mogę: mam już osiem kotów (w tym kilka niekuwetkujących), masę wydatków, i sprzeciw rodziny. Ale wierzę, że ktoś pokocha ten duecik.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lip 26, 2010 18:46 Re: Para 6 latków - Solec Kujawski - PILNIE DT/DS.

Cameo pisze:Nie wierzę że dziewczyna popełniła samobójstwo z powodu forum :!: napewno były inne powody. Gdyby forum faktycznie "zabijało" - to już dawno byłabym na tamtym świecie ;)

Chętnie wziełabym tę dwójeczkę na DT - ale nie mogę: mam już osiem kotów (w tym kilka niekuwetkujących), masę wydatków, i sprzeciw rodziny. Ale wierzę, że ktoś pokocha ten duecik.